Yasak Elma yı geçse sen Enes baturcu bile olursun yazık vçbe ne düştün dıştan Avrupa yakası içten Sefirin Kızı gibisinBu hafta Elma için zirve tantanası görmeyeceğiz teşekkürler Türkiye.
Sefirin Kızı varmış.Sefirin Kızı, Yasak Elmayı geçmiş sanırım, zaten haftaya hiçbiri yok diye biliyorum tabi takipçileri daha iyi bilir.
Ben Survivor ilgileniyorum, Pazartesi günü sağlam dizilere karşı gene kendini korumuş rating olarak.
Kaknemlikte son noktaYasak Elma yı geçse sen Enes baturcu bile olursun yazık vçbe ne düştün dıştan Avrupa yakası içten Sefirin Kızı gibisin
Konsey etkisi.Survivor oyunun rekabetsiz geçmesine rağmen iyi yükselmiş. 👏
Bana düşük puan verirsen en sevdiğin dizinin sonu böyle olur. Bir daha yapmayı aklından bile geçirmezsin artık.Kaknemlikte son nokta
Sana düşük vereyim de her hafta 10 reyting alalım. Yolumdan gidin dostlarım, yoksa @Aserat gibi sefil olur, çukurlara düşersiniz @serhatt @xemrexxx @sokak sanatiBana düşük puan verirsen en sevdiğin dizinin sonu böyle olur. Bir daha yapmayı aklından bile geçirmezsin artık.
Bu mesajına harika ve şaşırma emojileri atan iki kişinin git gide birbirine benzemesi 😂😂Sana düşük vereyim de her hafta 10 reyting alalım. Yolumdan gidin dostlarım, yoksa @Aserat gibi sefil olur, çukurlara düşersiniz @serhatt @xemrexxx @sokak sanati
Beni kimlerle kıyaslıyorsun haddini bil.Bu mesajına harika ve şaşırma emojileri atan iki kişinin git gide birbirine benzemesi 😂😂
Yolun yolumuzdurSana düşük vereyim de her hafta 10 reyting alalım. Yolumdan gidin dostlarım, yoksa @Aserat gibi sefil olur, çukurlara düşersiniz @serhatt @xemrexxx @sokak sanati