23 Mart 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Paramparça, geçen hafta AB'de kaybettiği koltuğu geri almış. Hem de en yakın rakibine 1 rtg farkla. Tebrikler.

Survivor, (tam bakmadım ama) BBEB'den en çok etkilenen yapım sanırım.

Karadayı, ratingleri çok düşük olmasa da artık birincilik şansı hiç yok gibi.

Ben Bilmem Eşim Bilir, çok iyi başlangıç yapmış. Pazartesi günü diziye ihtiyacı yok artık kanalın.

Beyaz Yalan izleyicileri diziyi genel olarak beğenmişler. Ama ratingleri çok düşük. Bu kadar güçlü rakibin arasında yükselmesi zor gibi.

Yedi Güzel Adam, yine ilk 100'de yok.

Kimse finalde olacakları tahmin edemiyordu bize bile sürpriz oldu. O yüzden haftaya herkes merak edip izleyecektir. Hem ABC1'de (en önemli kategori) 8 reyting almışız daha ne? :)
mesela gecen bolum hastane agirlikliydi ben reytingler duser saniyordum ama cok iyi geldi bazen oluyor boyle seyler

paramparça ve survivor biraz düşmüşler ama yine iyi gitmişler tebrikler

Kimse finalde olacakları tahmin edemiyordu bize bile sürpriz oldu. O yüzden haftaya herkes merak edip izleyecektir. Hem ABC1'de (en önemli kategori) 8 reyting almışız daha ne? :)
ben abc reytingini hiç önemsemiyorum cnm o izlenme oranlarıyla alakalı değilki galiba reklam gelirleriyle alakalı abc reytingleri ben öyle biliyorum
🙂🙂🙂

ben abc reytingini hiç önemsemiyorum cnm o izlenme oranlarıyla alakalı değilki galiba reklam gelirleriyle alakalı abc reytingleri ben öyle biliyorum
🙂🙂🙂
Diziler reklam verenler için yapılıyor. Reklam verenlerde ABC1'e bakıyor. Peki bu ABC1 ne? Uzaydan gelmedi ya bunlarda ülkenin vatandaşı, eğitim seviyesi ve gelir seviyesi daha yukarıda kişiler. Ben şahsen TOTAL'e girmiyorum seni bilemem tabii. :)

Diziler reklam verenler için yapılıyor. Reklam verenlerde ABC1'e bakıyor. Peki bu ABC1 ne? Uzaydan gelmedi ya bunlarda ülkenin vatandaşı, eğitim seviyesi ve gelir seviyesi daha yukarıda kişiler. Ben şahsen TOTAL'e girmiyorum seni bilemem tabii. :)
vlla ben ab gurubunada önem vermiyorum ben sadece totele bakıyorum bu zamana kadar izlediğim tüm dizileride ele alırak eğer diriliş ertuğrul tek ab dizim oldu galiba diğer dizilerimin hemen hemen hepsi totel dizileriydi bende sadece toteli önemsiyorum 🙂🙂🙂

vlla ben ab gurubunada önem vermiyorum ben sadece totele bakıyorum bu zamana kadar izlediğim tüm dizileride ele alırak eğer diriliş ertuğrul tek ab dizim oldu galiba diğer dizilerimin hemen hemen hepsi totel dizileriydi bende sadece toteli önemsiyorum 🙂🙂🙂
İyi o zaman sen kendini orda görüyorsan bişey diyemem. Küçük Gelin ve Arka Sokaklar'da izliyordursun sen, bayılır TOTAL grubu. :))

Kara para ask : ab 😉 😉
Karadayida bi ara abydi 😉
Filinta : ab

sürgünüm böyledir kpa da karadayı da abc1 de iyi ona bakıyor geçen sene ab diyordu :X
Aa kara para ask her grupta 3 reytingte ve bu bir başarı .ss .ss
[HASHTAG]#KpadanbasarilisiYok[/HASHTAG]
yokk beeee aksiyon dizileri izliyorum ben türk dizilerinde çok seçiciyim
yılda 3-4 tane oluyor onlarda aksiyon 🙂🙂🙂
Ne 3-4 u 10-15 :A
Sonra 11 tanesi pat diye bitiyor 3-4 tane kaliyor :A

BBEB ile ilgisi yok dizi hiç güzel görünmüyordu çok yapmacık oynuyordu başrol oyuncusu. BBEB olmasaydı da yine aşağı yukarı 2 reytingin altında kalırdı.
Bilmiyorum izlemedim ama Kutsi için tutmasını isterdim.
Yinede ilk haftadan BBEB toslaması kötü oldu.

Şu gün ne zor ya Tüm yapımlar ortalama en az 6 alıyorlar :) En dolu dolu gün olsa gerek :)

Bu arada BBEB çok başarılı ,bundan sonra yeni rakip oldu ünlüler..