Bölüm süreleri çok uzun dizinin o yüzden böyle klişelere maruz kalıyoruz, uzattıkça uzatıyorlar.Ters köşeden çok @mesmeso'nun dediği gibi klişeler diyarı
Bölüm süreleri çok uzun dizinin o yüzden böyle klişelere maruz kalıyoruz, uzattıkça uzatıyorlar.Ters köşeden çok @mesmeso'nun dediği gibi klişeler diyarı
Harbiden dizinin kalitesine yakışmayan bir bölümdü.Ters köşeden çok @mesmeso'nun dediği gibi klişeler diyarı
Akıncı'nın o rezil oranlarına fena değil diyorsun, Son Yaz'ın şahane oranlarına yetersiz. 😱Anketi işaretlemeyi unutmuşum
Dün PK filmini izledim.
Akıncı fena değil oranları. Düşündüğüm kadar düşük değilmiş. Zorlasa AB grubunda o oranla ilk 10 olcakmış . Cuma günü sağlam bir diziyi daha kaldırır.
Son Yaz dizisinin reytingi iyi ama nedense yetersiz geliyor bana hep
Arka Sokaklar'a maşallah.
Kanaldan kanala değişiyor. Ben kanala göre yazıyorum Hercai'ye göre daha başarılı, FOX ise bu oranlara yakın az dizilerinin fişini çekmedi 1 reyting indiği an tehlike çanları çalarAkıncı'nın o rezil oranlarına fena değil diyorsun, Son Yaz'ın şahane oranlarına yetersiz. 😱
Ne diyorsun sen, iyice saçmaladın.
FOX'un en çok izlenen 2. dizisi hiçbir şey olmaz.Kanaldan kanala değişiyor. Ben kanala göre yazıyorum Hercai'ye göre daha başarılı, FOX ise bu oranlara yakın az dizilerinin fişini çekmedi 1 reyting indiği an tehlike çanları çalar
Anketi işaretlemeyi unutmuşum
Dün PK filmini izledim.
Akıncı fena değil oranları. Düşündüğüm kadar düşük değilmiş. Zorlasa AB grubunda o oranla ilk 10 olcakmış . Cuma günü sağlam bir diziyi daha kaldırır.
Son Yaz dizisinin reytingi iyi ama nedense yetersiz geliyor bana hep
Arka Sokaklar'a maşallah.
İlk defa serhat muşmulasına katılıyorumAkıncı'nın o rezil oranlarına fena değil diyorsun, Son Yaz'ın şahane oranlarına yetersiz. 😱
Ne diyorsun sen, iyice saçmaladın.
Muşmula kısmını sana geri iade ediyorum. Bundan sonra bana katılmalara alışsan iyi edersin, alışkanlık yaratırım. @Dosiİlk defa serhat muşmulasına katılıyorum
Bak bak, sendnede sinir bozucu yedikİlk defa serhat muşmulasına katılıyorum
Eder derken. Ederinin çok altında sonuçlar hele ki Masumlar gereğinden fazla reyting alırken.Kırmızı Oda ederini almış, makul.
Son Yaz güzel gidiyor, yeni sezon gelecek gibi. Ama bakalım yeni sezonda ne yapacak?
Güldür Güldür, Ramo’nun yokluğunu hiç ama hiç aratmamış.
Diğerleri kötü sonuçlar almış