Burdan devamHer birine geri dönuş yap yoksa yakarım ortalığı![]()
yok önerimde sana ÖMde bir şey yazayim benBurdan devamşu an özel ders bitti o kafada değilim film izleyeceğim var mı Öner'in
![]()
ab de coşacağını biliyorduk cnm çünkü cuma günü ab iyi olan dizi yok sadece survivor var abdülhamid 1.sezonu 9 ortalama ile kapatır ertuğrul gibi zaten dizi rakibimiz yok ab gurubunda sadece yarışma var survivor onuda geçer 2-3 haftada dizi oldukça beğenilmiş ben hala bakamadım yarın bakıcam bugün çok yoğundum
Bülent İnal ilk kez tutturacak deseneab de coşacağını biliyorduk cnm çünkü cuma günü ab iyi olan dizi yok sadece survivor var abdülhamid 1.sezonu 9 ortalama ile kapatır ertuğrul gibi zaten dizi rakibimiz yok ab gurubunda sadece yarışma var survivor onuda geçer 2-3 haftada dizi oldukça beğenilmiş ben hala bakamadım yarın bakıcam bugün çok yoğundum![]()
Abartma Urfalıyam Ezelden tutmuştu. 4 küsür reytingle final yaptırdılar.Bülent İnal ilk kez tutturacak desene![]()
![]()
Ablacım Aşk ve Mavinin hangi bölümü iyi ona göre belki yarın izleyebilirim [emoji2]
Artık söz sizde [emoji4] zaten pek dizi izleyen biri değilim belki izlediğim dizilerden biri olabilir.
Yani ne diyeyim şimdi hepsi de güzeldi
hepsi iyi. 13. bölüme bakabilirsinArtık söz sizde [emoji4] zaten pek dizi izleyen biri değilim belki izlediğim dizilerden biri olabilir.
İzleyip yorum yaparım. Bakalım küçük Emrah neler yapıyormuş [emoji2]hepsi iyi. 13. bölüme bakabilirsin![]()
Emraha değilde sen kaynanasi Hasibeye odaklanİzleyip yorum yaparım. Bakalım küçük Emrah neler yapıyormuş [emoji2]
Ama rolünü benimsemişti dün bölümde şaşırtıcı şekildetatar ramazanı batırmıstı bu adam @destere ninde baba filmini batırmıstı umarım bunuda batırmaz ayoll![]()
umarım engin gibi oda kendşni bulurAma rolünü benimsemişti dün bölümde şaşırtıcı şekilde![]()
tatar ramazanı batırmıstı bu adam @destere ninde baba filmini batırmıstı umarım bunuda batırmaz ayoll![]()