23 Haziran 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kaçak gelinler gerçekten güzel bir dizi.Çok sevdim ben.Artacaktır diye düşünüyorum zaten tekrarı totalde 1. olmuş :) Çok güzel bir dizi. Aşk Emek İsterde oynayan kız çok duru bir güzelliğe sahip mesela.Selinim çok uyumlu olmuş @mrt-06 Melekler korusundaki gibi del, dolu bir karakteri var hayran oldum yine Selinime :bhr:

ulan istanbul ab de kaçak gelinler totalde zirve oalcak gibi ilerleyen haftalarda:) ulan istanbul komşu teyze farkıyla da alabilir :A @yakup09

🙂
Ya nasıl Kaçak Gelinlerin düşeceğini Ulan İstanbulun artacağını söylüyorsun ve neye dayanarak söylüyorsun bunu:)
Hatırlatırım ki Medcezir ve Kayıpta da aynısı oldu Medcezirin tekrarı çok iyi gitmişti.Ve Kayıp ab de 1.olmuştu.Ama daha sonra Medcezir atak yapmıştı.Yani aynı şey yine olabilir.Sen bir diziye yükselecek öbür diziye düşecek diyorsun ama bu senaryoya bağlı birşey.
Ulan İstanbul u izleyince bu teze vardım
İçimden bir his Kanal D nin Star TV yi geçeceğini söylüyor
Kaçak Gelinler de güzel dizi fakat Tv den takip etmeyeceğim.Ulan İstanbul a geçiş yapacağım.Kaçak Gelinler i netten takip edeceğim

[HASHTAG]#UlanIstanbul[/HASHTAG] beklediğim gibi kaçak gelinlerden daha iyi başlamiş.Kaçak gelinler nasıl TT olmuştu ki? Yayındayken izlenmediği halde? Hastag'ı tıkladiğimda hep takipçi satın al resimleriyle doluydu gerçi hastag:(b) Herneyse, biri şurayı alır biri burayı alır demicem iyi olan kazansın, [HASHTAG]#UlanIstabul[/HASHTAG] kazansın:F:F

@mrt-06 ne demiş idim zamanında:F

Kenan'lı KMOİ ortalama gitmiş(b) Daha yuksek beklerdim acık vet net. Ama Kenan'ın kitlesi belli olmuş oldu 20+ Kenan'ı izlemeyi seviyor:X

Kaçak Gelinler'in iyi reyting alacağını düşünmüştüm,sosyal medya tarafından da çok sevildi.:)

yaz mevsiminde televizyon izlenmiyor be arkadaş
dışarı çıkıp dolaşmak varken hele bir de ramazan geliyor iyice tv den soğurum :)

kg tkr ile zirvede :) üç gruptada tkr çok iyi gitmiş haftaya herşey belli olur
ulan istanbul da gayet iyi başlamış
kmoi iyi gitmiş kenan iyi sundu yarışmayı bende izledim :)

[HASHTAG]#UlanIstanbul[/HASHTAG] beklediğim gibi kaçak gelinlerden daha iyi başlamiş.Kaçak gelinler nasıl TT olmuştu ki? Yayındayken izlenmediği halde? Hastag'ı tıkladiğimda hep takipçi satın al resimleriyle doluydu gerçi hastag:(b) Herneyse, biri şurayı alır biri burayı alır demicem iyi olan kazansın, [HASHTAG]#UlanIstabul[/HASHTAG] kazansın:F:F

@mrt-06 ne demiş idim zamanında:F

Kenan'lı KMOİ ortalama gitmiş(b) Daha yuksek beklerdim acık vet net. Ama Kenan'ın kitlesi belli olmuş oldu 20+ Kenan'ı izlemeyi seviyor:X
Her şey gelecek hafta belli olacak. :A

Söz vermedim izleyebilirim dedim. :):)

Vakit yaratırsam neden olmasın bakalım. :X
Niye şimdi ":):)" böyle cevap verdin. :(

Hadi bakalım, tatilini yap gel izlersin. :A

Her şey gelecek hafta belli olacak. :A

Niye şimdi ":):)" böyle cevap verdin. :(

Hadi bakalım, tatilini yap gel izlersin. :A
Aynı şekilde cevap vereyim dedim. :A

Deniz de Sevdaluk izle diyor Vadi izle diyenler var neye uğradığımı şaşırdım yahu. :A

Kaçak Gelinler ve Ulan İstanbul gayet iyi başlamış.Bakalım önümüzdeki hafta reytingleri nasıl olacak.

Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla daha iyi reytingler alır diye düşünüyordum.

🙂
Ulan İstanbul u izleyince bu teze vardım
İçimden bir his Kanal D nin Star TV yi geçeceğini söylüyor
Kaçak Gelinler de güzel dizi fakat Tv den takip etmeyeceğim.Ulan İstanbul a geçiş yapacağım.Kaçak Gelinler i netten takip edeceğim
Şebnem Bozoktan dolayı yenik başlıyor dizi zaten şu ana kadarki dizileri tutmamış bundan sonra da tutmaz..

ulan istanbul ab de kaçak gelinler totalde zirve oalcak gibi ilerleyen haftalarda:) ulan istanbul komşu teyze farkıyla da alabilir :A @yakup09
@xemrexxx Komşu tam forumluk, bayıldık oynayışına :A

bir dilber hala havası sezdim o kadında:A
Ondan daha sahici oynuyor ama tabii replik anlamında ona yarışamaz gibi :A