24 Ağustos 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

güneşin kızları kış sezonunda tutunamaz pazartesi günü kırgın çiçekler bu reytinglerini arttırır bile ama eşkiya dünyaya hükümdar olmaz pazartesi olucak büyük ihtimalle kırıgn çiçeklerin yeni günü çok önemli diziyi olumsuz etkilerse orası kötü işte 😵😵😵
Atv iddialı geliyor. :A

Kırgın Çiçekler'in gününü değiştirmez kanal böyle giderse hele ki böyle bir aptallık yaparsa kendi kaybeder. :)
ayoll ben 2 sene önce adece atv izliyordum pazartesi perşembe olmak üzere 4 dizimde atv deydi atv kanalını çok iyi bilirim ben eşkiya dünyaya hükümdar olmaz perşembe olucak diye haberler açıldığında bile pazartesi olucak dedim ezel ve karadayıdan sonra atv pazartesiyi eşkiya dünyaya hazırlıyor diye sonra son haberler bu doğrultuda çıktı salı gününe atabilir atv kırgın çiçekleri bakalım artık hangi gün olursa olsun iddamızı koruruz :F:F:F

ayoll ben 2 sene önce adece atv izliyordum pazartesi perşembe olmak üzere 4 dizimde atv deydi atv kanalını çok iyi bilirim ben eşkiya dünyaya hükümdar olmaz perşembe olucak diye haberler açıldığında bile pazartesi olucak dedim ezel ve karadayıdan sonra atv pazartesiyi eşkiya dünyaya hazırlıyor diye sonra son haberler bu doğrultuda çıktı salı gününe atabilir atv kırgın çiçekleri bakalım artık hangi gün olursa olsun iddamızı koruruz :F:F:F
Her hafta üstüne kata kata yükseliyor bence bu hataya düşmemeli. Yeni dizisini de Salı günü yayınlasın. :)

Kırgın Çiçekler totalde 7 reytingi geçmiş tebrikler. :T:

Ama diğer gruplarda Güneşin Kızları daha avantajlı görünüyor bakalım önümüzdeki hafta neler olacak. :D