Sen prensesisin forumun öbürüne kraliçe diyorlar malum kartlaşmışharikasin çünkü![]()
Dositolsum da sağolsun, bu aralar ani sözleriyle tüm modumu değistiriyor@Tolstoyevski
@Tolstoyevski
2 hafta sonraki tabloda hedefim senden az yazmak olacak![]()
Sen prensesisin forumun öbürüne kraliçe diyorlar malum kartlaşmışharikasin çünkü![]()
Dositolsum da sağolsun, bu aralar ani sözleriyle tüm modumu değistiriyor@Tolstoyevski
@Tolstoyevski
Neşemiz bozulmayacak.inş cnm öncelik neşemiz bozulmasında![]()
harikasin çünkü![]()
@Tolstoyevski
belki ilk zamanlar basaramam ama gayret edecemBaşarılar ama zor.![]()
belki ilk zamanlar basaramam ama gayret edecemhaftaya yine yuksek olur malum yarisma sunuyorum
aaaa finaldeyiz oy kullanmak istersen ?
sonraki hafta 300 u gecmemek
belki bir anda kesersem krize baglarim bilmiyorumama 2 hafta sonra aha buraya yaziyorum 300 u gecmeyek
![]()
Harika sonra sana özelden video atarim 3 tane. hangisini begenirsen oylamani yaparsin 3 fon muzigi.Allah sabır versin.
Final ise etiketleyebilirsin.![]()
Harika sonra sana özelden video atarim 3 tane. hangisini begenirsen oylamani yaparsin 3 fon muzigi.
aslinda bide 3 gizli sahne var. onuda atarim ona kullanmasanda olur .
fon muziklerini kimlerin sectigini kimse bilmiyor kisiye göre oylamayi azaltmak icin böyle bir hamle yaptim
Nisan ayında 1000 mesajı geçmişssin600 fazla olmuş benim standardım 300 civarı olmalı![]()
bir zamanlar 1800 de yazıyorduk 2000 deNisan ayında 1000 mesajı geçmişssin![]()
2014 de cnm ahhh eski zamanlar zaten eskilerden bir taplo paylasıcam mesaj sayına bir bakarsınbir zamanlar 1800 de yazıyorduk 2000 deama bu dediğim daha iki üç yıl öncesiydi yani uzak geçmiş
![]()
@xemrexxx topacı o zamanlar üç beş tarafıyla yazıyordu2014 de cnm ahhh eski zamanlar zaten eskilerden bir taplo paylasıcam mesaj sayına bir bakarsın![]()
her zamanın kendine ait bir güzelliği var o zamanda güzeldi şimdide güzel, beş yıl öncede güzeldi eminim 10 yıl sonrada güzel olacakhahahha @xemrexxx 10 kadın gücündeydiama sende baya şeydin zaten en özlediğim yıl 2014 yarışmalar falan yoktu tamamen sohbet amaçlı konusuyorduk
![]()
hhahah daha bizde kurtarmaz sana diyeceksin ayollher zamanın kendine ait bir güzelliği var o zamanda güzeldi şimdide güzel, beş yıl öncede güzeldi eminim 10 yıl sonrada güzel olacakyeterki bana bişey olmasın
pardon çok bencilce oldu bu ? yeterki bize bişey olmasın diyecektim
![]()