23 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Genellersek hep düşüş yaşamışlar zaten reytinglere bakınca anlaşılıyor 2. sezon şansızlığı nedir şu adamın.
konular aYNI OLUNCA
bir kere de kötü adam olsun kenan adamı ezip ezip intikam aldırıyorlar hep
bir de her daim 2 kadın var biri güçlü-zengin biri masum

2.sezon ilk 7-8 bölüm iyiydi sonra son 10 bölüme gelene ka çok kastılar flashback de flashback sanki dizi amiz dayının gençliğinde geçiyor gibi
kenan oalyını çok uzattılar
Haklısın ama ben tüm o baymışlığına rağmen birçok dizinin kurgusundan iyi kurguya sahip olduğunu ve finale kadar izlenmeyi hak ettiğini düşünüyorum (izlemeyenler izlesin bence)

uçurum efsane falan olamaz değilde ama ezel gerçekten efsanedir tartışmasız. uçuruma güzel dizi diyebiliriz ama efsane olmak bu kadar basit olamaz aga abartmayalım
ben hiç kaçırmadan izliyodum zaten sadce son bölümleri izlemedim çünkü ramiz dayının gençlik flashbackleri çok sıkmıştı millet sıkıldı zaten reytignleri hemen düştü

konular aYNI OLUNCA
bir kere de kötü adam olsun kenan adamı ezip ezip intikam aldırıyorlar hep
bir de her daim 2 kadın var biri güçlü-zengin biri masum
Ben dizilerini çok takip etmiyorum açıkçası ama az çok biliyorum dediğin gibi iyilerin dostu kötülerin düşmanı rollerinden sıyrılması lazım....

Söylediğim slogan nerede vardı ya?

Genellersek hep düşüş yaşamışlar zaten reytinglere bakınca anlaşılıyor 2. sezon şansızlığı nedir şu adamın.
aga nerde 2.sezon düşmüş bu adamın dizileri ya ezbere konuşuyosun ama bi tek ezel öyle oldu o da 2.sezonla falan alakalı bişey değil ramizin gençlik flashback sahneleri yüzünden
deli yürek rekortmen acı hayatta öyle bütün dizileri izlenme rekorları kıran tek oyuncu karadayıda öyle

Ben dizilerini çok takip etmiyorum açıkçası ama az çok biliyorum dediğin gibi iyilerin dostu kötülerin düşmanı rollerinden sıyrılması lazım....

Söylediğim slogan nerede vardı ya?
se-le-na selena selena
iyilerin dostu kötülerin düşmanı

Acı Hayat düştü diye hatırlıyorum tıpkı Ezel gibi Deli Yürek'te zaten ya 2 ya 3 sezon sürdü sanırım....

Uçurum'u tamamen izlemiş miydin? Dizi başrolünü kaybetti. Arada bir yeni karakter tanıtımı için duraksadı ama tam heyecanının doruk noktada olduğu bir yerde çat diye kaldırıldı yayından. Eğer 24 bölüm değil de 54 bölüm falan sürseydi inan efsane olurdu. (Reyting bakımından değil.) Her bölüm bir şeylere şaşırıyordum.

Bence aç Ezel'in son on bölümünü izle. Özellikle Kenan'ın ölüm bölümünü. Pişman olmaz, ilk sezondaki tadı alırsın

o değil de acı hayat ın reytinglerine baktım total 15 ab 8.10 şimdi olsa @EveN in dilinden kurtulamazdı
@mrt-06

Bi de etiketlemişsin yarın uzun mesajlar bizleri bekliyor.

Ben hemen kışkırtıcı mesajımı yazayım. 😛

Kanal D'de değil ya ondan diziye yüklenecektir kesin.
show da ya sen de savunacan napcan mecbur
(not: iyi ki star da değilmiş yoksa konu kapanır,3-4 kişi banlanırdı
)

Acı Hayat düştü diye hatırlıyorum tıpkı Ezel gibi Deli Yürek'te zaten ya 2 ya 3 sezon sürdü sanırım....
acı hayat 20 reyting görmüş bir dizi 1 bölüm bile olsa
efsanevi bir dizidir
deli yürek zaten reyting rekortmeni 98 den 2002 ye kadar 4 yıl sürdü

ezel sonlara doğru düşse de müthiş bir diziydi ve bence kurtlar vadisinin 97 bölümlük serisi ve kurtlar vadisi pusudan sonra yani kısaca vadi serilerinden sonraki türk televizyonlarının en büyük dizisidir(son bölümleri hariç tabi)

Ahahaha ne alaka her dizisini savunmuyorum Deli Yürek Acı Hayat Ezel için deminden beri neler dedim.
deli yürek i savunman saçma olurdu onu hatırlayacak yaştaa değilsin
(tekrarlarını izlersin ama zamanında nasıl izlendiği ile ilgili yorum yapamazsın
) ezel show u sattı atv ye kaçtı savunmazsın zaten
acı hayat da çok totalik diziymiş @EveN den korkarsın yine savunmazsın

Niye @takas 2002 bitti demiş 2002'yi hatırlayabilirim.

Ezel sonuç itibari yayınlandı ama o kadar bölüm M. Emin sağolsun.