24 Aralık 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 28.6%
  • Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 28.6%
  • İffet (Star)

Oy: 2 14.3%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • Miras Avcıları - Y.S. (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 3 21.4%
  • Karayip Korsanları Dünya'nın Sonu - Y.S. (TRT 1)

Oy: 3 21.4%
  • Disko Kralı (TV8)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
A/B GRUBUNA BAKIN..

4 KANAL D HABER KANAL D 5,5 16,76
5 İFFET STAR TV 5,38 14,14

sralamada hada var kanald haber 5 iffet4 olmasi laızm

bu sonuçlara televizyon yöneticileri sadece gülüp geçiyormuş ve bu reytinglerin hiç bir resmiyeti yok sbtyi agbden daha saçma buluyorum hiç yayınlanmaması daha iyi olur

Evet çoğunluk doğru bulmuyor bu listeyi ama bunları dikkate alanlar da var. Daha doğrusu mecburen dikkate almak zorunda olacaklar. Ellerinde başka veri olmadığı için...

şu an şoktayım iffet nasıl bu kadar düşer admin sence tns geldiğimde de böyle mi alır yoksa bu sbt için mi geçerli olur yani tns de tekrar 7 8 reyting alır mı

TNS'nin gelmesine daha çok var. O zamana kadar çok şey değişebilir...

bu sbt reytinglerinde kumanda çocukların elinde galiba lale devri dün geç bitti çocuklar o saatte uyuduğu içinmi reytingler düşük gözüküyor
İffet dünkü bölüm çok iyiydi ama çocuklar iffeti tercih etmemiş galiba

Birkaç site AGB olmadığı için SBT'nin reytinglerini yayınlamaya başladı ama ben hala ciddiye alındığını sanmıyorum, TRT Çocuk olayı hala en büyük sorunu SBT'nin, bence sadece bizim gibi meraklılar bakıyor.

Keşanlı Ali Destanı reklam aralarında yetenek sizsinizi izledim.Keşanlı Ali piskopata bağladı son bölümde :D:D

Bana bu liste hiç ama hiç inandirici gelmedi. Iffet yarisi gerilerden takip edemez aynisi da Lale Devri için geçerli. Keske sadece reytingler verilseydi ve yorum yapilmasaydi..

Birkaç site AGB olmadığı için SBT'nin reytinglerini yayınlamaya başladı ama ben hala ciddiye alındığını sanmıyorum, TRT Çocuk olayı hala en büyük sorunu SBT'nin, bence sadece bizim gibi meraklılar bakıyor.

TRT Çocuk olayını deneklerin ağırlıklı olarak karasal yayında ve çocuklu aileler üzerinde olmasıyla açıklayabiliriz bence. Ama burada yapılması gereken şey Çocuk reytinglerini tıpkı Haber reytingleri gibi ayırmak. Bu şekilde liste daha düzgün olmuş olur.

Normal koşullarda ciddiye alınmaz ama TNS gelene kadar mecburen ciddiye alınacak, kimsenin elinde başka bir alternatif yok...

TRT Çocuk olayını deneklerin ağırlıklı olarak karasal yayında ve çocuklu aileler üzerinde olmasıyla açıklayabiliriz bence. Ama burada yapılması gereken şey Çocuk reytinglerini tıpkı Haber reytingleri gibi ayırmak. Bu şekilde liste daha düzgün olmuş olur.

Normal koşullarda ciddiye alınmaz ama TNS gelene kadar mecburen ciddiye alınacak, kimsenin elinde başka bir alternatif yok...

Yanlış hatırlamıyorsam yarın reklamverenlerin toplantısı var, ocak ayından itibaren nasıl reklam verileceği tartışılacak. Ben haberlerde okuduğum ihtimalleri paylaşayım.
1-) AGB ölçümlerine halen devam ediyor ama kamuoyuna açıklamıyor artık, reklamverenler, AGB'nin reytinglerini parayla satın alabilirler ve eski düzen devam edebilir. ( Güçlü ihtimal olarak gözüküyor, en çok konuşulan bu )
2-) Reytingden bağımsız bir reklam stratejisi uygulanabilir, reyting öncesi devre geri dönülebilir. ( Orta dereceli ihtimal )
3-) SBT'nin verileri esas alınabilir. ( En zayıf ihtimal, sadece TRT'nin ısrarı var bu konuda )

Bir toplantı da salı günü TRT genel müdürü ile TİAK arasında olacak ve TRT, SBT'nin resmi şirket kabul edilmesini isteyecek, açıkçası bu ihtimal hiç olası gözükmüyor, bir önceki TİAK toplantısında bu ihtimal reddedilmişti.

