23 Ocak 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 2 10.5%
  • Kanıt (Kanal D)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 21.1%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Koyu Kırmızı (Star)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

Oy: 1 5.3%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1
[/TD]
[TD]ARKA SOKAKLAR
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]20:58:42
[/TD]
[TD]23:04:17
[/TD]
[TD]01:46:09
[/TD]
[TD]10,72
[/TD]
[TD]25,11
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #ffffff"]
[TD]4
[/TD]
[TD]KANIT
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]23:04:17
[/TD]
[TD]24:33:45
[/TD]
[TD]01:07:40
[/TD]
[TD]6,35
[/TD]
[TD]19,37
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu iki diziye baktım ve gerçekten herkese tavsiye ediyorum.Kanıt Arka Sokaklara göre Polisiye bakımında daha kaliteli ama Arka Sokaklarda Hem Komedi hem oyuncuları bakımından kaliteli bu yüzden iki dizide her yönünde kaliteli

Leyla ile Mecnun'u izledim. Yine çok güzel bir bölümdü rahatlıkla diyebilirim. Hem güldürdü, hem ağlattı doğrusu...

Dizinin eski formundan uzak olduğunu söylemek lazım. Eski haline bakıyorumda daha komikti ama şimdi biraz düşüşe geçti haliyle. İnanıyorumki ileriki bölümlerde eskisi gibi çok daha iyi olacaktır.

Sonu çok dramatik bitti. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak. Leyla ile Mecnun dizisi komedi bakımından diğer dizilere göre daha çok güldürüyor bence.

ucankusfocus24ocak1.jpg
</SPAN></SPAN>

NOTLAR;</SPAN></SPAN>
'Ucankusfocus' ratinglerinde ilk sırayı 'Yetenek Sizsiniz' almış. 'Yer Gök Aşk' ise peşinde… Haberlerde 'Show Haber' önde gitmiş… </SPAN></SPAN>
ATV'nin 'Son'unda 'focus' grubuna göre heyecan giderek artıyor. Star'daki 'Koyu Kırmızı' dizisi Özgü Namal ve Ozan Güven gibi kaliteli oyunculara rağmen ilgi görmemiş…</SPAN></SPAN>
"FocusÇok renkli birprogramın yer almadığı pazartesi akşamında Fox'un günlük dizisi 'Deniz Yıldızı' ilgi görmüş.. </SPAN></SPAN>
Okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından bazı programlar çocuklara yönelik içerikler hazırlamışlar. 'Saba Tümer'de dans şovlarıyla dikkat çeken 'Uçan Yumurcaklar', 'Böyle Bir Şey Var Mı?' programında ise Anadolu Ateşi'nin kardeş grubu Anadolu Ateşi Kıvılcım'ın Mustafa Erdoğan'la birlikte konuk anlar keyifli ve dikkat çekici bulunmuş…</SPAN></SPAN>
Kanal D'nin sağlık programı 'Doktorum'da dün diyetisyen Taylan Kümeli'nin hamilelerin ne yemeleri gerektiğini anlattığı bölümler ilgiyle izlenmiş.</SPAN></SPAN>
Öğlen kuşağında 'Bugün Ne Giysem'de jürinin tartışmaları dikkat çekmiş. Özellikle Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez'in atışmaları programı 'ucankusfocus'ta yukarılara taşımış.</SPAN></SPAN>
Gece kuşağında Kanal D'nin polisiye dizisi 'Kanıt' gizemli senaryosuyla dikkat çekmiş.</SPAN></SPAN>
Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle: </SPAN></SPAN></SPAN>

@peksiimet</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus ATV-Son, ardından Al yazmalım..Bence ATV Al yazmalım dizisini kaldırmasın sadece başka bir güne koysunlar pazar günü olmasın..</SPAN></SPAN></SPAN>

@Senaakcill</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus Deniz Yıldızını izliyodum bitti şmdi.Diziye öyle bi dalmışımki o sırada yazamadım:)Deniz Yıldzı kaçırmadan izledigim tek dizi.</SPAN></SPAN></SPAN>

@sery07</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus şu an dizilerim başlayıncaya kadar tek bir yerdeyim kelime oyunu:))bloomberg tv</SPAN></SPAN></SPAN>

@Pelin_Seyhan</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus tabi ki @Skyturk360 un yeni yuzunu</SPAN></SPAN></SPAN>

@dursun_recep</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus bayhanin sarki soylerken kendini kaybetmesini izlemek icin: carkifelek tnt. :)</SPAN></SPAN></SPAN>

@heberecom</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus ntvspor dünyanın en güçlü adamları :)</SPAN></SPAN></SPAN>

@furkansogut</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus Esra Erol ile Evlen Benimle izliyorum.. Bundan daha iyi birsey olabilir mi? Esra Erol çok basarili.</SPAN></SPAN></SPAN>

@sullmus</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus stv yesil elma cok güzeldi, izledim her günki gibi:)</SPAN></SPAN></SPAN>

@denizcokcos</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus 8 Numarada Senlik Var. İlk defa izliyorum. Fatih Urek ciddi sekilde doktorla konuşuyor. Beğendim:)</SPAN></SPAN></SPAN>

@fanalbo</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus şu an sky türk fransa senatosundaki oylamayı izliyorum</SPAN></SPAN></SPAN>

@Burcupk</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus magazin dünyasından sonra ömer çelakılı bekliyoruz.</SPAN></SPAN></SPAN>

