23 Ekim 2015 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vay anam babam vay sıradan bi aşk dizisinin aldığı reytinge bak
cuma günü izleyecek bişey bulamadığım için hiçbişey izlemiyorum

Kiralık Aşk çok çok iyi gitmiş ve başarısını kanıtlamış. Elimden tebrik etmekten başka bir şey gelmiyor. :X

Karagül çöküşüne devam ediyor, geçen sezonun sonunda bitseydi keşke.

Kara Ekmek geçen haftaya göre düşmüş. Demek ki neymiş, ATV'nin şike yaptığı yokmuş.

Güldür Güldür Show bu sezon çok iyi gidiyor, Zerrin'im uğur getirdiyse demek. :bhr:

Beyaz Show ve Filinta ise AB'de iyi sonuçlar almış.

Atv dizileri nasıl yükselemez olamaz!
Denekler değişmişti halbu ki???
Kara Ekmek nasıl yükselemez :(:(

kiralık aşk'ın 11 aldığı sistem.. diriliş ertuğrul'dan artık bi beklentim yok.

fox'un dizileri çöküşlerde sevindim.

ibs gala gecesi iyi gitmiş.

en zayıf halka'da başarılı.

günün en sağlam işi filinta ab'de daha iyi gitmeli. ama sistem..

bu denekler demek atv dizilerinde ayrımcılık yapıyor. çok ayıp..
aaa laflara bak ayol senin dieilişinde koriş gibi bir halk kahramanı neriman gibi bir entrika üstadı defne gibi bir iç,m su güzellik yasemin gibi pis pis pis bir kadın var mı da laf ediyon.sss

ay neyse karagül eskiye çok uzak kalıyor
beyaz show iyi başlamış
kara ekmek tüm gruğlarda 4+ alsa sezon sonunun görürr

Kiralık Aşk bu sezon EDHO ile beraber sezonun yıldızı olacak, reytinglerine taş ve elem değmesin :)

Karagül sezon sonunu göremez gibi, daha fantastik şeyler yazmaları lazım böyle rüyalarda ak sakallı dedeler falan çok hoş olur :F:F

Kara Ekmek geçen sezondan düşük gidiyor ama kanalı tatmin eder.

Güldür Güldür çok iyi gitmiş bu sezon daha sağlam gelmişler, Beyaz Show yıllardır aynı şeyler artık biraz değişiklik şart :)
Dirilisi unutma. :A

Kiralık Aşk çok çok iyi gitmiş ve başarısını kanıtlamış. Elimden tebrik etmekten başka bir şey gelmiyor. :X

Karagül çöküşüne devam ediyor, geçen sezonun sonunda bitseydi keşke.

Kara Ekmek geçen haftaya göre düşmüş. Demek ki neymiş, ATV'nin şike yaptığı yokmuş.

Güldür Güldür Show bu sezon çok iyi gidiyor, Zerrin'im uğur getirdiyse demek. :bhr:

Beyaz Show ve Filinta ise AB'de iyi sonuçlar almış.

Atv dizileri nasıl yükselemez olamaz!
Denekler değişmişti halbu ki???
Kara Ekmek nasıl yükselemez :(:(
ayol akıl var mantık var kiralık aşk ve karagülün olduğu yerde kara ekmeki de şişirirlerse artık :A

o önce kara sevda tehlikesini atlatsın :A

aaa laflara bak ayol senin dieilişinde koriş gibi bir halk kahramanı neriman gibi bir entrika üstadı defne gibi bir iç,m su güzellik yasemin gibi pis pis pis bir kadın var mı da laf ediyon.sss

ay neyse karagül eskiye çok uzak kalıyor
beyaz show iyi başlamış
kara ekmek tüm gruğlarda 4+ alsa sezon sonunun görürr
Bu arada İz ve Deniz'in gelmesiyle Neriman'ın rolü çok azaldı, dün akşam 3-4 sahnesi vardı. Ayrıca Koriş ve Yasemin de iyi olmasına rağmen Nöro ve Koriş kaç bölümdür bir araya gelmiyor.

eee doğruya doğru diriliş,kara sevda,poyrazın olduğu ortamda eve dönüş coşabiliyor mu cık :D azıcık mantıklı şike yapıcan :A

bekleyip görelim :D bence kara sevda bitsin çarşambaya meryoşumun dizisi gelsin ertuprul artık moğollarla birlikte kaçar gider @Çiğdem- de kahrolur:A
ayy hemen akbaba gbi gelmişsin ayoll ab gurubunda ertuğrulumu kimse geçemezde bu sezon totelide bırakmıcaz gibi görünüyor çatlada patla ayoll :A:A:A

eee doğruya doğru diriliş,kara sevda,poyrazın olduğu ortamda eve dönüş coşabiliyor mu cık :D azıcık mantıklı şike yapıcan :A

meryem
bekleyip görelim :D bence kara sevda bitsin çarşambaya meryoşumun dizisi gelsin ertuprul artık moğollarla birlikte kaçar gider @Çiğdem- de kahrolur:A
Gecenin kraliçesi cumartesi olacak

dizimizin bu ay ve haftalarda düşmesini bekleyenlere 11 reyting bence iyi bir cevap olmuştur benim söz etmeme gerek kalmadı hahahah :Z:Z:Z

koriş-nöro ve pis yaseminin elini öp bence yoksa senin ömerle sinan parlağı için izleyen yok :A
sen yeni gelen adama dua et ayoll tam senaryo şıkırken geldi yeni bir boyut kazandırdı ben sana ömer o adamın savası reyting getiricek demiştim bak ilk ciddi kavgalarında 11 olduk butür senaryoyu bıkmadan usanmadan izliyor bizim milletimiz
:F:F:F

sen yeni gelen adama dua et ayoll tam senaryo şıkırken geldi yeni bir boyut kazandırdı ben sana ömer o adamın savası reyting getiricek demiştim bak ilk ciddi kavgalarında 11 olduk butür senaryoyu bıkmadan usanmadan izliyor bizim milletimiz
:F:F:F
adamın 5 dk lik rolü var dün akşam 20-30 dk korişle yasemini izledik :F