23 Kasım 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yoo onu kastetmedim.
Hicran, Aşktan Kaçılmaz, Sil Baştan vs.

Beklentiler halâ büyük ve yükselişin devam edeceğini düşünüyorum.
yalnız hicran da şeref meselesine benziyor...mesela araba kazası sahnesi şimdiki zamandaki olaydı sonra geçmişe gidiyordu falan görüntü de iyiydi.Şerefte aynı görüntü iyi ama geçmiş ve şimdiki olaylar vs mesela silahlı sahne şimdiki zamana aitti ama memleketlerinden istanbula falan gelişleri falan yani aynı yere çıkıyorlar...
Sil baştanın zaten başlaması hataydı
Aşşktan kaçılmaz için de pelin için üzüldüm

Bu dizi ilerleyen haftalarda yükselecek göreceksiniz.

Banada oyle geliyor kanald boyle alirsa sabredemez bu diziye baska kanalda olsa 2 sezon surer ama iste oyle değil

Diziyi izlemedim bilmiyorum ama 7 dklik seyi izledigimden yola çıkarak konu bildiğimiz bi konu dizide aşk 5 geni var

Şeref Meselesi, Güllerin Savaşı ve Beni Böyle Sev AB dizisi. Karagül ve Urfalıyam Ezelden total dizisi dahası yok.
şeref meselesi daha ilk bölüm yayınlandı bekle belki total olur

bbs yi sayma zati 1 reyting aliyi ab ya da total olması önemli değil

Şeref Meselesi bence gayet iyi başlamış. Total 3.6 , Ab 5.4 , Abc1 4.7 bence güzel bir oran. O kadar tanıtıma bencede daha fazla almalıydı ama haftaya yükselecektir diye düşünüyorum.

En büyük alkışı bence Ben Bilmem Eşim Bilir hak ediyor.
Helal olsun programa, daha çok zamanı olur umarım.

şeref meselesi daha ilk bölüm yayınlandı bekle belki total olur

bbs yi sayma zati 1 reyting aliyi ab ya da total olması önemli değil
BBS'yi niye saymıyorsun ben sana ne diyorum Emre. Diziyi bir kez izle o enerjiyi al valla bırakamıyorsun mümkünatı yok yani bırakmanın. Emin ol aldığı o 1 reyting hakettiği oran değil.

Bence bu kadar tanıtıma kötü başlamış Şeref Meselesi ama izleyici artık Kanal D'ye mesafeli dün biz bile izlerken "bunu da bitirirler nasıl olsa" diyerek izledik. Ama kanal destek olursa bol tekrarla yükseliş yaşayacak Şeref Meselesi öyle umuyorum.

Güldür Güldür Show ve Ben Bilmem Eşim Bilir'e büyük tebrikler.

O Hayat Benim ve Küçük Gelin bayağı yükselmişler, tebrikler.

Yetenek Sizsiniz Türkiye geçen haftaki çıkışından sonra yeniden düşüş yaşadı.