23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben folklör grubundaydim bide bana istiklal marşının 10 kıtasını okuturlardı. Türkiye'de okul hayatım çok uzun seneler olmadı ama "isveçli" bir kızın istiklal marşını okuması grur vericiydi. Hala ezberimde biliyorum :Z
köyde geçti okul hayatım ve biz Tv ye çıkmıştık halay yani folklör de oynayinca.
ne günlerdi ya :(
@Çiğdem- mikrofoni cok tuttum ne kiskanacam seni :A @xemrexxx @Bully

Ben folklör grubundaydim bide bana istiklal marşının 10 kıtasını okuturlardı. Türkiye'de okul hayatım çok uzun seneler olmadı ama "isveçli" bir kızın istiklal marşını okuması grur vericiydi. Hala ezberimde biliyorum :Z
köyde geçti okul hayatım ve biz Tv ye çıkmıştık halay yani folklör de oynayinca.
ne günlerdi ya :(
@Çiğdem- mikrofoni cok tuttum ne kiskanacam seni :A @xemrexxx @Bully
10 kıtayı bize de ezberletmişlerdi de unuttuk tabii :A

Folklör çok oynardım ben de, hala komik giysili hallerime bakar dururum :A

Niye canım şimdi de tatlısın :A @destere
bu çabaların boşuna hiç uğraşma bence hogathanın kalbini kazanamayacaksın :)
Şimdi kendini beğenmiyomusun.ss @destere yi kaybedersin bak :A
hahah aa tabi şimdide tatlıyızdır zaten simam hiç değişmiyor benim :A

iltifatlarınız karşısında @destere nin öyle fok balığı gibi bakmaması lazım bence hamle bekliyoruz ondanda ayoll :A :A :A

Sen kaybolacan zaten yakında, ama ben buralardayım :A
arada kırk yılda geçse mevsimler çatır çatır devrilse bizim hogathayla aşkımız arabeskteki şenerle müjdenin aşkı gibi bir türlü sona ermez:) arada ufak tefek anlaşmazlıklar olsada yine birbirimizi bulacağımızdan eminim:) yeterki aramıza girmeye çalışan kötü kaya'ları bertaraf edelim :)

Daha çok beklersin :A Nasılsa batıracağı için içim rahat :A

Kolay mı kız 10 kıtayı akılda tutmak :A 2 kıtasını bilmek yetiyor bize hem :A
niye ben tuyuyorum ama bide yani orda kalmiyorum düşün

arada kırk yılda geçse mevsimler çatır çatır devrilse bizim hogathayla aşkımız arabeskteki şenerle müjdenin aşkı gibi bir türlü sona ermez:) arada ufak tefek anlaşmazlıklar olsada yine birbirimizi bulacağımızdan eminim:) yeterki aramıza girmeye çalışan kötü kaya'ları bertaraf edelim :)
Bully nin senle alip vermedigi ne ? kimle yazissan araya giriyor :A

Hayallerini bize aktardığın için tşk ederiz şimdi gerçek hayata dönebiliriz :A:A

99 yılı 23 nisan ortada mikrofon tutan kız benim 8 yaşındayım ilk okul 2. sınıf biz ne ara büyüdük ayoll :( :( :(
994541_208587749298130_867878340_n.jpg

@mrt-06 @Bully @xemrexxx @destere @Harunnn60 @sokak sanati @cookies @EFE UYSAL
Hemen dikkat çeken bir tipin var abla. :A Ben kimim diye sorsan direkt o kız çocuğunu gösterirdim şimdiki halini anımsatıyor çünkü. :D

niye ben tuyuyorum ama bide yani orda kalmiyorum düşün

Bully nin senle alip vermedigi ne ? kimle yazissan araya giriyor :A
bir insan neden kötü olur hiçbir zaman sebebini net olarak bulamamış bilim insanları yani bazıları doğuştan kötü işte sebep yok :) allah kahretsin o da bizi buldu bari yetkisiz bişey olsaydı daha rahat saldırabilecektim:) birde yetki vermişler gereksiz kişiye insan dalamıyorda gönlünce:)

Hemen dikkat çeken bir tipin var abla. :A Ben kimim diye sorsan direkt o kız çocuğunu gösterirdim şimdiki halini anımsatıyor çünkü. :D
Hhahaha aa evet simam hiç değişmiyor çünkü cnm birde çocukluktan beridir hep bir ön planda kalma şeyim var yetenek diyelim :A :A :A

zaten hastalık yeterince duygusala bağlamıstı şimdi 99 yılına gidince dahada bir duygusal oldum :( aa bu hastalık yaramadı bana bir an önce def etmek lazım :A :A :A
böyle vıcık vıcık sulugöz duygusal hallerinde hiç çekilmiyor hogatha :) seni şirretken daha çok sevmiştim :)

böyle vıcık vıcık sulugöz duygusal hallerinde hiç çekilmiyor hogatha :) seni şirretken daha çok sevmiştim :)
Normal halim hep neşelidirya işte hastalıkta hiç kullanamdığım duygusallık geliyor hemen :F

ama iyileşiyorum ayoll oklavayla kovalamaya baslarım seni 1-2 güne emrak etme :A