</SPAN></SPAN>
NOTLAR;</SPAN></SPAN>
'Ucankusfocus' ratinglerinde ilk sırayı 'Yetenek Sizsiniz' almış. 'Yer Gök Aşk' ise peşinde… Haberlerde 'Show Haber' önde gitmiş… </SPAN></SPAN>
ATV'nin 'Son'unda 'focus' grubuna göre heyecan giderek artıyor. Star'daki 'Koyu Kırmızı' dizisi Özgü Namal ve Ozan Güven gibi kaliteli oyunculara rağmen ilgi görmemiş…</SPAN></SPAN>
"FocusÇok renkli birprogramın yer almadığı pazartesi akşamında Fox'un günlük dizisi 'Deniz Yıldızı' ilgi görmüş.. </SPAN></SPAN>
Okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından bazı programlar çocuklara yönelik içerikler hazırlamışlar. 'Saba Tümer'de dans şovlarıyla dikkat çeken 'Uçan Yumurcaklar', 'Böyle Bir Şey Var Mı?' programında ise Anadolu Ateşi'nin kardeş grubu Anadolu Ateşi Kıvılcım'ın Mustafa Erdoğan'la birlikte konuk anlar keyifli ve dikkat çekici bulunmuş…</SPAN></SPAN>
Kanal D'nin sağlık programı 'Doktorum'da dün diyetisyen Taylan Kümeli'nin hamilelerin ne yemeleri gerektiğini anlattığı bölümler ilgiyle izlenmiş.</SPAN></SPAN>
Öğlen kuşağında 'Bugün Ne Giysem'de jürinin tartışmaları dikkat çekmiş. Özellikle Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez'in atışmaları programı 'ucankusfocus'ta yukarılara taşımış.</SPAN></SPAN>
Gece kuşağında Kanal D'nin polisiye dizisi 'Kanıt' gizemli senaryosuyla dikkat çekmiş.</SPAN></SPAN>
Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle: </SPAN></SPAN></SPAN>
@peksiimet</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus ATV-Son, ardından Al yazmalım..Bence ATV Al yazmalım dizisini kaldırmasın sadece başka bir güne koysunlar pazar günü olmasın..</SPAN></SPAN></SPAN>
@Senaakcill</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus Deniz Yıldızını izliyodum bitti şmdi.Diziye öyle bi dalmışımki o sırada yazamadım
Deniz Yıldzı kaçırmadan izledigim tek dizi.</SPAN></SPAN></SPAN>
@sery07</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus şu an dizilerim başlayıncaya kadar tek bir yerdeyim kelime oyunu
)bloomberg tv</SPAN></SPAN></SPAN>
@Pelin_Seyhan</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus tabi ki @Skyturk360 un yeni yuzunu</SPAN></SPAN></SPAN>
@dursun_recep</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus bayhanin sarki soylerken kendini kaybetmesini izlemek icin: carkifelek tnt.
</SPAN></SPAN></SPAN>
@heberecom</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus ntvspor dünyanın en güçlü adamları
</SPAN></SPAN></SPAN>
@furkansogut</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus Esra Erol ile Evlen Benimle izliyorum.. Bundan daha iyi birsey olabilir mi? Esra Erol çok basarili.</SPAN></SPAN></SPAN>
@sullmus</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus stv yesil elma cok güzeldi, izledim her günki gibi
</SPAN></SPAN></SPAN>
@denizcokcos</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus 8 Numarada Senlik Var. İlk defa izliyorum. Fatih Urek ciddi sekilde doktorla konuşuyor. Beğendim
</SPAN></SPAN></SPAN>
@fanalbo</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus şu an sky türk fransa senatosundaki oylamayı izliyorum</SPAN></SPAN></SPAN>
@Burcupk</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus magazin dünyasından sonra ömer çelakılı bekliyoruz.</SPAN></SPAN></SPAN>
@egekper</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus Melek - Melek Baykal''ı çok seviyorum o yüzden
Ayrıca çok kaliteli bir program...</SPAN></SPAN></SPAN>
FLAŞ!.. FLAŞ!.. FLAŞ!.. İŞTE MERAKLA HER SABAH MERAKLA BEKLENEN 'UCANKUSFOCUS' RATINGLERİ!.. DÜN PRIME TIME'DA 'YETENEK SİZSİNİZ' İLK SIRADA YER ALMIŞ!.. 'YER GÖK AŞK' HEMEN PEŞİNDE!.. SABAH KUŞAĞINDA 'MÜGE ANLI'YLA TATLI SERT', ÖĞLEN KUŞAĞINDA 'ESRA EROL', GECE KUŞAĞINDA İSE 'KANIT' ZİRVEDE YER ALMIŞ!.. İŞTE DÜNÜN 'UCANKUSFOCUS' RATINGLERİ VE YORUMLAR!.. TIKLAYIN!.. |
|
24/1/2012 11:04
|
|
|
|
[TD="align: left"][TABLE="align: right"]
[TR]