24 Ağustos 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dün gece ne izlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 3 25.0%
  • Aşağı Yukarı Yemişlililer (ATV)

Oy: 1 8.3%
  • Sen Hak Ediyorsun (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 6 50.0%
  • Pasaport (Star)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Canan (Fox)

• Kutsal Damacana 2: İtmen (Show)

• Huysuz'la Dans Eder Misin (Show)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

Oy: 2 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Bizim Yenge ikinci bölümüyle fırtına gibi esti. Dizi, A/B'de 10 reytinge yaklaşarak bu yazın en iyi reytinglerine ulaştı. Dizinin Muhteşem Yüzyıl ile ne derece yarışabileceği şimdiden merak konusu.
Geçen hafta sert düşüş yaşayan Geniş Aile bu hafta önemli oranda yükseldi. Dizi totalde 6. A/B'de ise 5. olarak iyi iş çıkardı.
Günün en büyük şokunu hiç şüphesiz "Aşağı Yukarı Yemişliler" yaşadı. İlk iki bölümüyle özellikle A/B'de zirveyi zorlayan dizi inanılmaz bir düşüş yaşadı ve 4 shareye kadar düştü. A/B'de ancak 45. olabildi. Dizinin bu reytinglerle devam etmesi çok zor...
Canan yine gerilerden yarışı takip etti.
Show'da yayınlanan Kutsal Damacana 2: İtmen oldukça iyi gitti.
Huysuz'la Dans Eder Misin yine listenin üst sıralarında yer aldı.
Unutma Beni yine ilk üçe girme başarısını gösterirken Dinle Sevgili totalde ilk 10'da olmasına rağmen A/B'de gerilerde kaldı...

Son düzenleme:
çok değişik bir şey olacak şampiyonlar ligi olayından sonra haberler tavan yapmış olabilir

-Geniş Aile geçen haftaya göre yükselmiş.İnşallah ilerleyen haftalarda daha da yükselir.

-Aşağı Yukarı Yemişlililer iyi başladı bende sevdim diziyi ama böyle giderse 2-3 haftaya final olur.

-Bizim Yenge 1. bölümün tekrarını izledim ama hiç güldürmedi nasıl böyle reyting alıyor anlamadım kanal farkı bu olsa gerek

Tahminlerim:

Bizim Yenge : Total: 6.70 AB: 8.30
Geniş Aile : Total: 3.00 AB: 2.00
Aşağı Y.Y. : Total: 1.75 AB: 1.40

Aşağı Yukarı Yemişlililer haftaya da böyle olursa, Pt-2'ye alınır. PT-2'de de kötü giderse yayından kaldırılır.

Bence haftayı da beklemeden alırlar. AGB'nin kanal sıralamalarında bir yanlışlık yok ve ATV gerçekten 3 share aldıysa beklemez. O saatte bundan daha kötü bir reyting olamaz ATV içinn

herkes doktorların gün boyunca olmasından şikayetçi ama 5. Sıradalar ilginç

Geniş Aile'nin sonlarına doğru izledim.

Geniş Aile:
Anlıyoruz ki; Cevahir ve Bilal'in peşini Alemdar Bey bırakmayacak. Cevahir'e son dakika bombasını vurdu. Cevahir'in dükkanı mühürlendi.

Yani Cevahir ve Bilal'in maceralarında Alemdar Bey ön plana çıkacak ve her el uzattıkları yerlerde karşısına çıkacak. Yani işleri zor. İleriki zamanlarda Alemdar Bey teslim olur heralde Cevahir ve Bilal'e.

Bizim Yenge süper gitmiş. A/B'de 10 reytinge yaklaşmayı başarmış.
Geniş Aile güzel gitmiş. A/B'de 5. sıraya kadar yükselmiş.
Aşağı Yukarı Yemişlililer A/B'de ilk 40'a dahi girememiş. Dizi 2-3 hafta sonra yayından kaldırılır.
Pasaport ilk 20'ye girmeyi başarmış.
Sen Hak Ediyorsun programı çok gerilerde kalmış. Program 2-3 hafta sonra yayından kaldırılır.
Canan gerilerde kalmış.
Dinle Sevgili her iki grupta da ilk 10'a girmeyi başarmış.
Kutsal Damacan'a 2 Hitmen filmi iyi gitmiş.
Huysuzla Dans Eder Misin ? A/B'de ilk 10'a girmeyi başarmış.
Adanalı'nın tekrarı özellikle A/B'de iyi gitmiş.
Doktorlar, Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Aşk-ı Memnu ve Sihirli Annem'in tekrarı iyi gitmiş.
Star TV'de yayınlanan Hz. Yusuf filmi de iyi giderek Star'ın yüzünü güldürmüş.

