23 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

bu dizi oralara kadar ilerlemez 4 hafta sonra biter ..

feyzanın çocuğunun bilalin oğluna göz kırpması için dizinin 6 yıl sürmesi lazım yada hızlandırılmış tura girmesi lazım

Ben zaten hızlandırılmış kursunu izlediğim için (1'e 1 çekmiler) Diziyi pek umursamadan açık öyle ama aynı ilerleseydi dizi kesin daha iyi oranlar alırdı.1.sezon Bilal Şükran evlense 2.sezon Feyza çocuk doğursa filan daha iyi olurdu...

Dila Hanım'a sanki bu
akşam sihirli bir değnek
değdi. totalde 8 ratingi
zorluyor. Şu an 7.60
ratingte

Emir'in Yolu maalesef yine bekleneni veremedi geçen anlikta

Arka sokaklar ne yapacak merak ediyorum ama sonu hüsran olacak gibi gerçi totali iyi olan bir huzur sokağı var beklemek lazım.

Yalan Dünya'nın yokluğu Dila Hanım'a yaramış gibi gözüküyor.

seyirci profili aynımı acaba ?

ben geçen sene yalan dünyaya bakıyordum arada bir ama genelde tekrara bakıyordum HDE vardı bu senede dila var yine tekrardan bakıyorum ..

oysa benim haricimde hem dilayı hem yalan dünyayı seven bir kişi olduğunu tahmin etmiyordum demekki varmış

Dila'yla Rıza'yı boşverin. Dizideki asıl bomba çift Azer-Fatma.

Bence artık senaristler Dila'dan çok Fatma ve Azer üzerine yoğunlaşmalı.

Arka sokaklar ne yapacak merak ediyorum ama sonu hüsran olacak gibi gerçi totali iyi olan bir huzur sokağı var beklemek lazım.

arka sokakların bitmesi lazım ama bitmiyor kanalD kuzey güneyi cumaya alsaydı muhteşem birşey olurdu .. bu şekliyle arka sokaklardan bir cacık olmaz

- - - Ekleme - - -

emirin yolunu tokatlamıs dila hanım

bitiyormuş zaten armağan öyle demiş bizimkilere

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 8.45 , 2) STAR: 7.34 , 3) SHOW: 4.09 , 4) KANALD: 3.99 , 5) FOX: 2.98

Dila'yla Rıza'yı boşverin. Dizideki asıl bomba çift Azer-Fatma.

Bence artık senaristler Dila'dan çok Fatma ve Azer üzerine yoğunlaşmalı.

bencede fatmada güzel kız ama daha diziye alışamadı bu fatma daha önce hangi dizideydi gözüm biryerde ısırıyor

Dila hanım kendi rekorlarını alt üst ediyo

Dila, Huzur'u yakalamış nerdeyse.

Kayıp Şehir'in de rakipli performansını görmüş olduk.

Dila Hanım çok artmış. Kayıp Şehir kötü başlamış.

star uçmuş resmen demin 8 reyting dedim west inanmadı aha noldi