23 Kasım 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada Ezra fena geliyor twitirde tam 822 retwet 384 fav yapilmis cok merakla bekleniyormus dizi

O HAYAT BENİM dün muhteşemdi.Dizide hem dram hem de komedi oluyor
hiçbir diziye bu kadar bağlanmamıştım.Daha da yükselecek haftaya ki bölüm yine bomba

Herkes yorum yapmış ama acele ediyorsunuz biraz bekleyin bakalım. Unutmayın Karagül'de bu tarz hatta daha düşük oranlarla başlamıştı.
Yalnız rakipleri çok güçlüseyirci alıştığı diziden kolay kolay kopamıyor

Şeref Meselesi için demiştim taş çatlasa 5 haftaya onu bile alamaz.

Karagül'ün de rakipleri güçlüydü. Arka Sokaklar, Huzur Sokağı, Dila Hanım vs o zamanlar çok güçlü dizilerdi bunlar.

şeref meselesi aldığı reytinglerden dolayı, kanal d den bi kaç istifa haberi bekliyordum ama hala gelmemiş

Şeref Meselesi TOTAL'de Urfalıyam Ezelden'e göre daha kötü başlamasına rağmen, AB'si gayet iyi. Dizinin AB oranlarının ileride yükseleceğini düşünüyorum.
1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk AB'de geçen haftaya göre büyük bir yükseliş yaşamış. Tebrikler.
Ben Bilmem Eşim Bilir iyi bir reyting almış. Ama bu reytingin sebebinin ana haber yayınlanmaması değil de, 20.00 yerine 20:30'da bitmesine bağlıyorum. Yine de tebrikler.
Karagül'ün tekrarı da TOTAL'de geçen haftaya göre büyük bir yükseliş yaşamış.
Diğer Yarım geçen haftaya göre pek bir değişme olmamış. Dizi büyük ihtmalle haftaya kesin bitecek.
O Hayat Benim her zamanki gibi çok iyi oranlar almış -Özellikle TOTAL'de.

OHB cok iyi reyting almis, tebrikler.
Kucuk Gelin 7 ratingi de gecti, dizi cok iyi ilerliyor.

YST 5 civari alarak iyi gitmis.
Gonul Isleri guzel bir yukselis yasamis gecen haftaya gore, sevindim.
Seref Meseleri fena baslamadi ama Kanal D'ye yeter mi bu oranlar bilemem.

Seref Meselesi bekledigim gibi baslamis. Kanal D'nin klasik dizi baslama reytingleri. Sistem sabit.