23 Mart 2017 Perşembe Reyting Sonuçları

Sonunda beklenen an geldi demek cadıcım
O Ses bitti ve zirveye kurulduk, bunun olacağı belliydi zaten, maalesef kurtaramadın

Yarın akşam sınavım var ama 9'a doğru evde olurum muhtemelen, senle bir güzel yorumlayalım bakalım Survivor'ı

bende 9 gelirirm zaten ama sen gelmezsen yorumlamam ve başka günüde kabul etmem ayoll sonra @EFE UYSAL ile 1 ömür kavga edersin karışmam

Sen önce sınavına odaklan sonra Survivora odaklanırsın

bende 9 gelirirm zaten ama sen gelmezsen yorumlamam ve başka günüde kabul etmem ayoll sonra @EFE UYSAL ile 1 ömür kavga edersin karışmam
18.30'da başlıyor işte sınav, bir buçuk, bilemedin 2 saat sürer her türlü yetişirim ben rahat ol sen

@vadikızı abla ben hesaplamalarımı çoktan yaptım sen takma kafana

18.30'da başlıyor işte sınav, bir buçuk, bilemedin 2 saat sürer her türlü yetişirim ben rahat ol sen

Takmıyorum tabii kardeşime güveniyorum ben o işini bilir de yinede ablayız demeden duramıyoruz

hahha belki kurtulurum dedim ama kurtuluş yok gibi ayoll

ama banada değişiklik olucak cumarteside en uygun gün hem sınavlardan biraz sıyrılmış olursun arkadaşlarla vakit geçirmek sınavkardan soınra insanı zihinsel olarak daha dinç tutuyor bu akşam benim survivorumda yarında acunu survivorunda şu sınav yoğunluğunu sana unutturucaz inş cnm bir zamanlar bizde öürenciydik tecrübe konusuyor

Osmanlı'nın çöküş zamanlarında hasta adam benzetmesi yapılırdı ben de bunu Beren'e uyarlıyorum son 5 senedir hep hezimet, Perşembe'nin hasta ""kraliçesi"" demek daha doğru olur bence.

Çok düşüncelisin canım saol

O zaman ben kaçar çalışmaya, akşam tam vaktinde konuda olurum

Son günlere bırakırsan böyle olur

Senin içinde değişiklik olur belki seversin
hafta için olmasından iyi oldu seveceğimi sanmıyorum ayoll ama bir bakalım en son all starda bakmıstım hazirandan sonra diziler bitince

Benim de pazar günü sınav var. O kadar bekledik durduk, en ters zamanda aldık şu birinciliği
Neyse ayarlamaya çalışacağım bir şeyler ben de burada olmaya çalışırım