23 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Olabilir. Ya sen bana Eve Düşen Yıldırımın Yeni Yayın Tarihini söyle bakkalım gizoşuma ne zaman kavuşucaam
Ayy bu arada hastanelik olmuştu bugün oo

halugu kımse gecemez foxacık ara bırıncı 3 en az
6 reytıng alır emre sence hangı koymalı fox ıcıöe haluk kactı bı elımı yuzumu yıkım

Henuz o aciklanmadi.
Görmemişim bunu
7 eylül dendi altta

- - - Ekleme - - -

6 reytıng alır emre sence hangı koymalı fox ıcıöe haluk kactı bı elımı yuzumu yıkım
Hahhaha Kreys Senin için De star var fox a felan izin vermez

- - - Ekleme - - -

hepsi evet neden sasırdın
Ben hiç sevmiyorumda ondan

kreys anlamadığım için birşey diyemicem hilal sn anladıysan tercüme etsene
)

haluk dıyoya foxda dızı aslınca en az 6 alır somra sana soruo sence kac alır taklıt yaptım espırı taklıdın ıcımde

Görmemişim bunu
7 eylül dendi altta

- - - Ekleme - - -

Hahhaha Kreys Senin için De star var fox a felan izin vermez

- - - Ekleme - - -

Ben hiç sevmiyorumda ondan
Tahminen 7 Eylul dogru ama Agustosun ortalarinda aciklandigi icin yayin tarihleri kesin birsey soylemek su an dogru degil.

fatih bizim 2 sokak aşa ki mahallede oturuyo adamın 2 villası var muazzam 7 eylül deniliyordu ordan biliyom

- - - Ekleme - - -

haluk dıyoya foxda dızı aslınca en az 6 alır somra sana soruo sence kac alır taklıt yaptım espırı taklıdın ıcımde
anladım güzl espri

kreys anlamadığım için birşey diyemicem hilal sn anladıysan tercüme etsene
)
Kreys ilk defa stardan başka kanal a geçince eli ayağı birbirine girdi de ondan anlamamış olabilirsin

---
Haluğu kimse geçemez / fox açık ara birinci 3 en az 6 reyting alır.emre sence hangi koymalı fox ? (sende fox cusun ya sana soruyo haluk) (haluğun taklidi galiba
) İçine haluk kaçtı elini yüzüünü yıkayıp geliyo anladın ?

anladım sağol gzl espri krys

eve düşen yıldırım cuma ferihanın arkasında yayınlancak bak kesin bilgi bu. dizi haberleri benden sorulur