23 Kasım 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Urfaliyam ezelden daha iyi gidiyordu Şeref meselesi yüzünden transfer oldu ama kanal d bu oranlari haketti bence mesela calikusunu bilem bitirdi

@Çiğdem- snn dedigin oldu dizi kötü gitti

@Harunnn60 O Hayat benim oranlarini artırmış düşer diyenler utansın

veeee yine ilk ben acikliyorum Ufuk Ozkan cok yakinda show tv de yarisma yapacak

O Hayat Benim süper gitmiş. Umarım bu akıbet devam eder ve belki çift rakamlara ulaşır.

Gönül İşleri'de süper. Dizi AB dışında süper değil tabi.

Şeref Meselesi'ne benim müdahalem gerekmemiş. Kanal D zaten yayın politikası ile vasat etmiş. Dizi sanırım en kötü açılış yapan kanal D dizisi oldu.

OHB tam totallik işler peşinde ,senaryo bence çokta şaşırtmıyor ,her dizideki şeytandan var daha ne olsun

Şeref meselsi bitmez, ab de en çok izlenen yapım oldu ki ilk bölüm henüz

Helal olsun Kucuk Geline 7 reytingi gecmeyi basardi abside 3e dayanmis

şeref meselesi totelde 3 reyting olucağını söylemiştim evet cnm bu dizinin tanıtımlarında iş yoktu çok sıradan bir senaryosu konusu vardı bu dizinin reyting tahminlerinde 3 rytingle başlar ve en fazla ilerkı haftalarda 4 alabilir demiştim ve kanal d bu diziyi iddasından dolayı 6 reyting almadığı sürece iptal etmeyi düşünür bu dizininde brakın 6 yı 5 reytingi bile alması çok zor 4.bölümüde 3-4 reytingte kalırsa 5.bölümü final olur söyliyim ben şimdiden 🙂🙂🙂
kaldıkı artık haftanın en zor günleri cumartesi pazar oldu çünkü diğer günler sadece 1 dizi 6 alabiliyor ve zirvede genelde ama cumartesi pazar ilk 3 sıralar 6şar 7şer reyting alıyor hafta sonları artık en zor günler oldu reyting açısından şeref meselesi burada tutunamaz🙄🙄

Yahu bu sezon hangi yeni Kanal D dizisi ab'de 5'le başladı

Prime time olmaz herhalde semre kardes haftasonuna falan takviyedir. Dizileri geciktirip duruyorlar zaten kanal iyi gidiyor ya.Haklilar. Kanalin sansi iyice acilmis millet tekrar mekrar demeden Guldur Guldur Show izliyor. Ben ama yine soyluyorum iki gunden bir gune duserlerse cok yanlis olur. Persembe elden gider ama bosuna konusuyorum dustuler bile

Gönül İşleri ve O Hayat Benim harika gitmiş.

Küçük Gelin ve GGS tekrarı da gayet iyi.

Ben Bilmem Eşim Bilir de muhteşem gitmiş, artık ana haberi hiç yayınlamaz...

Şeref Meselesi ise Total'de adeta sapır sapır dökülmüş. Total izleyicisi Kanal D'yi terk etmeye başlamışa benziyor. Helal olsun...

Ayrıca tekrarı da umut vermiyor. Diziyi de pek sevemedim maalesef. Urfalıyam Ezelden gerçekten bunun yüzünden mi şutlandı? Neyse, yükselir inşallah...

persembe tekrarlar olcak kanal ocak ayina kadar boyle istiyor arkadasim hosgeldin galiba persembeye gelecek ocakta oyle bilgi geldi bana ama yinede solum persembe tekrarlar devam edcek

Herkes yorum yapmış ama acele ediyorsunuz biraz bekleyin bakalım. Unutmayın Karagül'de bu tarz hatta daha düşük oranlarla başlamıştı.