Totalde bu hafta yine Karagül zirvede yalnız.medcezir yine bir kaçırılm olayı ile coşmuş
karagül iyi ama sanki paramparçaya geçilici @denizz19
beyaz beklendiği üzere coşmuşş
Kara Ekmek dediğim gibi eğer senaryoyu doğru işlerse yükselecektir.
Totalde bu hafta yine Karagül zirvede yalnız.medcezir yine bir kaçırılm olayı ile coşmuş
karagül iyi ama sanki paramparçaya geçilici @denizz19
beyaz beklendiği üzere coşmuşş
4.rakip kimTotalde bu hafta yine Karagül zirvede yalnız.Ayrıca Karagül'ün 4 rakibi varken, Paramparça'nın neredeyse 1 tane rakibi var.
Yeşil Deniz.4.rakip kimkara ekmek mi :f onu sayıyorsan ulan istanbulla o sesi de say
Kara ekmek ab dizisi değil .Ab sağlam dizi gelse o gün hemMedceziri, hem Karagülü geçerkaragül,medcezir karşısında dizi tutturmak zoratv ile pek ilgisi yok
Ilerde aboşlasabilir belki konak falanKara ekmek ab dizisi değil .Ab sağlam dizi gelse o gün hemMedceziri, hem Karagülü geçer
fark-ı ece yörenç işteMedcezir'in yükselmesine sevindim. Dizinin eskisi kadar sıkı takipçisi değilim, ama bu bölümü izledim ve reytingler yükseldi
Ayy sende bunu yedin öyle miKaragül'ün total ve abc1'de sert düşüş yaşaması gözlerden kaçmıyor bakalım devamı gelecek mi
Tns Medcezir'in süper bölümünün hakkını vermiş bari. Ab'de az farkla kaçırmışız zirveyi ama bölümün sonu çok heyecanlı bitti haftaya zirveyi ele geçirebiliriz.
Beyaz Show ab ve abc1'de çok iyi gitmiş, totalde Arka Sokaklar'ı geçmiş helal olsun.
Kara Ekmek abc1'de 4 almış, fena değil bence. Dizi beğenilmiş haftaya yükselebileceğini düşünüyorum.
Güldür Güldür Show ab'de başarılı gitmiş yine.
TV8'deki Bu Tarz Benim ab'de 2 alarak gayet iyi gitmiş.
Neyi yemişim ben anlamadım yaklaşık 1 reytinglik bir düşüş var.Ayy sende bunu yedin öyle miKaragül'ün ciddi düşüşü derken 1 reyting bile yok düşüş
Geçen hafta Medcezir'in nasıl 5'e yuvarlandığını gördük bak bu hafta yükselmiş.Neyi yemişim ben anlamadım yaklaşık 1 reytinglik bir düşüş var.
Sonuç olarak bugüne bakarsak Medcezir yükselişte Karagül düşüşte yani günün kazananı Medcezir.Geçen hafta Medcezir'in nasıl 5'e yuvarlandığını gördük bak bu hafta yükselmiş.
Medcezir kazara Hükümete gönderme yapsın Karagülde öyle dışarda selam vermekle olmaz kolaysa dizide yapsınlar Göndermelerde Arka sokaklar 8 Medcezir 1 Karagül 0Sonuç olarak bugüne bakarsak Medcezir yükselişte Karagül düşüşte yani günün kazananı Medcezir.
Hahaha bu nasıl bir avutumdur arkadaş aynı @Yakamoz-Asi gibisinSonuç olarak bugüne bakarsak Medcezir yükselişte Karagül düşüşte yani günün kazananı Medcezir.
Medcezir yükselmis mi? Yükselmis. Nokta.Hahaha bu nasıl bir avutumdur arkadaş aynı @Yakamoz-Asi gibisin
Duy duy @denizz19Medcezir kazara Hükümete gönderme yapsın Karagülde öyle dışarda selam vermekle olmaz kolaysa dizide yapsınlar Göndermelerde Arka sokaklar 8 Medcezir 1 Karagül 0
Sema-Eylem hikayeyi yazsın, Ece-Melek senaryoyufark-ı ece yörenç iştekaradayıda turgut döniyi;kpa da ömer vuruliyi reyting sabit(sürgünüm duymasın)
Bir tane bile yoktu. Demek ki TNS öpüsme sahnesi sevmiyor.Medcezir yükselmiş mi bu hafta kaç tane öpüşme ve yatak sahnesi vardı @Bully
Hiçbiri yoktu kaçırılma vardı sadece.Medcezir yükselmiş mi bu hafta kaç tane öpüşme ve yatak sahnesi vardı @Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?