23 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 12 42.9%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 25.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 14.3%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 14.3%
  • Terra Nova (Fox)

• Babam İçin (Fox)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.6%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 10.7%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 3 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

reyting.gif

Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?

Adını Feriha Koydum mu ? Yalan Dünya mı ? Hayat Devam Ediyor mu ? Hangisi daha çok izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de Yalan Dünya zirvede.

Adını Feriha Koydum totalde geçen haftaki oranlarını korurken A/B'de oranlarını arttırmayı başardı.

Hayat Devam Ediyor, totalde 2. A/B'de 4. olarak günün başarılı dizilerinden biri oldu. Dizinin A/B reytinglerinde artış var bu hafta.

Yalan Dünya, bu hafta düşüşe geçse de totalde 3. sıradaki A/B'de ise zirvedeki yerini korudu. Fakat, dizinin A/B reytingindeki ciddi düşüş dikkat çekici.

Eve Düşen Yıldırım, saatine göre çok iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Dizi, totalde 7. A/B'de 5. olmayı başardı.

Beyaz Show, bu hafta oranlarını arttırarak toparlandı.

Bir Çocuk Sevdim, geçen haftaki şaşırtıcı yükselişin ardından bu hafta tekrar düşüşe geçerek çok gerilerde kaldı.

Fox'un dizisi Babam İçin de yarışı çok gerilerden takip etti.

Son düzenleme:
hayat devam ediyoru izledim güzel bi bölümdü yine :D

yalan dünyayı izleyip gülen oldumu. gülen olduysa tekrar izleyecem :))))))))))))))

yalan dünyada yine çok mantık hatası vardı. gülhayat rızayı denizden kıskanıyor ama rızanın çapkın olmasından hiç rahatsız olmadı. denizin erkek kardeşi doktorculuk yapıyor yaparken elinde küçük bir kitapçık vardı o kitapçıkta rahatsızlıgıyla ilgili tüm ilaçlar yazılı ona bakmayıp dizinin sonunda reçeteye bakıyor.

Son düzenleme:
Hayat Devam Ediyor ve Eve Düşen Yıldırım izledim... Ankete "Eve Düşen Yıldırım" da eklenmeli...

yalan dünyayı izleyip gülen oldumu. gülen olduysa tekrar izleyecem :))))))))))))))

yalan dünyada yine çok mantık hatası vardı. gülhayat rızayı denizden kıskanıyor ama rızanın çapkın olmasından hiç rahatsız olmadı. denizin erkek kardeşi doktorculuk yapıyor yaparken elinde küçük bir kitapçık vardı o kitapçıkta rahatsızlıgıyla ilgili tüm ilaçlar yazılı ona bakmayıp dizinin sonunda reçeteye bakıyor.

aynen artist film dalga gectiler adamlar kac oskar aldi haberleri yok galba yalan dunya vasat bir bolumle karsimizdaydi

Muhteşem Yüzyıl,Kurtlar Vadisi Pusu,Suskunlar

Sanırım yanlış gündesin Reşat. :D

beyazsoy sadece bu nedenlerle gülmediysen iyiymiş yani. Toplam 2 dakikadan bahsettiğine göre kalan 88 dakika iyiydi herhalde. Biraz abartıyor gibisin eleştiri konularında. :)

aynen artist film dalga gectiler adamlar kac oskar aldi haberleri yok galba yalan dunya vasat bir bolumle karsimizdaydi

Dalga geçen yok kreys, Yalan Dünya olsa olsa övmüş olabilir filmi. Mesela ben o filmi izlemedim ama Yalan Dünya'dan sonra izleyesim geldi.

Vasat değildi, geçen haftalardan çok daha iyiydi bana kalırsa. Ama belki de psikolojim bu hafta daha düzgün olduğu için de öyle gelmiş olabilir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reytinge bir saat kala tahminlerim şöyle :

1-) Hayat Devam Ediyor biraz düşebilir ve zirveden uzaklaşabilir.

2-) Adını Feriha Koydum sabit kalır büyük ihtimalle.

3-) Yalan Dünya konusunda ise kararsızım. Bölüm bence geçen haftlardan iyiydi ama artık tüm reklamlar yayınlanıyor, o nedenle reklam nedeniyle reyting düşmüş de olabilir. Sanırım sabit kalmayı başaracak. :)

Son düzenleme:
Benim tahminlerim: 1) YALAN DÜNYA: totalde 7.60 gibi alir abde 13reytink gibi alir diye düsünuyom. 2) HAYAT DEVAM EDİYOR: totalde 10 reytinkle zirvede olur abde 5 reytinkte olur. 3) ADINI FERİHA KOYDUM: totalde 9 reytink gibi alir ve 2ci olur abde 8 reytink alir bence 4) BİR COCUK SEVDİM: totalde ilk 30da abde başarılı olarak ilk 10da olacaktir EVE DÜŞEN YILDİRİM: totalde ilk 6da abde ilk 3dedir.

Dalga geçen yok kreys, Yalan Dünya olsa olsa övmüş olabilir filmi. Mesela ben o filmi izlemedim ama Yalan Dünya'dan sonra izleyesim geldi.

Vasat değildi, geçen haftalardan çok daha iyiydi bana kalırsa. Ama belki de psikolojim bu hafta daha düzgün olduğu için de öyle gelmiş olabilir.

fikrimi soledim cevap vermek zorunda degilsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Adini Feriha Koydum süper gitmis, Yalan Dünya ise özellikle AB grubunda düsmüs..

Adını Feriha Koydum her zamanki gibi müthiş bir bölümle Totalde zirvede yer almış. Dizinin oranlarında her iki grupta artış var
Yalan Dünya AB`de düşmüş ama yine de zirvede. Totalde de iyi oranlar almış. Ama bu hafta Adını Feriha Koydum AB`de Yalan Dünyaya çok yaklaşmış
Hayat Devam Ediyor saltanatı eskisi gibi değil. Dizi 10 reyting barajına ulaşamazken, AB`de oranlarını arttırarak 6 reytingi geçmiş
Beni Affet tekrar totalde 5 reytingi geçerek başarısını göstermiş. AB`de yükseliş var
Bir Çocuk Sevdim AB`de 3 reytingi geçmiş ama sıralamada çok gerilerde
1 Erkek 1 Kadın geçen Cumartesi aldığı reytingleri Perşembe ve Cuma alamıyor. Ama dizi için yeterli reyting bunlar
Eve düşen yıldırım istikrarlı bir şekilde iyi gidiyor. Tabii reytinglerinde Feriha`nın rolü de var. Feriha`yı izleyenlerin yarısı muhtemelen bu dizi`yi de izliyorlardır

Son düzenleme: