23 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 9.02 2) STAR: 4.12 3) KANALD: 2.92 4) FOX: 2.28 5) TRT1: 1.91

Feride Sinan'ı nişanlı ilan edecek😱

feride ben nişanlıyım-müstakbel nişanlısınıda ben söyleyeyim sinan
bu sayede nazif kara davasından alınmamış olacak(yoksa dündar hakim nazif karayı ascak)
birde sinanla nişanlanıp ailesiyle arasını düzeltmiş olacak

Karadayı bugün sanki düşük gitti.

Görüş Günü Kadınları toparlanıyor gibi. 10 dakikalık kısmıyla listeye girmiş.

Bebek İşi 2 anlıkta listede yok!

Offf plana bak.. bu kadarını Turgut bile düşünmez

Karadayı bugün sanki düşük gitti.

Görüş Günü Kadınları toparlanıyor gibi. 10 dakikalık kısmıyla listeye girmiş.

Bebek İşi 2 anlıkta listede yok!

Karadayıda heyecan sıfır. Hüzün var

Forumda bir tek sanırım @Bully çok alacağına inanıyor.
İlk hafta 6 reytingle başlar. İkinci ya da üçüncü haftada zirveyi alır. Karadayı'da senaryo tıkanması varmış çünkü okuduğum yorumlara göre. Ayrıca bu forumun büyük çoğunluğu Fatih'i merak ediyor ama kimse benim kadar inanmıyor şimdilik. Fatih zirveyi alınca ortadan kaybolma lütfen. 😉

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 9.23 2) STAR: 5.55 3) FOX: 2.45 4) SMNYL TV: 1.75 5) KANALD: 1.67

O Ses Türkiye yine güzel ve eğlenceli geçiyor bu akşam

karadayı reklam kuşakları hep birbirine karıştı
sevindirici olanı şu karadayı reklam yokken o ses türkiyeyi hep geçmiş totalde birinci olacağımız kesin

Niye kaybolayım ki? 😉

Karadayi SBTde 9 altina düsmedi pek. Bakalim TNSde ne olacak. AB seyircisi geri dönmemis hala yoksa 10 alirdik.

karadayıda senaryo tıkanması varmış,izlemediğiniz dizi hakkında yorum yapmayın
senaristler aksiyon sahnesi yazsalar daha fazla reyting alır o ayrı,bu aldığı reytinglerde güzel koskoca kanal d 10 tane dizi yayınlayıp bu reytingleri göremiyor.
gelecek haftanın fragmanını gösterdi sinan ne uyuz adammış ya,ferideyi tehdit ediyor benimle evlenmezsen mahirle ilişkini öğrenirler diyor.

Karadayi SBTde 9 altina düsmedi pek. Bakalim TNSde ne olacak. AB seyircisi geri dönmemis hala yoksa 10 alirdik.
biz geçen yıl ab'de herhefta 2 reyting fark atardık o ses türkiyeye,nerde bu ab kesimi
yosa bizim göremediğimiz yeni seslermi var o ses türkiyede?

biz geçen yıl ab'de herhefta 2 reyting fark atardık o ses türkiyeye,nerde bu ab kesimi
yosa bizim göremediğimiz yeni seslermi var o ses türkiyede?

@sürgünüm senaristler başka dizillerdeki aynı senaryolarıku llanıyorlar geçen hafta birinin ölecek olması bu haftaki dövüş sahnesi kuzey güneyde işlenmişti

Senaryo tıkanması diyen @xemrexxx oda zaten Ezel'den yola çıkıp Kenan'ın dizileri hep böyle oluyor diyip genelleme yapıyor @Bully.
Haa arada @beyazsoy'da sarıyor Karadayı' ya oda öyle işte

kenan imirzalıoğluna aksiyon yazıp reytinglerin tavan yapacağını bilmiyor olamazlar sema ergenekon ve eylem canpolat ikilisi
belkide kolaya kaçıp özgün senaryolarından taviz vermek istemiyorlardır
yoksa bu yetenekli kendilerini kanılamış senaristler bunu görmüyorda bizmi görüyoruz
ben yinede senaristlerden birinin erkek olmasını isterdim
bildiğim kadarıylada ilk defa kenan ikiside bayan senaristlerle çalışıyor,onlarda haliyle hep kadın gözüyle bakıyorlar desem hata yapmamış olutum herhalde