@egekper</SPAN></SPAN></SPAN>
@ucankusfocus Melek - Melek Baykal''ı çok seviyorum o yüzden :) Ayrıca çok kaliteli bir program...</SPAN></SPAN></SPAN>

FLAŞ!.. FLAŞ!.. FLAŞ!.. İŞTE MERAKLA HER SABAH MERAKLA BEKLENEN 'UCANKUSFOCUS' RATINGLERİ!.. DÜN PRIME TIME'DA 'YETENEK SİZSİNİZ' İLK SIRADA YER ALMIŞ!.. 'YER GÖK AŞK' HEMEN PEŞİNDE!.. SABAH KUŞAĞINDA 'MÜGE ANLI'YLA TATLI SERT', ÖĞLEN KUŞAĞINDA 'ESRA EROL', GECE KUŞAĞINDA İSE 'KANIT' ZİRVEDE YER ALMIŞ!.. İŞTE DÜNÜN 'UCANKUSFOCUS' RATINGLERİ VE YORUMLAR!.. TIKLAYIN!..
24/1/2012 11:04

[TD="align: left"][TABLE="align: right"]
[TR]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Koyu Kirmizi a/b de yukselmis insallah daha da yukselir ok guzel bir dizi niye bukadar kucuk reyting aliyor hic anlamiyorum birinci bolum 2.0 reyting almisti ikinci 1.7 ye dustu simdi ise 1.5 insallah hataya yukselir.

koyu kırmızı konusunda dediklerinize katılıyorum çok yormadan akıcı ilerleyen bir film sanırım yeterli reklamı yapılmadığı için izlenme oranı az . gerektiği gibi reklama ağırlık verilse ilk 3 e girecek bir film. son filmi ise reklamı iyi yapılmasına rağmen yorucu bir film bende izlemeye çalışıyorum ama yıllar arasında gidip gelmeler dikkati dağıtıyor insanı yoruyor konu bütünlüğünü yakalamak çok zor onun için son filmi sessiz sakin bir ortamda kimsenin bulunmadığı bir zamanda sindire sindire izlenip anlaşılacak bir film ama halkın geneline pek hitap etmiyor.

23 Ocak Pazartesi,

STAR- Özgü Namal'ın önceki projesi Hanımın Çiftliği ile karşılaştırıyorum Koyu Kırmızı'yı. Rolü yakışmamış. Ayrıca dizinin etkileyici ve sürükleyici bir hikayesi var mı? Açıkçası ben keşfetemedim. Kimi diziler vardır, başlamadan önce konusu bilirsiniz. Bu yüzden de izlerken sıkıntı çekmezsiniz. Koyu Kırmızı, izleyici olarak benim kriterlerime malesef ki uymuyor! Reytingleri de vasattan daha iyi. Bu diziyi canlandırabilmek pekte mümkün değil.

atv- Önce Son ardından Al Yazmalım tekrar. Her ikisi de yetersiz oranlarda. Son 25 bölümlük bir dizi. Hiç bakmadım. Senaryo ve konusuna bir lafım yok. Reytingleri için ise tek sözüm, bu kadar kaliteli oyuncuya bu kadar pahalı oyuncuya göre oldukça düşük.

FOX- Yer Gök Aşk, her iki grupta da düşmüş. Dün akşam ki bölümü güzeldi. Ayrıca Yer Gök Aşk'ın geçtiğimiz sezondan bu yana reytinglerini neredeyse iki katına katladığını zorlu rakipler karşısında bile 6-8 arasında reytingle ilk 5'te yer aldığını belirtmekte fayda var.

KANAL D- Kanıt A/B'de 4. olarak, Arka Sokaklar totalde zirvede yer alarak gayet başarılı bir performans sergilemişler. Arka Sokaklar başladığından bu yana Pazartesi 20.00'da 200'ü aşkın bölümdür yayınlanıyor. Bu işte gerçekten emek var. Fakat her şey tadında kalmalı.

Show TV-
Yetenek Sizsiniz Türkiye bu yıl gerçekten çok uzun sürdü. Hala yarı finallere geçmediler. Üstelik haftada 3 gün yayınlanıyor! Buna rağmen hala yarışmada yarı finale dair pek bir hazırlık yok.

Son düzenleme:
Açıkçası Yetenek Sizsiniz'i hiç sevmezdim hatta anlamıyodum bile bu programın ii reytingler almasını ama baktığım 3 5 bölümdür o kadar gülüyorumki çok eğlenceli..Dünki bölümde Hindistan'da yapılan gösteriyi yaptı bi çocuk çok güldüm geldi jurinin önüne atladı ve Hülya Avşarın elini öpüp başına koydu çok komikti eğer Acun Survivor yapcaksa kesinlikle ikisini de götürsün..

salı gününden nefret etmeye başladım tv de alternatif proğram yok dön dolaş ÖBGZK izle :D

Açıkçası Yetenek Sizsiniz'i hiç sevmezdim hatta anlamıyodum bile bu programın ii reytingler almasını ama baktığım 3 5 bölümdür o kadar gülüyorumki çok eğlenceli..Dünki bölümde Hindistan'da yapılan gösteriyi yaptı bi çocuk çok güldüm geldi jurinin önüne atladı ve Hülya Avşarın elini öpüp başına koydu çok komikti eğer Acun Survivor yapcaksa kesinlikle ikisini de götürsün..

bende sizin gibi yetenek sizsiniz den nefret ediyordum halada nefret ediyorum ve anlamıyorum benim durumumda bir değişiklik yok:))