konular aYNI OLUNCAGenellersek hep düşüş yaşamışlar zaten reytinglere bakınca anlaşılıyor 2. sezon şansızlığı nedir şu adamın.
konular aYNI OLUNCAGenellersek hep düşüş yaşamışlar zaten reytinglere bakınca anlaşılıyor 2. sezon şansızlığı nedir şu adamın.
Haklısın ama ben tüm o baymışlığına rağmen birçok dizinin kurgusundan iyi kurguya sahip olduğunu ve finale kadar izlenmeyi hak ettiğini düşünüyorum (izlemeyenler izlesin bence)2.sezon ilk 7-8 bölüm iyiydi sonra son 10 bölüme gelene ka çok kastılar flashback de flashback sanki dizi amiz dayının gençliğinde geçiyor gibikenan oalyını çok uzattılar
uçurum efsane falan olamaz değilde ama ezel gerçekten efsanedir tartışmasız. uçuruma güzel dizi diyebiliriz ama efsane olmak bu kadar basit olamaz aga abartmayalımben de aslında 40-55.bölüm arası mı ne biraz sıkılmıştım. Aslında son 10 bölümü izlemeliydin. Her hafta bir karakterin ölüm planı ve ölümü vardı. En son iki üç bölüm de zaten dizi başa dönmüştü. Yani "Yüzleşme" gibi sadece Ömer, Eyşan,Cengiz ve Ali kalmıştı.Finali bana da çok tatmin edici gelmemişti malesef. Karadayı'nın sadece iki bölümünü mü ne izledim, beni pek sarmadı. Sema-Eylem İkilisi tabii ki Kerem Deren-Pınar Bulut ikilisininin yanından geçemez.Uçurum,Ezel efsane dizilerdi
Oya Doğan @oyadogan
Görüş Günü Kadınları'ndaki ışık değişimini farknettimiz mi? Daha iyi olmuş
Oya Doğan @oyadogan
Görüş Günü Kadınları toparlamış...
Ben dizilerini çok takip etmiyorum açıkçası ama az çok biliyorum dediğin gibi iyilerin dostu kötülerin düşmanı rollerinden sıyrılması lazım....konular aYNI OLUNCAbir kere de kötü adam olsun kenan adamı ezip ezip intikam aldırıyorlar hepbir de her daim 2 kadın var biri güçlü-zengin biri masum
aga nerde 2.sezon düşmüş bu adamın dizileri ya ezbere konuşuyosun ama bi tek ezel öyle oldu o da 2.sezonla falan alakalı bişey değil ramizin gençlik flashback sahneleri yüzündenGenellersek hep düşüş yaşamışlar zaten reytinglere bakınca anlaşılıyor 2. sezon şansızlığı nedir şu adamın.
se-le-na selena selenaBen dizilerini çok takip etmiyorum açıkçası ama az çok biliyorum dediğin gibi iyilerin dostu kötülerin düşmanı rollerinden sıyrılması lazım....
Söylediğim slogan nerede vardı ya?
Acı Hayat düştü diye hatırlıyorum tıpkı Ezel gibi Deli Yürek'te zaten ya 2 ya 3 sezon sürdü sanırım....aga nerde 2.sezon düşmüş bu adamın dizileri ya ezbere konuşuyosun ama bi tek ezel öyle oldu o da 2.sezonla falan alakalı bişey değil ramizin gençlik flashback sahneleri yüzünden
deli yürek rekortmen acı hayatta öyle bütün dizileri izlenme rekorları kıran tek oyuncu karadayıda öyle
se-le-na selena selenaiyilerin dostu kötülerin düşmanı
Uçurum'u tamamen izlemiş miydin? Dizi başrolünü kaybetti. Arada bir yeni karakter tanıtımı için duraksadı ama tam heyecanının doruk noktada olduğu bir yerde çat diye kaldırıldı yayından. Eğer 24 bölüm değil de 54 bölüm falan sürseydi inan efsane olurdu. (Reyting bakımından değil.) Her bölüm bir şeylere şaşırıyordum.uçurum efsane falan olamaz değilde ama ezel gerçekten efsanedir tartışmasız. uçuruma güzel dizi diyebiliriz ama efsane olmak bu kadar basit olamaz aga abartmayalımben hiç kaçırmadan izliyodum zaten sadce son bölümleri izlemedim çünkü ramiz dayının gençlik flashbackleri çok sıkmıştı millet sıkıldı zaten reytignleri hemen düştü
show da ya sen de savunacan napcan mecburBi de etiketlemişsin yarın uzun mesajlar bizleri bekliyor.
Ben hemen kışkırtıcı mesajımı yazayım. 😛
Kanal D'de değil ya ondan diziye yüklenecektir kesin.
acı hayat 20 reyting görmüş bir dizi 1 bölüm bile olsaAcı Hayat düştü diye hatırlıyorum tıpkı Ezel gibi Deli Yürek'te zaten ya 2 ya 3 sezon sürdü sanırım....
Ahahaha ne alaka her dizisini savunmuyorum Deli Yürek , Acı Hayat , Ezel için deminden beri neler dedim.show da ya sen de savunacan napcan mecbur(not: iyi ki star da değilmiş yoksa konu kapanır,3-4 kişi banlanırdı)
deli yürek i savunman saçma olurdu onu hatırlayacak yaştaa değilsinAhahaha ne alaka her dizisini savunmuyorum Deli Yürek Acı Hayat Ezel için deminden beri neler dedim.
Erken mi bitti?
Niye @takas 2002 bitti demiş 2002'yi hatırlayabilirim.deli yürek i savunman saçma olurdu onu hatırlayacak yaştaa değilsin(tekrarlarını izlersin ama zamanında nasıl izlendiği ile ilgili yorum yapamazsın) ezel show u sattı atv ye kaçtı savunmazsın zatenacı hayat da çok totalik diziymiş @EveN den korkarsın yine savunmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?