şu an trt fox'dan yüksektir.
Tüm gün 'de değildir. PT'de bile zor geçer.
şu an trt fox'dan yüksektir.
ab'de açık ara yapmıştırda totalde de geçmiştir maçlar olmuştu çünkü.Tüm gün 'de değildir. PT'de bile zor geçer.
aaa laflara bak ayol senin dieilişinde koriş gibi bir halk kahramanı neriman gibi bir entrika üstadı defne gibi bir iç,m su güzellik yasemin gibi pis pis pis bir kadın var mı da laf ediyon.ssskiralık aşk'ın 11 aldığı sistem.. diriliş ertuğrul'dan artık bi beklentim yok.
fox'un dizileri çöküşlerde sevindim.
ibs gala gecesi iyi gitmiş.
en zayıf halka'da başarılı.
günün en sağlam işi filinta ab'de daha iyi gitmeli. ama sistem..
bu denekler demek atv dizilerinde ayrımcılık yapıyor. çok ayıp..
Dirilisi unutma.Kiralık Aşk bu sezon EDHO ile beraber sezonun yıldızı olacak, reytinglerine taş ve elem değmesin
Karagül sezon sonunu göremez gibi, daha fantastik şeyler yazmaları lazım böyle rüyalarda ak sakallı dedeler falan çok hoş olur
Kara Ekmek geçen sezondan düşük gidiyor ama kanalı tatmin eder.
Güldür Güldür çok iyi gitmiş bu sezon daha sağlam gelmişler, Beyaz Show yıllardır aynı şeyler artık biraz değişiklik şart
Kiralık Aşk çok çok iyi gitmiş ve başarısını kanıtlamış. Elimden tebrik etmekten başka bir şey gelmiyor.
Karagül çöküşüne devam ediyor, geçen sezonun sonunda bitseydi keşke.
Kara Ekmek geçen haftaya göre düşmüş. Demek ki neymiş, ATV'nin şike yaptığı yokmuş.
Güldür Güldür Show bu sezon çok iyi gidiyor, Zerrin'im uğur getirdiyse demek.
Beyaz Show ve Filinta ise AB'de iyi sonuçlar almış.
ayol akıl var mantık var kiralık aşk ve karagülün olduğu yerde kara ekmeki de şişirirlerse artıkAtv dizileri nasıl yükselemez olamaz!
Denekler değişmişti halbu ki???
Kara Ekmek nasıl yükselemez
o önce kara sevda tehlikesini atlatsınDirilisi unutma.
Pess Emre pess.ayol akıl var mantık var kiralık aşk ve karagülün olduğu yerde kara ekmeki de şişirirlerse artık
o önce kara sevda tehlikesini atlatsın
Gecemez zaten mrrsk etme. Hafraya gelecek artik 10 ustu.ayol akıl var mantık var kiralık aşk ve karagülün olduğu yerde kara ekmeki de şişirirlerse artık
o önce kara sevda tehlikesini atlatsın
Bu arada İz ve Deniz'in gelmesiyle Neriman'ın rolü çok azaldı, dün akşam 3-4 sahnesi vardı. Ayrıca Koriş ve Yasemin de iyi olmasına rağmen Nöro ve Koriş kaç bölümdür bir araya gelmiyor.aaa laflara bak ayol senin dieilişinde koriş gibi bir halk kahramanı neriman gibi bir entrika üstadı defne gibi bir iç,m su güzellik yasemin gibi pis pis pis bir kadın var mı da laf ediyon.sss
ay neyse karagül eskiye çok uzak kalıyor
beyaz show iyi başlamış
kara ekmek tüm gruğlarda 4+ alsa sezon sonunun görürr
eee doğruya doğru diriliş,kara sevda,poyrazın olduğu ortamda eve dönüş coşabiliyor mu cık azıcık mantıklı şike yapıcanPess Emre pess.
bekleyip görelim bence kara sevda bitsin çarşambaya meryoşumun dizisi gelsin ertuprul artık moğollarla birlikte kaçar gider @Çiğdem- de kahrolurGecemez zaten mrrsk etme. Hafraya gelecek artik 10 ustu.
ayy hemen akbaba gbi gelmişsin ayoll ab gurubunda ertuğrulumu kimse geçemezde bu sezon totelide bırakmıcaz gibi görünüyor çatlada patla ayolleee doğruya doğru diriliş,kara sevda,poyrazın olduğu ortamda eve dönüş coşabiliyor mu cık azıcık mantıklı şike yapıcan
bekleyip görelim bence kara sevda bitsin çarşambaya meryoşumun dizisi gelsin ertuprul artık moğollarla birlikte kaçar gider @Çiğdem- de kahrolur
belli olmaz bu işlerayy hemen akbaba gbi gelmişsin ayoll ab gurubunda ertuğrulumu kimse geçemezde bu sezon totelide bırakmıcaz gibi görünüyor çatlada patla ayoll
Gecenin kraliçesi cumartesi olacakeee doğruya doğru diriliş,kara sevda,poyrazın olduğu ortamda eve dönüş coşabiliyor mu cık azıcık mantıklı şike yapıcan
meryem
bekleyip görelim bence kara sevda bitsin çarşambaya meryoşumun dizisi gelsin ertuprul artık moğollarla birlikte kaçar gider @Çiğdem- de kahrolur
koriş-nöro ve pis yaseminin elini öp bence yoksa senin ömerle sinan parlağı için izleyen yokdizimizin bu ay ve haftalarda düşmesini bekleyenlere 11 reyting bence iyi bir cevap olmuştur benim söz etmeme gerek kalmadı hahahah
sen yeni gelen adama dua et ayoll tam senaryo şıkırken geldi yeni bir boyut kazandırdı ben sana ömer o adamın savası reyting getiricek demiştim bak ilk ciddi kavgalarında 11 olduk butür senaryoyu bıkmadan usanmadan izliyor bizim milletimizkoriş-nöro ve pis yaseminin elini öp bence yoksa senin ömerle sinan parlağı için izleyen yok
adamın 5 dk lik rolü var dün akşam 20-30 dk korişle yasemini izlediksen yeni gelen adama dua et ayoll tam senaryo şıkırken geldi yeni bir boyut kazandırdı ben sana ömer o adamın savası reyting getiricek demiştim bak ilk ciddi kavgalarında 11 olduk butür senaryoyu bıkmadan usanmadan izliyor bizim milletimiz
Foxta durum degişır breaking bagin uyarlaması perşembeye gelir bir deniZ hikayesini fox alırsa cumartesiye koyar arka sokaklar pazartesi olurdizimizin bu ay ve haftalarda düşmesini bekleyenlere 11 reyting bence iyi bir cevap olmuştur benim söz etmeme gerek kalmadı hahahah