23 Ocak 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 2 10.5%
  • Kanıt (Kanal D)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 21.1%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Koyu Kırmızı (Star)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

Oy: 1 5.3%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Pazartesi neler oldu ?
Arka Sokaklar mı ? Yer Gök Aşk mı ? Yetenek Sizsiniz Türkiye mi ? Zirvenin sahibi hangisi oldu ?
A/B'de iyi totalde ise vasat bir başlangıç yapan Son bu hafta nasıl sonuçlar aldı ?
İlk iki bölümüyle hayal kırıklığı yaratan Koyu Kırmızı çıkışa geçebildi mi ?
Hepsi ve daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Arka Sokaklar, A/B'de Yetenek Sizsiniz Türkiye günün en çok izleneni oldu.

Yer Gök Aşk, bu hafta biraz daha düşüş yaşayarak zirve yarışından uzaklaşmaya devam etti. Buna rağmen dizi, Fox'un en çok izlenen dizisi olma özelliğini sürdürüyor.

Kanıt, bu hafta özellikle A/B'de uçuşa geçti ve günü 4.sırada tamamladı.

ATV'de yayınlanan Son, bu hafta önemli oranda düşüş yaşadı. Dizi totalde 30.sıraya kadar düşerken iyi olduğu A/B grubunda da ilk 10 sıranın dışında kaldı.

Koyu Kırmızı, A/B'de küçük bir yükselişle 24.sıraya yükselirken; totalde 54.sıraya kadar düştü. Dizinin şu ana kadarki performansı Star için tam bir hayal kırıklığı.

TRT 1'in internette çok sevilen dizisi Leyla ile Mecnun ise A/B'de 43.olarak diğer TRT dizilerine göre iyi bir performans sergiledi...

Son düzenleme:
Tabi ki Leyla İle Mecnun'u izledim süper bir bölümdü yine, hem ağlattı hem güldürdü

starda koyu kırmızı yı izledim ve tnt de makinist adlı sinema filmini izledim ikiside güzeldi.

Koyu Kırmızı'yı izledim gerçekten güzel bir dizi ama nedense daha çoğu kişi öyle bir dizinin olduğunu bilmiyorlar Koyu Kırmızı deyince öyle bir dizi mi var diyorlar bence bu dizinin düşük reyting alması hem yanlış gün seçimi hemde tanıtımlarının fazla yapılmaması .

arka sokaklar düsüs yasamis olsada totalde 1. AB de 2. Olmus

Yetenek sizsiniz totali kil payi kacirmis ama AB de zirvede halkimiz bu yarismayi cok sevdi.

yer gök ask yetenek sizsinizin gelisiyle düsüse gecti ama hala basarili.

Son bu hafta iki grubtada düsmüs bence bu düsüs devam edecektir bizim milletimiz Dizi izlerken kafa yormayi sevmiyor.

Koyu kirmizi bence cok yakinda final yapacaktir.

Leyla ile Mecnun bu reytinglerle trt de bir sezon daha rahat oynar.

Bir Kadin tanidim yine ilk 100 e girememis

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]39[/TD]
[TD] İSTANBUL'UN ALTINLARI (TKR)[/TD]
[TD] ATV[/TD]
[TD] 24:26:09[/TD]
[TD] 25:59:59[/TD]
[TD] 01:29:23[/TD]
[TD] 1,88[/TD]
[TD] 11,86[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ATV keşke biraz daha şans tanısaydı...

ben demiştim star hemen en iyi kanallardan olamaz diye çünkü dizileri vasat

haftaya yetenek sizsiniz 2 gruptada zirvede olacak.arka sokaklar çok dayanıklı bi dizi değil malesef biraz güçlü bi yapım karşısında hemen gerilere düşüyor.geçen sene survivor geçiyordu bundan önceki yıllarda birçok defa geçildi.yani hiçbir zaman çok güçlü bi dizi olamamasına rağmen üst sıralarda olmasıyla başarılı bi dizi.

Leyla ile Mecnun'u izledim. Süper bölümdü. Erdal Bakkalın gençlik yılları süperdi

Geleceği biliyormuş gibi çok kesin konuşmuşşun, olacak yerine olabilir,olması muhtemel desen iyi olurdu.

Koyu Kirmizi a/b de yukselmis insallah daha da yukselir ok guzel bir dizi niye bukadar kucuk reyting aliyor hic anlamiyorum birinci bolum 2.0 reyting almisti ikinci 1.7 ye dustu simdi ise 1.5 insallah hataya yukselir.