24 Şubat 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Benim Adım Melek | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
Masumiyet benim beklentimin altında açılış yapsa da bu zorlu günde iyi gelmiş reytingleri.

Yeni diziden etkilenen Sadakatsiz ve Doğduğun Ev Kaderindir olmuş doğal olarak.

Masumiyet'ten daha iyi oranlar bekliyordum ama yine de fena açmamış. Haftaya güzel bir yükseliş yaşayacağını düşünüyorum.

Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu!

Kuruluş Osman TOTAL ve ABC1 gruplarında hafif düşüşlere rağmen zirvede yer alırken AB grubunda ise oranlarını artırarak 2. sırada yer aldı.

Sadakatsiz tüm gruplarda büyük düşüş yaşasa da AB grubunda zirvede yer aldı.

FOX’un yeni dizisi Masumiyet ortalama bir başlangıç yaparak TOTAL’de 11, AB’de 6, ABC1’de ise 9. oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir oranlarında düşüş yaşasa da TOTAL’de 8, AB ve ABC1 grubunda 5. sırada yer aldı.

Benim Adım Melek ortalama sonuçlarıyla yayın hayatına devam ediyor. TOTAL’de 12, ABC’de 10, ABC1’de ise 11. oldu.

Sadakatsiz çok fena düşmüş. :(

Masumiyet beklentimin altında başlamış ama yine iyi başlamış.

Doğduğun Ev Kaderindir'de çok fena düşmüş. Masumiyet, Sadakaktsiz ve DEK'i özellikle AB'de çok etkilemiş.

Benim Adım Melek AB'de hafiften düşmüş. Total ve ABC'de de yükselmiş.

Kuruluş Total ve ABC'de düşmüş ama çok az. AB'de de iyi yükselmiş.

Masumiyet ne çok iyi ne de çok kötü bir başlangıç yapmış. DEK ve Sadakatsiz'i epey zorlamış ama. Kuruluş aradan iyi sıyrılmış.

Sırma Yanık'ın gerçekten Türk halkının nabzını iyi yoklayabilen bir kalemi var. İlk haftadan 4 küsür reyting fena değil. Gerçi tüm dizileri gibi Masumiyet de ilk bölümlerde çok iyi reyting alıp 2. sezonda çökecek gibi görünüyor ama orası pek umrumda değil. :A Bol tekrarla Sadakatsiz ve DEK'in başına bela olabilir hafta gelecek hafta günün en çok izlenen 3. dizisi olması muhtemel. Sonunda bir nebze de olsa çarşambaya heyecan geldi bakalım gelecek hafta tablo nasıl değişecek. :Z

Beklendiği gibi Kuruluş reyting kaybetmedi sadece DEK ve Sadakatsız düşüş yaşadı ama henüz belli değil 2-3 bölüm sonra durum daha iyi netleşir ama Masumiyet bu kadro ile en az 6 reyting alması lazım bence kanalı memnun etmek için.

Sadakatsiz'i bıraktın mı? :(
------

Sırma Yanık'ın gerçekten Türk halkının nabzını iyi yoklayabilen bir kalemi var. İlk haftadan 4 küsür reyting fena değil. Gerçi tüm dizileri gibi Masumiyet de ilk bölümlerde çok iyi reyting alıp 2. sezonda çökecek gibi görünüyor ama orası pek umrumda değil. :A Bol tekrarla Sadakatsiz ve DEK'in başına bela olabilir hafta gelecek hafta günün en çok izlenen 3. dizisi olması muhtemel. Sonunda bir nebze de olsa çarşambaya heyecan geldi bakalım gelecek hafta tablo nasıl değişecek. :Z
Sırma Yanık'ı övmüşsün, hayret. :A

Övmedim sadece halkın ne izlediğini biliyor dedim. :A Yoksa köşkler, boş entrikalar ve üçgenlerden öteye gidemediğini biliyoruz. :A
Haticeye değil, neticeye bakıyoruz. Türkiye standartlarına göre çok iyi bir dizi olduğunu düşünmüyorum ama derli toplu ve akıcı olursa çarşambayı sallayacak bir potansiyeli var. :A

Masumiyet; AB ye yönelik birazda "Bayan" izleyiciye yönelik olduğu ; Sadakatsiz ve DEK in kayıplarından belli oldu.
Gecenşn en kafası rahatı Atv olmuş.

Forum İstatistikleri

Konular
172,804
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77