23 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 12 42.9%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 25.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 14.3%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 14.3%
  • Terra Nova (Fox)

• Babam İçin (Fox)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.6%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 10.7%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 3 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz? Tabi ki FOX, star'dan daha kaliteli ve üstün.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]Show'un vazgeçilemez dizisi ADINI FERİHA KOYDUM reytingleri çok iyi gidiyor..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]HAYAT DEVAM EDİYOR, ATV için çok iyi gidiyor..

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]KANAL D'nin bu yıl yaptığı en iyi işlerden birisi olan YALAN DÜNYA çok iyi gitmeye devam ediyor..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]ARKA SOKAKLAR (TKR) ile KANAL D yine süper gitmeyi başarmış

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]FOX'un reyting rekortmeni dizisi ve 840 bölümü aşan dizisi UNUTMA BENİ en yüksek share oranını almış tebrikler
bu diziyi çok seviyorum.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]EVE DÜŞEN YILDIRIM, AFK Sayesinde bu kadar çok yükseliyor. Sıkıyorsa Show tv, başka bir günde saat 20:15'de denesin bu diziyi

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]KANAL D HABER ve FOX HABER en iyi haberlerden birisi olduklarını yine kanıtlamışlar

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE - KARSILASMA güzel gitmeye gidiyor. Herkes Esra Erol'un samimiyetine inanıyor. Bu yüzden ATV, iyi ki bu evlilik programını çıkartmış diyelim artık

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]MÜGE ANLI İLE TATLI SERT süper oranlar almaya devam ediyor. umarım sezon sonuna kadar böyle gitmeye başarabilir
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]BEYAZ SHOW'da her hafta olduğu gibi biraz düşüş var. ama 23:15'te yayınladığı için bile reytingleri paha biçilemez
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]Bu star tv, ne zaman akıllanacak? halen daha BİR ÇOCUK SEVDİM'i yayınlayıp duruyor, reytingleri de berbat gidiyor
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]FOX'un yakında tekrardan pazar gününe alacağı BABAM İÇİN dizisi 44.olarak hayal kırıklığına uğrattı
Ama bence bu dizi bitmeli, ve FOX medyapımdan bir dizi alabilir, ama oyuncu kadrosu iddialı olmalı
günü de uygun olmalı..[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]1 ERKEK 1 KADIN berbat gitmeye devam ediyor. Star'ın tek iyi işi Muhteşem yüzyıl. ama o da 2013'de kanal değiştirirse ne olacak
yine 5.kanal olmaya devam edecek..
ÖBÜR KÜ yeni sezon da kanal d ya da fox tv o diziyi alması gerekiyor
özellikle FOX almalı
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]Her hafta hiç kaçırmadığım, heyecan dolu dizim var. Adı terra nova. TERRA NOVA'nın bu kadar çok düşük reyting almasına inanamıyorum. Umarım sezon sonuna kadar sürer. not: zaten terra nova dizisi 13 bölümlük bir dizidir
onun için seni yine takip edeceğim terra nova ve FOX
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]SABA TÜMER İLE BUGÜN eski reytinglerini mumla arıyor.. Show tv, öbür kü yeni sezon da hayatta saba'yı almaz..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]ATV'nin yeni işi YENİDEN BAŞLAYALIM - FINAL bölümüyle adeta berbat gitti..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

----------------------------------------------------------------------------

Beni Affet'i görüyorsunuz Unutma Beni'yi görmüyorsunuz.

çok haklısın. unutma beni daha kaliteli.. sanırım bu diğer yorumcular, reytinglere şaşı olarak bakıyorlar

o saatte günlük sıkıcı diziler olduğundan genelde izleniyor. bide dizinin istersen tüm bölümlerini izleme rastgele bi bölüm aç insanı sıkmıyor..

lütfen kendi adına konuş. reytinglere düzgün bak. özellikle fox'un tüm günlük dizileri süper gidiyor
arka sokaklarda kimmiş yauw

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yalan Dunya cok buyuk bi dusus yasamis.Hayat Devam Ediyor ise a/b de 1 reytinglik bir artis var tebrik ediyorum.

hayat devam ediyor koptu gidiyor tutabilene aşkolsun ..yine birinci olmuş..

yalan dünya geçen haftaya göre ab grubunda düşmüş neden düşmüş belli değil neden düştüki arkadaşlar
)

adını feriha koydum her zamanki gibi istikrarlı gidiyor helal olsun hazal kayaya güzel kız reytingin yarısı sırf ondan kaynaklanıyordur..

diğer proğramlarda bişeyler almış ufak tefek allah kabul etsin..

admin ankettte eve düşenüşen yıldırım neden............. yok yaa....ekler msniz?

haluk792 kimse sasi diyemessin biz unutma beni basarisi ni görüyoruz o zaten hep ilk 10da totalde ama bu agır hakaret..!

Eve düşen yildirim-bir çocuk sevdim-alyazmalim-arka siradakiler

sadece arka sokaklar tüm fox dizilerini satın alır..

AFK Total de zirvede AB de yükselerek 2. Sirada yer almis bence haftaya AB de 1. Olabilir.

HDE Total de 2. Sirada ve gayet basarili ama AB de hala 6 Reytingin üstüne cikamiyor.

Yalan Dünya iki grubtada düsmüs hele AB de 2.5 Reyting birden düsmüs bakalim düsüs haftayada devam edecekmi?

Eve düsen Yildirim AFK nin da etkisiyle iyi gitmeye devam ediyor.

Beyaz Show bu hafta yine biraz toparlanmis dünkü konuklarda fena degildi.

Babam icin ve bir cocuk sevdim yine yarisi gerilerden takip etmisler.

Mesela burda benim gibi arkdaşlarm-tanidiklarim var.adini feriha koydum u takip etmiyoruz ama eve düşen yildirimi izliyoruz..yani feriha yüzünden ''edy'' izlenior genellemesi yapmak yanliş.çok kaliteli bi dizi..reytingleri de çok iyi..
Admin bi dahaki haftaya eve düşen yildirim gibi süper bi diziyi ankette taa son siralarda görmek istemiyoruz...
Bir çocuk sevdim de izledm güzeldi..sinan-mine=)
gamze nin peşindeki bu esrarengiz kişi yoksa öldü sanilan zehra mi?
Arka siradakiler heyecan dolu yepyeni bölümüyle pazar akşami 20-00 de bi dolu dünya tnt de=)

Ne alaka yaa..kiskanmayin artik e d yildirimi yaa..yeter...sadece feriha yüzünden mi izlenior yani ne=?saçma

-------------------------------------------------------------------------------
Evet
al yazmalimi genelde özetten ve tekrarlardan telafi ediyorum ama arka siradakileri asla kaçirmiyorum endgame=)

Moderatörün son düzenlenenleri:
edy bende izliyorum bazen. cuma geceleri beyaz harici çok sıkıcı geliyor bana. ilk hafta neyse ama bundan sonraki haftalar edyın kendi başarısıdır. yoksa sizin mantığa göre tekrar programında 5 reyting alması lazım