İkinci haftasında yükselir.sana katiliyorum da Kanal d ama dizilerinden 6-7 istiyor be 3-5 istemiyor ilk bolum evet fena baslamadi ama duserse yandi dizi
İkinci haftasında yükselir.sana katiliyorum da Kanal d ama dizilerinden 6-7 istiyor be 3-5 istemiyor ilk bolum evet fena baslamadi ama duserse yandi dizi
beklentiler büyüktüYok artık hüsran mı sen hüsran görmemişsin.
Yoo onu kastetmedim.şopar seni savunuyoz burada...Celaud:
yalan dünyayı mı kastettin
Beklentiler halâ büyük ve yükselişin devam edeceğini düşünüyorum.beklentiler büyüktü
Yoo onu kastetmedim.Hicran, Aşktan Kaçılmaz, Sil Baştan vs.
Beklentiler halâ büyük ve yükselişin devam edeceğini düşünüyorum.
Bu dizi ilerleyen haftalarda yükselecek göreceksiniz.yalnız hicran da şeref meselesine benziyor...mesela araba kazası sahnesi şimdiki zamandaki olaydı sonra geçmişe gidiyordu falan görüntü de iyiydi.Şerefte aynı görüntü iyi ama geçmiş ve şimdiki olaylar vs mesela silahlı sahne şimdiki zamana aitti ama memleketlerinden istanbula falan gelişleri falan yani aynı yere çıkıyorlar...
Sil baştanın zaten başlaması hataydıAşşktan kaçılmaz için de pelin için üzüldüm
dur daha 2.bölüm olsun bir yükselsin de yükselişi devam edecek deYoo onu kastetmedim.Hicran, Aşktan Kaçılmaz, Sil Baştan vs.
Beklentiler halâ büyük ve yükselişin devam edeceğini düşünüyorum.
valla ümidim yok ama bakalım... ama kanal d inşallah bitirmez o kadar kişinin emeği var.Bu dizi ilerleyen haftalarda yükselecek göreceksiniz.
şeref meselesi totelde 3 reyting olucağını söylemiştim evet cnm bu dizinin tanıtımlarında iş yoktu çok sıradan bir senaryosu konusu vardı bu dizinin reyting tahminlerinde 3 rytingle başlar ve en fazla ilerkı haftalarda 4 alabilir demiştim ve kanal d bu diziyi iddasından dolayı 6 reyting almadığı sürece iptal etmeyi düşünür bu dizininde brakın 6 yı 5 reytingi bile alması çok zor 4.bölümüde 3-4 reytingte kalırsa 5.bölümü final olur söyliyim ben şimdiden 🙂🙂🙂
kaldıkı artık haftanın en zor günleri cumartesi pazar oldu çünkü diğer günler sadece 1 dizi 6 alabiliyor ve zirvede genelde ama cumartesi pazar ilk 3 sıralar 6şar 7şer reyting alıyor hafta sonları artık en zor günler oldu reyting açısından şeref meselesi burada tutunamaz🙄🙄
Bence gayet iyi başladı AB grubunda 5,5 reyting bence ilk etap için gayet başarılı.dur daha 2.bölüm olsun bir yükselsin de yükselişi devam edecek de
sen ab ye bakar mıydın 😱Bence gayet iyi başladı AB grubunda 5,5 reyting bence ilk etap için gayet başarılı.
Ben izlediğim dizilerin ne olduğuna bakmam. Diziden aldığım enerji önemli benim için.sen ab ye bakar mıydın 😱
helal olsunBen izlediğim dizilerin ne olduğuna bakmam. Diziden aldığım enerji önemli benim için.
Şeref Meselesi, Güllerin Savaşı ve Beni Böyle Sev AB dizisi. Karagül ve Urfalıyam Ezelden total dizisi dahası yok.helal olsunkendalla kadriye anadan aldığın enerji sana yeter
şeref meselesi daha ilk bölüm yayınlandı bekle belki total olurŞeref Meselesi, Güllerin Savaşı ve Beni Böyle Sev AB dizisi. Karagül ve Urfalıyam Ezelden total dizisi dahası yok.
Kimin sonunun ne olacağı belli olmaz, büyük konuşmamakta fayda var. Gönül İşleri henüz bir 90 bölüm görsün de. 😉o diziler erken final yaptı yanlız
90 bölüm sürmez 80 de biter en kötü 2 sezon sonundaKimin sonunun ne olacağı belli olmaz, büyük konuşmamakta fayda var. Gönül İşleri henüz bir 90 bölüm görsün de. 😉
BBS'yi niye saymıyorsun ben sana ne diyorum Emre. Diziyi bir kez izle o enerjiyi al valla bırakamıyorsun mümkünatı yok yani bırakmanın. Emin ol aldığı o 1 reyting hakettiği oran değil.şeref meselesi daha ilk bölüm yayınlandı bekle belki total olur
bbs yi sayma zati 1 reyting aliyi ab ya da total olması önemli değil
yazın o işkenceye maruz kaldım zati .ssBBS'yi niye saymıyorsun ben sana ne diyorum Emre. Diziyi bir kez izle o enerjiyi al valla bırakamıyorsun mümkünatı yok yani bırakmanın. Emin ol aldığı o 1 reyting hakettiği oran değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?