23 Haziran 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne - Sezon Finali Tekrarı (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Üsküdar'a Giderken (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Kalbim Seni Seçti - Yeni Dizi (ATV)

Oy: 4 40.0%
  • Canım Babam (Show)

Oy: 3 30.0%
  • Dürüye'nin Güğümleri (Star)

• Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 3 30.0%
  • Olacak O Kadar - Tekrar (Fox)

• Tek Türkiye Son Karakol (STV)

• Mazi Kalbimde Yaradır (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

Oy: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
karakol salı günkü reytingi merak ediyorum bana göre ilk 5 te ama bakıp göreceğiz yazın devam edecek mi baqam karakol

karakol salı günkü reytingi merak ediyorum bana göre ilk 5 te ama bakıp göreceğiz yazın devam edecek mi baqam karakol

Karakol'un 23 Haziran Perşembe Reyting Sonuçları ile ne alakası var?

Dikkatimi çekti Geniş Aile yeni bölümüyle 1 reytinglerde alıyor 14.30'daki tekrarıyla da 1 reytinglerde almış. Cumartesi ilk 10'a girer.

Karakol'un 23 Haziran Perşembe Reyting Sonuçları ile ne alakası var?

Dikkatimi çekti Geniş Aile yeni bölümüyle 1 reytinglerde alıyor 14.30'daki tekrarıyla da 1 reytinglerde almış. Cumartesi ilk 10'a girer.

sana mı soracam forumda ne yazacağım osmanaslan bu sana son uyarım benim sinirimi zorlama başlarım senin keyfine artık benle ilgili birşey deme bundan sonra aynı şekil benim içinde geçerli

Yorumum: (AGB şirketine göre)

Fatmagül'ün Suçu Ne tekrarıyla da iyi gitmiş. Yaz için 4 reytingi geçmek büyük başarıdır.

Yaz aylarının dizisi Dürüye'nin Güğümleri kabus gibi bir kışın ardından kendine geldi. Tebrik etmek gerek.

Canım Babam da AB'de varlığını bir düzelme göstererek gösterdi. Dizi güzelleşti bence biraz.

İnternetten izleme fırsatı bulduğum Kalbim Seni Seçti çok iyi olmasa da berbat da başlamamış. Haftaya ilk 5'te olacağını tahmin ediyorum.

Tek Türkiye " Son Karakol " dizisinin bitme zamanı geldi artık eski havası yok.

Üsküdar'a Giderken TOTAL'de 28. olarak bitme aşamasına geldi yakında ekranlardan ayrılabilir.

Korkunç Bir Film 4 filmi de iyi gitmiş.

Yeni dizilerden Dinle Sevgili yine ortalama bir başarı gösterdi...,

Deniz Yıldızı sezon finaline 1 kala zirveyi zorlamış.

Bu akşam sezon finali yapacak ve açık ara 1. olmasını beklediğim Adını Feriha Koydum tekrarı özellikle AB'de başarılı...

Ekleme: Artiz Mektebi listeyi sallayacak bence...

Son düzenleme: