23 Kasım 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne alakası var .ss umur kurtla kadın konuşiyi sonra zeynep çamcı ile adam geliyi karşim karşim diyiler
Karşim karşim nedir ya Allah'ın ergeni.
O sahneler o kadar güzel tasarlanıyor ki bunu senin gibi kot kafalar göremiyor. Olsun ben aldığı 1 reytingle mutluyum. Bize kaliteden ödün vermeden bölümler seyrettiriyorlar.

keşke kanal d de olsaydı şu dizi

Gönül İşleri yine kendi ortalamasında gitmiş. Daha iyi bölümlerde A/B'de 7-8 arası alabilir.

Şeref Meselesi daha yüksek başlar diye düşünüyordum. Ama yine de gayet iyi, bence yükseliş yaşayabilir.

O Hayat Benim'e büyük tebrikler. Senaryoda ne oldu acaba, çünkü dizi birkaç haftadır çok büyük yükseliş yaşadı.

Güldür Güldür Show tekrarı ile A/B'de 5 reytingi geçmiş. Tebrikler.

Aç gözlü Kanal D'nin Şeref Meselesi'ni tutturamaması iyi olmuş.

Yalnız Ben Bilmem Eşim Bilir cidden harika gitmiş haber saatinde.

Şeref Meselesi ortalama başlamış beklenildiği gibi 6-7 alamamış, Totalde de pek varlık gösterememiş .
İyi sonunda başlamış dizin ,gözün aydın @Cengo

Küçük Gelin iyi gitmiş, dün rastladım diziye Hanım Ağa çok sertti : '' O Yılan Bu Konağa Girmeyacağh ''

Karagül Tekrar da güzel oranlarla 15 .sırada yer almış.

Sağolasın
Sonunda başladı

OHB AB'de de yine süper gitmiş tebrikler
Gönül İşleri ile arasındaki fark azalmiş
@xemrexxx övünülecek bi reytingi yok

(Oysa ben Gönül İşlerini izliyorum
)

Onca tanıtıma onca reklama rağmen Şeref Meselesi ala ala bu reytingi mi almiş
Dizinin tekrarını izledim belki 2.bölümde açılır ama ilk bölümü ben de çok beğenmedim. A.Ş.K dizisi gibi sonu intiharla bitti hemde baba borc batağında

övünülmeyecek dizi ab de en çok izlenen 2.dizi üstelik ağır ab

haftalıktaki sıra bir şey ifade etmiyi dizi ab dizisi olmadıkça sonuçta küçük gelin de vadi de birçok diziden iyi sıralara gelebiliyor haftalıkta
ee yukardaki postta öyle demiyorsun
haftalıkta 2.diye övünüyorsun. Ne dediğin belli değil git kendini bi topla

sadece 2.diye mi övünmüşüm

ağır ab olması da var
hem ağır ab oluğ hem 2.olmak zor iş
Tabi ki Total diziler arasında farkı hissediliyor. Gelsin AB'lik yapımların kapişssin bakalım napıyor. Şeref Meselesi de ağır Ab ona bakarsan