23 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

23 Eylül Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Pers Prensi: Zamanın Kumları (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Aga vadi müziğiyle gelen çok oldu hele geçen yıl polata benzer adam getirdiler yarı finale kadar çıkmışlardı nato süperdi.aga ismini söylesene yarın izlim netten

Krem çok basarili reyting almis! Yarin insallah çok iyi olacak

krem süper bir bölümdü tombul kız çok sempatik ben larissanın oynadığı rüyayı değil aslı karakterini daha çok seviyorum .. gerçekten aldığı reytingde şahane ..

milyonlarca lira masrafla çekilen macunun proğramı 2 reyting anca geçebilmiş kremi kremde masumiyet var çocuk ruhu var acunda ticaret var izleyiciyi kazıklamak var her açıdan krem macundan 10 kat daha kaliteli..

çocuklara yönelik masal diye bu diziye burun kıvıranlaı acuna havale ediyorum izleyin acunu keyfinize bakın büyüklerin proğramı acunsa size bırakıyorum çocuk kalmayı yeğlerim :))

1 saattir stadyumu izliyom gs maçını göstercek birazdan

Acun yine çok sıkıcı bugün. Bir ara manyak bi çocuk geldi onun dışında bir şey yoktu. Çoğunlukla BBEB'i izledim. Eğlenceliydi valla değişik oyunlar varmış, heyacanlı ama bir daha izlemem herhalde can sıkıntısından izledim. :D

acun reklamda 22:45 girdi 22:45 23: arasinda düsüs yasicaktir reklam koymaya basladi trt açtim suanda maçı bekliyorum ..

Arkadaşlar krem nasıl bitti
başrol oyuncusnu kaçıran adam aslıyla patonu yakalıyor silah dogrultuyor ve dizi bitiyor

kremin senaryo cidden çok basitleşti ilk iki bölüm çok iyidi türk filimleriyle alay edilmiyordu ilk iki bölüm özelikle selviboylum al yazmalım taklidi çok başarılıydı sonra türk filimleriyle alay etmeye başladılar. ama bu senaryo iicabı yanlış ve mantık hatası. çünkü aslı hayal dünyası geniş ve sevdiğini türk filimleriyle düşünüyor ve ciddi ama hayal edince hayali alaycı oluyor bu çok büyük yanlış dizinin mantıgı icabı.

sonra bu kaçırılma işi çok basite alınmış çocuk oyuncuganı döndürdüler sırf diziyi uzatmak için yapıldıgı çok açık..

zaten her hafta düşüyor

- - - Ekleme - - -

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 6.82 , 2) STAR: 6.75 , 3) SHOW: 5.21 , 4) TRT1: 3.08 , 5) STV: 2.66

acun yine düşüşlerde show takipte

başrol oyuncusnu kaçıran adam aslıyla patonu yakalıyor silah dogrultuyor ve dizi bitiyor

kremin senaryo cidden çok basitleşti ilk iki bölüm çok iyidi türk filimleriyle alay edilmiyordu ilk iki bölüm özelikle selviboylum al yazmalım taklidi çok başarılıydı sonra türk filimleriyle alay etmeye başladılar. ama bu senaryo iicabı yanlış ve mantık hatası. çünkü aslı hayal dünyası geniş ve sevdiğini türk filimleriyle düşünüyor ve ciddi ama hayal edince hayali alaycı oluyor bu çok büyük yanlış dizinin mantıgı icabı.

sonra bu kaçırılma işi çok basite alınmış çocuk oyuncuganı döndürdüler sırf diziyi uzatmak için yapıldıgı çok açık..

zaten her hafta düşüyor

- - - Ekleme - - -

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 6.82 , 2) STAR: 6.75 , 3) SHOW: 5.21 , 4) TRT1: 3.08 , 5) STV: 2.66

acun yine düşüşlerde show takipte

saol

- - - Ekleme - - -

Ahmet cebeyi tutana para:d