Bizim Yenge süper bir dizi çok seviyorum.Hatta beni Yahşi Cazibeden bile daha çok güldürüyor.Ama Kanal D yanlış yapdı diziyi Cumartesiye alsa hep zirvede olur ama Çarşamba imkansız.
Geniş Aile iyi gitmiş bu hafta.Başarılarının devamı gelmeli ama

Geniş Aile çok çok iyi gitmiş özellikle ABde

AGB Reytingleri Yorum:

Basrollerini Sebnem Bozoklu, Ilker Aksum ve Aysenil Samligolu paylasan "Bizim Yenge" dizisi müthis giderek bu yazin en çok izlenen dizisini olmaya basardi. Dizi totalde 7 reytinge yaklasirken, A/B'yi feth etti. Bir aksilik çikmasaydi Eylül ayinda Çarsamba gününde "Bir Çocuk Sevdim" dizisi baslayacakti, ama Kanal D "Bizim Yenge"yi baska bir günü almaz bu reytinglerle. Muhtesem Yüzyil'in gelisiyle de bu reytinglere yakin bir sonuç alir.

Star Tv'de komedi dizisi olarak ekrana gelen ve basrollerini Ufuk Özkan, Azra Akin, Firat Tanis ve Emel Çölgeçen paylasan dizi bu hafta ciddi bir yükselis göstermis. Dizi total'de 6.sirada yer alirken, A/B'de 5.siranin sahibi oldu. Bakalim "Muhtesem Yüzyil"in gelisiyle bu ayni basariyi yakalayabilecek mi?

BKM Mutfak oyuncularin yer aldi "Asagi Yukari Yemislililer" bu hafta büyük bir fiyasko yasamis. Dizi totalde 29.siranin sahibi olurken, A/B'de ise 45.sirada kendisini buluyor ve bu çok kötü bir sonuç, hele hele bir dizide bu kadar emek varsa. ATV bu diziyi bu reytinglerle devam ettirmesi imkansiz, bakalim bu dizinin gidisati nasil olacak.

FOX'ta yayinlanan ve yüz nakliyle degisen 'Canan' yani Özlem Çonker yine maalesef çok da iyi reytingler alamadi. Dizi total'de ilk 25'e girerken, A/B'de biraz daha iyi giderekn 20.sirada yer almis. Dizinin bu reytinglerle devam ettirmesi zor veya FOX bu dizi için baska bir alternatif bulmasi lazim, çünkü bence bu diziyi bitirmek hiç güzel olmaz.

Huysuz'la Dans Edermisin yine iyi sonuçlar alarak Show Tv'nin yüzünü güldürmeye basarmis. Jüri'de Devlet Opera ve Balesi Baş Baleti Arkın Zirek, sevilen şarkıcı Yonca Evcimik, koreografinin duayeni Uğurkan Erez ve Oryantal Didem yer aliyor.

SBT Reytingler Yorum:

"Bizim Yenge" SBT'ye göre de çok iyi sonuçlar elde ederek Kanal D'nin yüzünü güldürmeye basarmis.

Dikkat çeken ise "Doktorlar"in tekrari ise yine çok çok iyi giderek herkesi saskinliga ugratiyor. Medyapim'in yapimcisi Fatih Aksoy diziyi yeniden çekmeye karar verir ama bakalim bu gerçeklesecek mi, zamanla görecegiz.

Genis Aile ve Sakarya Firat'ta iyi sonuçlar elde ederek kanallarini mutlu ettiler.

Canan ise çok kötü giderek ilk 60'da yer almis, diziye bir alternatif bulmali yoksa dizinin yayindan kaldirilmasi ihtimali büyük.

Asagi Yukari Yemislililer'de hiç iyi gitmeyerek yine fiyasko yasatmis, dizinin bu reytinglerle devam ettirmesi zor.

Dün hangi yapimlari izledim?
Bizim Yenge ve Canan.

bizim yenge seyretmiştim eskiden ama hiç komik değil ama maalesef totalde ilk beşte maalesef hem yeni bölümü hem tekrar hem özeti var :S
ama geniş aile totalde altıncı ab'de ilk beşe girmesi iyi bir gelişme muhteşem yüzyılın gelişiye gün değişikliği yaparsa bu sene olacak gibi

Bence gün değişikliği yapılmayacak. Star'ın planı Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlandığı Salı ve Çarşamba akşamlarını komedi dizileriyle doldurmak gibi