Kötü hissetmek değilde acı gerçek bunlarBencede süpersin muhteşemsin sen böyle hiç kendine dokunma zayıflamaya taktın ama onada birşey diyemiyorum kendini kötü hissediyosun sonra
![]()
Kötü hissetmek değilde acı gerçek bunlarBencede süpersin muhteşemsin sen böyle hiç kendine dokunma zayıflamaya taktın ama onada birşey diyemiyorum kendini kötü hissediyosun sonra
![]()
Kötü hissetmek değilde acı gerçek bunlarNeyse veriyoruz bakalım şimdilik iyi gidiyor 3-4 ay sonra görüşürüz
![]()
![]()
Abla kadınlarda balık etli sevilir zatenvalla gayet iyisin sen yaa doğru diyon benimde zayıflamam lazımda işte
Evet abla sende biran önce benim gibi karar ver geç olmadan da yüklerinden kurtulabim geldi yazamadım kuzum ya beni zorluyo ama özellikle ayaklarımı düz tabanlık var uzun yürüyüşler yapamıyorum ya
![]()
Evet abla sende biran önce benim gibi karar ver geç olmadan da yüklerinden kurtul![]()
İnşallah abla inşallahValla çok iyi olacak sıcaklardan çıkamadım başlasam iyi olacak bakalım nasipse başlıcam
İnşallah abla inşallah![]()
İnşallah sen yavaştan gayret et abla Rabbim yardım edertabanlarım beni zorlama şimdiye başlardım ama işte
İnşallah sen yavaştan gayret et abla Rabbim yardım eder![]()