yarın o ses var mı
Evet yarın var fragmanını gördüm.
yarın o ses var mı
saol iyi haberEvet yarın var fragmanını gördüm.
Forumda bir tek sanırım @Bully çok alacağına inanıyor.O ses artık boş seslerle devam eder yine.Yarının fragmanı çıktığına göre son 2 dönülmeyecek ses.😀
Aynen.Çok ön yargılı olmak istemiyorum ama dizi havası yok fragmanlarda.🙄
feride ben nişanlıyım-müstakbel nişanlısınıda ben söyleyeyim sinan
bu sayede nazif kara davasından alınmamış olacak(yoksa dündar hakim nazif karayı ascak)
birde sinanla nişanlanıp ailesiyle arasını düzeltmiş olacak
Karadayı bugün sanki düşük gitti.
Görüş Günü Kadınları toparlanıyor gibi. 10 dakikalık kısmıyla listeye girmiş.
Bebek İşi 2 anlıkta listede yok!
İlk hafta 6 reytingle başlar. İkinci ya da üçüncü haftada zirveyi alır. Karadayı'da senaryo tıkanması varmış çünkü okuduğum yorumlara göre. Ayrıca bu forumun büyük çoğunluğu Fatih'i merak ediyor ama kimse benim kadar inanmıyor şimdilik. Fatih zirveyi alınca ortadan kaybolma lütfen. 😉Forumda bir tek sanırım @Bully çok alacağına inanıyor.
Niye kaybolayım ki? 😉İlk hafta 6 reytingle başlar. İkinci ya da üçüncü haftada zirveyi alır. Karadayı'da senaryo tıkanması varmış çünkü okuduğum yorumlara göre. Ayrıca bu forumun büyük çoğunluğu Fatih'i merak ediyor ama kimse benim kadar inanmıyor şimdilik. Fatih zirveyi alınca ortadan kaybolma lütfen. 😉
23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 9.23 2) STAR: 5.55 3) FOX: 2.45 4) SMNYL TV: 1.75 5) KANALD: 1.67
Forumda bir tek sanırım @Bully çok alacağına inanıyor.
biz geçen yıl ab'de herhefta 2 reyting fark atardık o ses türkiyeye,nerde bu ab kesimiKaradayi SBTde 9 altina düsmedi pek. Bakalim TNSde ne olacak. AB seyircisi geri dönmemis hala yoksa 10 alirdik.
biz geçen yıl ab'de herhefta 2 reyting fark atardık o ses türkiyeye,nerde bu ab kesimiKaradayi SBTde 9 altina düsmedi pek. Bakalim TNSde ne olacak. AB seyircisi geri dönmemis hala yoksa 10 alirdik.
karadayıda senaryo tıkanması varmış,izlemediğiniz dizi hakkında yorum yapmayın
senaristler aksiyon sahnesi yazsalar daha fazla reyting alır o ayrı,bu aldığı reytinglerde güzel koskoca kanal d 10 tane dizi yayınlayıp bu reytingleri göremiyor.
gelecek haftanın fragmanını gösterdi sinan ne uyuz adammış ya,ferideyi tehdit ediyor benimle evlenmezsen mahirle ilişkini öğrenirler diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?