23 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

ahhhh 10.yılımızda kolaj bölümlerimiz bile 3.sırayı alıyordu ve yeni bölüm kadar çok izleniyordu
en kısa zamanda o dönemi yakalarız umarım 🙂🙂🙂

Güldür güldür süper sonuçlar almış gerçekten tebrikleri hak ediyor.

Maç total de biraz düşük gelmiş. Diğer gruplar da iyi gitmiş.

Aramızda Kalsın muhteşem gitmiş. "Star, diziyi harcar." diyenler, maçın etkisiyle yükseldiğini söyleyenler, diziyi hemen tehlike hattına sokanlara da bu sonuçlar, sağlam bir kapak olmuştur herhalde. AB'de 6'ya yaklaşan bir yapımın bitirilecek hali yok herhalde... :Z

Güldür Güldür Show da süper gitmiş. Show'a bu sezon neler oluyor? :X

Kocamın Ailesi de gayet iyi sonuçlar almış. Aile dizileri klasmanında KA ve AK rekabetini izleyeceğiz galiba bütün sezon... :)

Maçın kötü gitmesi zaten beklenemezdi, o yüzden pek bir şey söylemeye gerek yok... :)

KVP'nin tekrarı fazla ilgi görmemiş...

Üç Arkadaş da iyi gitmiş, en azından sonuçlar ATV'ye yeter...

Bu Tarz Benim ve Büyük Risk gibi yapımlar da iyi gitmiş ve bu ikisi de yine Show TV'ye ait. Bilmem, anlatabildim mi? :)

Son düzenleme:
Günün kısa özeti:

Aramızda Kalsın muhteşem gitmiş. "Star, diziyi harcar." diyenler, maçın etkisiyle yükseldiğini söyleyenler, diziyi hemen tehlike hattına sokanlara da bu sonuçlar, sağlam bir kapak olmuştur herhalde. AB'de 6'ya yaklaşan bir yapımın bitirilecek hali yok herhalde... :Z

Güldür Güldür Show da süper gitmiş. Show'a bu sezon neler oluyor? :X

Kocamın Ailesi de gayet iyi sonuçlar almış. Aile dizileri klasmanında KA ve AK rekabetini izleyeceğiz galiba bütün sezon... :)

Maçın kötü gitmesi zaten beklenemezdi, o yüzden pek bir şey söylemeye gerek yok... :)

KVP'nin tekrarı fazla ilgi görmemiş...

Üç Arkadaş da iyi gitmiş, en azından sonuçlar ATV'ye yeter...

Bu Tarz Benim ve Büyük Risk gibi yapımlar da iyi gitmiş ve bu ikisi de yine Show TV'ye ait. Bilmem, anlatabildim mi? :)
Melis Civelek Farki iste

Guldur Guldur Show yuksek oranlar almis yine, tebrikler.
Aramizda Kalsin dedigim gibi yukseldi, cok guzel bir dizi Total'de 4+ Ab'de 5.50+ aldigi surece sorun yok. :)

Aramızda kalsın,üç arkadaş yükselmiş.
Üç arkadaşın yükselmesine sevindim

Kocamın Ailesi ab'de Aramızda Kalsın'a geçilmiş düşüşü sürecektir. :A

Güldür Güldür Show çok iyi gitmiş tebrikler. :) Lakin program Vadi olmayınca iyi yükseliyor demek ki Vadi ile kitleleri benzer. :)

Üç Arkadaş abc1'de 3'ü geçmiş ama haftaya düşer gibi. :)

Kocamın Ailesi ab'de Aramızda Kalsın'a geçilmiş düşüşü sürecektir. :A

Güldür Güldür Show çok iyi gitmiş tebrikler. :) Lakin program Vadi olmayınca iyi yükseliyor demek ki Vadi ile kitleleri benzer. :)

Üç Arkadaş abc1'de 3'ü geçmiş ama haftaya düşer gibi. :)
aramızda kalsın basit rakip mi de :A yapıyon melun .ss [HASHTAG]#husne[/HASHTAG] inşallah akşam yemeğine seni yer :A

aramızda kalsın basit rakip mi de :A yapıyon melun .ss [HASHTAG]#husne[/HASHTAG] inşallah akşam yemeğine seni yer :A
Kocamın Ailesi'ne elemim var da biraz ondan yaptım. :A

Aramızda Kalsın bu sezona iyi girmedi yükselişi 1 haftalık olmaz umarım. :A

Kocamın Ailesi'ne elemim var da biraz ondan yaptım. :A

Aramızda Kalsın bu sezona iyi girmedi yükselişi 1 haftalık olmaz umarım. :A
ab ve abc1 5+ olduğu sürece sorun yok :A nasılsa ekranın en kaliteli dizilerinden biri :A
senin nursuzun alamadığı altın kelebeği geçen sene [HASHTAG]#husne[/HASHTAG] almıştı :A

ab ve abc1 5+ olduğu sürece sorun yok :A nasılsa ekranın en kaliteli dizilerinden biri :A
senin nursuzun alamadığı altın kelebeği geçen sene [HASHTAG]#husne[/HASHTAG] almıştı :A
[HASHTAG]#husne[/HASHTAG] dua etsin ki Kanal D'de değil yoksa bu haftayı göremezdi. :A

Kanal D halk falan dinlemez ipini çekerdi senin hüsnenin. :A
gücü yetmez [HASHTAG]#husne[/HASHTAG] sabah kahvaltısında irfan şahini akşama da aydın doğanı yerdi :A
bu arada aha da halkın gücünün göstergesi ekranda @Forumdash ın ergenlerinin gözdesi olmayan tek dizi maşallah :A
vgfdgdfgdfg.png