Bakalım önümüzdeki günlerde ne tür kararlar alınacak !

Keşanlı ali destanına, Karayip Korsanları:Dünyanın Sonu ve birazda Bizim yengeye baktım...

Yanlış hatırlamıyorsam yarın reklamverenlerin toplantısı var, ocak ayından itibaren nasıl reklam verileceği tartışılacak. Ben haberlerde okuduğum ihtimalleri paylaşayım.
1-) AGB ölçümlerine halen devam ediyor ama kamuoyuna açıklamıyor artık, reklamverenler, AGB'nin reytinglerini parayla satın alabilirler ve eski düzen devam edebilir. ( Güçlü ihtimal olarak gözüküyor, en çok konuşulan bu )
2-) Reytingden bağımsız bir reklam stratejisi uygulanabilir, reyting öncesi devre geri dönülebilir. ( Orta dereceli ihtimal )
3-) SBT'nin verileri esas alınabilir. ( En zayıf ihtimal, sadece TRT'nin ısrarı var bu konuda )

Bir toplantı da salı günü TRT genel müdürü ile TİAK arasında olacak ve TRT, SBT'nin resmi şirket kabul edilmesini isteyecek, açıkçası bu ihtimal hiç olası gözükmüyor, bir önceki TİAK toplantısında bu ihtimal reddedilmişti.

Bakalım önümüzdeki günlerde ne tür kararlar alınacak !
TİAK'ın SBT'yi resmi şirket olarak kabul etmeyeceği zaten kesin gibi bir şey ama reklam verenler SBT verilerini esas alabilirler bence. AGB'nin reytingleri geri gelmesi zor bence bu kadar olaydan sonra ama gelirse de fena olmaz herhalde. :) Reytingden bağımsız reklam stratejisi bence imkansız gibi bir şey. 22 yıldan beri reytinglere göre belirleniyor reklamlar, bundan sonra da öyle devam eder :)

bu bölüm keşanlı ali destanı süperdi bence iffetin düşmesi normal,geçen haftaki sbt ölçümünde iffetin aldığı reyting agbninkinden daha fazlaydı ölçüm şirketiyle alakalı olduğunu sanmıyorum

şefkat tepeyle aynayı izledim:
şefkat tepenin bölümü güzeldi memişle laz oğlunun kapışması süperdi heyecanlı bir bölümdü bu reytingleri hakediyor açıkcası :) alemin kıralı gece izledim süperdi gülmekten ölüyodum bu kadar :)

sbt reytingleri bana çok inandırıcı gelmeye başladı.bugünkü reytinglerden sonra tamamiyle inanıyorum artık.sıralama kesinlikle doğru bence 1.iffeti abartmayın fazla(çok fazla izlenmiyor reytingleri doğru)2.dün dışarda dolaşıyodum dükkanlar vs. açık televizyonların yarısı keşanlıyı yarısı yetenek sizsiniz türkiye yi izliyodu.3.lale devrininde bundan daha fazla izlenmesi imkansız bu kadar rakibi varken 4.şefkat tepenin reytingleri en az bu kadardır.bu diziyi izleyenlerin sayısı baya bi fazla gelelim tt işine kardeşim twitter dediğin şey nedir ya gelmişsiniz tt oldu şu oldu bu oldu reytingleri niye böyle sanki ne olmuş.internette çok konuşulan dizilerin reytinglerde yerlerde süründüğünü görüyoruz :D

sbt reytingleri bana çok inandırıcı gelmeye başladı.bugünkü reytinglerden sonra tamamiyle inanıyorum artık.sıralama kesinlikle doğru bence 1.iffeti abartmayın fazla(çok fazla izlenmiyor reytingleri doğru)2.dün dışarda dolaşıyodum dükkanlar vs. açık televizyonların yarısı keşanlıyı yarısı yetenek sizsiniz türkiye yi izliyodu.3.lale devrininde bundan daha fazla izlenmesi imkansız bu kadar rakibi varken 4.şefkat tepenin reytingleri en az bu kadardır.bu diziyi izleyenlerin sayısı baya bi fazla gelelim tt işine kardeşim twitter dediğin şey nedir ya gelmişsiniz tt oldu şu oldu bu oldu reytingleri niye böyle sanki ne olmuş.internette çok konuşulan dizilerin reytinglerde yerlerde süründüğünü görüyoruz :D

İffet Gecen hafta 7,38 aldi sbt de bu haftadaki bölümü çok iyi değildi yoksa iffet mükemmel bir dizi aslında