23 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi reklama girdi. Bu sezonun en berbat, en kötü bölümü yayinlaniyor! Resmen insanin izleyesi gelmiyor 10 yilin hatrina izliyor. Soruyorum Pana ya bu bölümü cekerken hic utanmadiniz mi?

Vadi reklama girdi. Bu sezonun en berbat, en kötü bölümü yayinlaniyor! Resmen insanin izleyesi gelmiyor 10 yilin hatrina izliyor. Soruyorum Pana ya bu bölümü cekerken hic utanmadiniz mi?

Sezon finali yaklaşırken iyileşmesi gerekirken gittikçe daha da kötüleşiyor maalesef :(

Sezon finali yaklaşırken iyileşmesi gerekirken gittikçe daha da kötüleşiyor maalesef :(

Gecen bir iki haftada pek formda degildi ama yinede zevk veren sahneleri vardi. Yani yarisi bos yarisi iyi gidiyordu. Bu hafta ilk 10 dakika haric tam bir fiyasko ve buna ragmen rakiplerini ikiye katliyor

vadi güzel bölüm her zaman ki gibi ama harbi hiç aksiyon yok ya adamlar çekimleri bırakmış resmen tatile girmişler :kiki: en güzelini yapıyolar helal pana :D
reytingler düşüyo zaten yaz gelince 10-11 bandında gidip geliyoruz ama son 3-4 bölüm tempo düşük galiba sinema filmi haberi gerçek

- - - Ekleme - - -

yarın önemli bi sınav var ve vadiye tam gaz devam saat 11 oldu daha tek kelime çalışmadım :( vadi bitince bakacaz artık yapcak bişey yok :D

22.42 de reklama girdik bu arada

Gecen bir iki haftada pek formda degildi ama yinede zevk veren sahneleri vardi. Yani yarisi bos yarisi iyi gidiyordu. Bu hafta ilk 10 dakika haric tam bir fiyasko ve buna ragmen rakiplerini ikiye katliyor

Aynen. İlk kısımlar hariç kötü bölüm :q

şu heyet konusu kapansın artık sıkmaya başladı neyseki mete aymar bölüm sonu temizleyecek remziyi adamım ya :D