23 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

21:15 - 21:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.09 , 2) ATV: 7.98 , 3) SHOW: 4.71 , 4) TRT1: 3.1 , 5) STAR: 2.68
Şuana kadar full berrinli sahnelerdi , düşünün o sıkıcılıkta bile zirveyi almış.

Yeniden pc başındayım.Öyle Bir Geçer Zaman Ki yi bıraktım şuanda.Diziden tat alamadım ne yazık ki @yakup09

- - - Ekleme - - -

Bu arada Her Şey Yolunda Merkez mükemmel gidiyor :) Tabi Öyle Bir Geçer Zaman Ki de.

Yeniden pc başındayım.Öyle Bir Geçer Zaman Ki yi bıraktım şuanda.Diziden tat alamadım ne yazık ki @yakup09

- - - Ekleme - - -

Bu arada Her Şey Yolunda Merkez mükemmel gidiyor :) Tabi Öyle Bir Geçer Zaman Ki de.

Evet şuana kadar hiçbir şey olmadı hala... 2 bölümdür niye bu kadar olaysız yazıyor senarist anlamadım gitti..

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Evet şuana kadar hiçbir şey olmadı hala... 2 bölümdür niye bu kadar olaysız yazıyor senarist anlamadım gitti..

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 7.64 , 2) STAR: 6.11 , 3) TRT1: 5.59 , 4) KANALD: 5.25 , 5) FOX: 3.92

Öbgzk 14 REKLAM

AB'de 11.25 ratingle Seksenler lider! Star'daki maç 8.76 ratingle 2. sırada! 7.56 ratingle ÖBGZ 3. sırada!

Bu Kanal D'de ve Show TV'de akıl yok gerçekten tam maç başlıyor pat reklam şimdi 22.00 - 22.15 arası anlıkta kesin baya bir düşüş yaşayacaklar.

Aynen. Bide ikisi aynanda reklama girdiğinde biü nün önü daha fazla açılıyor..

- - - Ekleme - - -

AB'de 11.25 ratingle Seksenler lider! Star'daki maç 8.76 ratingle 2. sırada! 7.56 ratingle ÖBGZ 3. sırada!

Şu muhendiste öbgzk ne zaman reklama girse o zaman yazıyor.. İnat yapAr gibi :)