Burdan devam şu an özel ders bitti o kafada değilim film izleyeceğim var mı Öner'inHer birine geri dönuş yap yoksa yakarım ortalığı
yok önerimde sana ÖMde bir şey yazayim benBurdan devam şu an özel ders bitti o kafada değilim film izleyeceğim var mı Öner'in
ab de coşacağını biliyorduk cnm çünkü cuma günü ab iyi olan dizi yok sadece survivor var abdülhamid 1.sezonu 9 ortalama ile kapatır ertuğrul gibi zaten dizi rakibimiz yok ab gurubunda sadece yarışma var survivor onuda geçer 2-3 haftada dizi oldukça beğenilmiş ben hala bakamadım yarın bakıcam bugün çok yoğundumAbdülhamid daha ilk bölümden abde 6 almış @Çiğdem-
Bülent İnal ilk kez tutturacak deseneab de coşacağını biliyorduk cnm çünkü cuma günü ab iyi olan dizi yok sadece survivor var abdülhamid 1.sezonu 9 ortalama ile kapatır ertuğrul gibi zaten dizi rakibimiz yok ab gurubunda sadece yarışma var survivor onuda geçer 2-3 haftada dizi oldukça beğenilmiş ben hala bakamadım yarın bakıcam bugün çok yoğundum
Abartma Urfalıyam Ezelden tutmuştu. 4 küsür reytingle final yaptırdılar.Bülent İnal ilk kez tutturacak desene
Ablacım Aşk ve Mavinin hangi bölümü iyi ona göre belki yarın izleyebilirim [emoji2]
Artık söz sizde [emoji4] zaten pek dizi izleyen biri değilim belki izlediğim dizilerden biri olabilir.
Yani ne diyeyim şimdi hepsi de güzeldi
hepsi iyi. 13. bölüme bakabilirsinArtık söz sizde [emoji4] zaten pek dizi izleyen biri değilim belki izlediğim dizilerden biri olabilir.
İzleyip yorum yaparım. Bakalım küçük Emrah neler yapıyormuş [emoji2]hepsi iyi. 13. bölüme bakabilirsin
Emraha değilde sen kaynanasi Hasibeye odaklanİzleyip yorum yaparım. Bakalım küçük Emrah neler yapıyormuş [emoji2]
Ama rolünü benimsemişti dün bölümde şaşırtıcı şekildetatar ramazanı batırmıstı bu adam @destere ninde baba filmini batırmıstı umarım bunuda batırmaz ayoll
umarım engin gibi oda kendşni bulur bu dizinin ab gurubunda dizi oalrak rakibi yok bunu iyi değerlendirmeleri razım zamanla acunuda geçer 8-9 ortalama bekliyorumAma rolünü benimsemişti dün bölümde şaşırtıcı şekilde
tatar ramazanı batırmıstı bu adam @destere ninde baba filmini batırmıstı umarım bunuda batırmaz ayoll