Aynen bende hiç sevmedim o tayanç mı ne yaHayatımın Rolü'nün reytingi iki grupta da hafif düşmüş.
Dediğim gibi kutsal yolculuk programı yerine özet yayınlasalardı belki de total'de 4, a/b'de 5 reytingi geçebilirdi...
Wille Wonka!!İyi gitmiş diyebiliriz...
Ben Bilmem Eşim Bilir ortalığı yıkıyor!
Büyük Risk a/b'de mükemmel gitmiş. Zaten tahmin ediyordum, dün Tayanç'ın son yarışmasıydı ve son soruda kaybetti. Çok sevindim ya hiç sevmiyordum o çocuğu, çok hırslı ve havalıydı.
Ramazan'daki yemek programı olmuyor! Atv'de Özgür Lezzetler ve Star'da Soframız ilk 100'de yok...
Aynen bende hiç sevmedim o tayanç mı ne yakim kazandı o kız mı yoksa o diğer şapşal erkek mı ?
yıne reytınge bakıp şaksakcılık yapanlar var. daha once sultan 10 reytıng alırken hatta ab sı totalı gectıgınde bunun sacma oldugunu kesınlıkle ab sının tıtalının altında olmasımnı ve dızının bu reytınglerı hıc haketmedıgını dusecegını soyledım benı tefe koydular)))
h. rolu yaz ve cocuk dızısı olarak kalacak ayrıca esım bılırın her gun domıne edecek kadar ıyı bır yarısma degıl. star tvnın ab kanalı olacam derken kutsal yolculuk gıbı kımsenın ızlemıyecegı bır program neyın nesı bu sayade esım bılır yuksek gozukuyor. atv nın hz omerı 23 alması lazım dızı cok agır. ıftar sonrası cokmus bedenler bu dızıyı kaldıramaz. bu ıkı hamle yapılırsa esım bılır hakettıgı reytıngı alacak.
ayrıca yarın sudan bıkmıs balıklar yukselurse ozet cok gereklı dıyenlerı gormek lazım. star en azundan buyuk rıskle kutsal yılculugu yer degıstırse daha akıllıca olurr
çocuk dizisi ab 5 reyting aldıgı görülmemistir
atv nihat hatipoglunu özel die bölmesiyle para hırsı yüzünden öle
4.76 çok iyi
atv para içinse star reyting aldı görünmek için büyük risk 3 dakikalık kısım izlendi gösteriyor
kreys yine her zaman ki gibi ab reytingleri koymus bu çocuğa artık cvp yazmıcam kendi haline bırakmak en iyisi neyse..
Hayatımın Rolü hafif düşmüş totalde ama yinede 10 a girmiş oranlarıda gayet iyi.
Pers Prensi filmi 2 grupta da baya kötü gitmiş.
Doktorlar uçmuş yine... Bakalım onun benzeri olan Merhaba Hayat ta böle ilgi görecek mi?
Sultan da yavas yavas sönüyoor)))
Bu arada Dürüyenin Güğümleri çok da kötü gitmemiş. Böyle devam etse Star devam ettirir
yalniz bilgi iceren yarisma programlarin ab si onemlidir. zaten fox ta ab kanali olmak icin bu askin halleri kamuflaj gibi seyleri yayinliyor. foxun tum yeni isleri ab kanali olmak yonunde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?