23 Kasım 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne alakası var .ss umur kurtla kadın konuşiyi sonra zeynep çamcı ile adam geliyi karşim karşim diyiler :F
Karşim karşim nedir ya Allah'ın ergeni. :A O sahneler o kadar güzel tasarlanıyor ki bunu senin gibi kot kafalar göremiyor. Olsun ben aldığı 1 reytingle mutluyum. Bize kaliteden ödün vermeden bölümler seyrettiriyorlar. :)

Gönül İşleri yine kendi ortalamasında gitmiş. Daha iyi bölümlerde A/B'de 7-8 arası alabilir.

Şeref Meselesi daha yüksek başlar diye düşünüyordum. Ama yine de gayet iyi, bence yükseliş yaşayabilir.

O Hayat Benim'e büyük tebrikler. Senaryoda ne oldu acaba, çünkü dizi birkaç haftadır çok büyük yükseliş yaşadı.

Güldür Güldür Show tekrarı ile A/B'de 5 reytingi geçmiş. Tebrikler.

Şeref Meselesi ortalama başlamış beklenildiği gibi 6-7 alamamış, Totalde de pek varlık gösterememiş .
İyi sonunda başlamış dizin ,gözün aydın @Cengo

Küçük Gelin iyi gitmiş, dün rastladım diziye Hanım Ağa çok sertti : '' O Yılan Bu Konağa Girmeyacağh '':D

Karagül Tekrar da güzel oranlarla 15 .sırada yer almış.

Şeref Meselesi ortalama başlamış beklenildiği gibi 6-7 alamamış, Totalde de pek varlık gösterememiş .
İyi sonunda başlamış dizin ,gözün aydın @Cengo

Küçük Gelin iyi gitmiş, dün rastladım diziye Hanım Ağa çok sertti : '' O Yılan Bu Konağa Girmeyacağh '':D

Karagül Tekrar da güzel oranlarla 15 .sırada yer almış.
Sağolasın :) Sonunda başladı :)

OHB AB'de de yine süper gitmiş tebrikler :X Gönül İşleri ile arasındaki fark azalmiş :A @xemrexxx övünülecek bi reytingi yok :A
(Oysa ben Gönül İşlerini izliyorum :X)

Onca tanıtıma onca reklama rağmen Şeref Meselesi ala ala bu reytingi mi almiş :T: Dizinin tekrarını izledim belki 2.bölümde açılır ama ilk bölümü ben de çok beğenmedim. A.Ş.K dizisi gibi sonu intiharla bitti hemde baba borc batağında :T:

OHB AB'de de yine süper gitmiş tebrikler :X Gönül İşleri ile arasındaki fark azalmiş :A @xemrexxx övünülecek bi reytingi yok :A
(Oysa ben Gönül İşlerini izliyorum :X)

Onca tanıtıma onca reklama rağmen Şeref Meselesi ala ala bu reytingi mi almiş :T: Dizinin tekrarını izledim belki 2.bölümde açılır ama ilk bölümü ben de çok beğenmedim. A.Ş.K dizisi gibi sonu intiharla bitti hemde baba borc batağında :T:
övünülmeyecek dizi ab de en çok izlenen 2.dizi üstelik ağır ab :A

haftalıktaki sıra bir şey ifade etmiyi dizi ab dizisi olmadıkça sonuçta küçük gelin de vadi de birçok diziden iyi sıralara gelebiliyor haftalıkta:A
ee yukardaki postta öyle demiyorsun :T: haftalıkta 2.diye övünüyorsun. Ne dediğin belli değil git kendini bi topla:X