bu çabaların boşuna hiç uğraşma bence hogathanın kalbini kazanamayacaksınNiye canım şimdi de tatlısın@destere
10 kıtayı bize de ezberletmişlerdi de unuttuk tabiiBen folklör grubundaydim bide bana istiklal marşının 10 kıtasını okuturlardı. Türkiye'de okul hayatım çok uzun seneler olmadı ama "isveçli" bir kızın istiklal marşını okuması grur vericiydi. Hala ezberimde biliyorum
köyde geçti okul hayatım ve biz Tv ye çıkmıştık halay yani folklör de oynayinca.
ne günlerdi ya
@Çiğdem- mikrofoni cok tuttum ne kiskanacam seni@xemrexxx @Bully
Niye canım şimdi de tatlısın@destere
bu çabaların boşuna hiç uğraşma bence hogathanın kalbini kazanamayacaksın
hahah aa tabi şimdide tatlıyızdır zaten simam hiç değişmiyor benimŞimdi kendini beğenmiyomusun.ss @destere yi kaybedersin bak
Sen kaybolacan zaten yakında, ama ben buralardayımbu çabaların boşuna hiç uğraşma bence hogathanın kalbini kazanamayacaksın
aa unuttunmu :O utan be!10 kıtayı bize de ezberletmişlerdi de unuttuk tabii
Folklör çok oynardım ben de, hala komik giysili hallerime bakar dururum
Daha çok beklersinhahah aa tabi şimdide tatlıyızdır zaten simam hiç değişmiyor benim
iltifatlarınız karşısında @destere nin öyle fok balığı gibi bakmaması lazım bence hamle bekliyoruz ondanda ayoll
Kolay mı kız 10 kıtayı akılda tutmakaa unuttunmu :O utan be!
arada kırk yılda geçse mevsimler çatır çatır devrilse bizim hogathayla aşkımız arabeskteki şenerle müjdenin aşkı gibi bir türlü sona ermezSen kaybolacan zaten yakında, ama ben buralardayım
zaten hastalık yeterince duygusala bağlamıstı şimdi 99 yılına gidince dahada bir duygusal oldumDaha çok beklersinNasılsa batıracağı için içim rahat
niye ben tuyuyorum ama bide yani orda kalmiyorum düşünDaha çok beklersinNasılsa batıracağı için içim rahat
Kolay mı kız 10 kıtayı akılda tutmak2 kıtasını bilmek yetiyor bize hem
Bully nin senle alip vermedigi ne ? kimle yazissan araya giriyorarada kırk yılda geçse mevsimler çatır çatır devrilse bizim hogathayla aşkımız arabeskteki şenerle müjdenin aşkı gibi bir türlü sona ermezarada ufak tefek anlaşmazlıklar olsada yine birbirimizi bulacağımızdan eminimyeterki aramıza girmeye çalışan kötü kaya'ları bertaraf edelim
Hayallerini bize aktardığın için tşk ederiz şimdi gerçek hayata dönebilirizarada kırk yılda geçse mevsimler çatır çatır devrilse bizim hogathayla aşkımız arabeskteki şenerle müjdenin aşkı gibi bir türlü sona ermezarada ufak tefek anlaşmazlıklar olsada yine birbirimizi bulacağımızdan eminimyeterki aramıza girmeye çalışan kötü kaya'ları bertaraf edelim
Hemen dikkat çeken bir tipin var abla.99 yılı 23 nisan ortada mikrofon tutan kız benim 8 yaşındayım ilk okul 2. sınıf biz ne ara büyüdük ayoll
@mrt-06 @Bully @xemrexxx @destere @Harunnn60 @sokak sanati @cookies @EFE UYSAL
bir insan neden kötü olur hiçbir zaman sebebini net olarak bulamamış bilim insanları yani bazıları doğuştan kötü işte sebep yokniye ben tuyuyorum ama bide yani orda kalmiyorum düşün
Bully nin senle alip vermedigi ne ? kimle yazissan araya giriyor
Hhahaha aa evet simam hiç değişmiyor çünkü cnm birde çocukluktan beridir hep bir ön planda kalma şeyim var yetenek diyelimHemen dikkat çeken bir tipin var abla.Ben kimim diye sorsan direkt o kız çocuğunu gösterirdim şimdiki halini anımsatıyor çünkü.
böyle vıcık vıcık sulugöz duygusal hallerinde hiç çekilmiyor hogathazaten hastalık yeterince duygusala bağlamıstı şimdi 99 yılına gidince dahada bir duygusal oldumaa bu hastalık yaramadı bana bir an önce def etmek lazım
Normal halim hep neşelidirya işte hastalıkta hiç kullanamdığım duygusallık geliyor hemenböyle vıcık vıcık sulugöz duygusal hallerinde hiç çekilmiyor hogathaseni şirretken daha çok sevmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?