24 - 30 Nisan 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başarılar ama zor. :A
belki ilk zamanlar basaramam ama gayret edecem :A haftaya yine yuksek olur malum yarisma sunuyorum :D aaaa finaldeyiz oy kullanmak istersen ?
sonraki hafta 300 u gecmemek :)
belki bir anda kesersem krize baglarim bilmiyorum :F ama 2 hafta sonra aha buraya yaziyorum 300 u gecmeyek :A

belki ilk zamanlar basaramam ama gayret edecem :A haftaya yine yuksek olur malum yarisma sunuyorum :D aaaa finaldeyiz oy kullanmak istersen ?
sonraki hafta 300 u gecmemek :)
belki bir anda kesersem krize baglarim bilmiyorum :F ama 2 hafta sonra aha buraya yaziyorum 300 u gecmeyek :A

Allah sabır versin. :F
Final ise etiketleyebilirsin. :D

Allah sabır versin. :F
Final ise etiketleyebilirsin. :D
Harika sonra sana özelden video atarim 3 tane. hangisini begenirsen oylamani yaparsin 3 fon muzigi. :Z
aslinda bide 3 gizli sahne var. onuda atarim ona kullanmasanda olur .
fon muziklerini kimlerin sectigini kimse bilmiyor kisiye göre oylamayi azaltmak icin böyle bir hamle yaptim

Harika sonra sana özelden video atarim 3 tane. hangisini begenirsen oylamani yaparsin 3 fon muzigi. :Z
aslinda bide 3 gizli sahne var. onuda atarim ona kullanmasanda olur .
fon muziklerini kimlerin sectigini kimse bilmiyor kisiye göre oylamayi azaltmak icin böyle bir hamle yaptim

Bekliyorum Öğretmenim. :D senin hatırına kullanayım. :D

hahahha @xemrexxx 10 kadın gücündeydi :F ama sende baya şeydin zaten en özlediğim yıl 2014 yarışmalar falan yoktu tamamen sohbet amaçlı konusuyorduk :A
her zamanın kendine ait bir güzelliği var o zamanda güzeldi şimdide güzel, beş yıl öncede güzeldi eminim 10 yıl sonrada güzel olacak :) yeterki bana bişey olmasın :) pardon çok bencilce oldu bu ? yeterki bize bişey olmasın diyecektim :)

her zamanın kendine ait bir güzelliği var o zamanda güzeldi şimdide güzel, beş yıl öncede güzeldi eminim 10 yıl sonrada güzel olacak :) yeterki bana bişey olmasın :) pardon çok bencilce oldu bu ? yeterki bize bişey olmasın diyecektim :)
hhahah daha bizde kurtarmaz sana diyeceksin ayoll :A