23 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 8.32 2) ATV: 4.92 3) KANALD: 4.24 4) SMNYL TV: 4.21 5) SHOW: 3.2

bu muhteşemin diyaloglarını kim yazıyorsa komedi gibi . hürrem diyor ki seni başka bir kadın ve çocuguyla hayal etmezdim. la hürem mustafayı sülüman nasıl yaptı kavuktan mı çıktı çocuk)))))

bu muhteşemin diyaloglarını kim yazıyorsa komedi gibi . hürrem diyor ki seni başka bir kadın ve çocuguyla hayal etmezdim. la hürem mustafayı sülüman nasıl yaptı kavuktan mı çıktı çocuk)))))
beyazsoy bu akşam my konusunda anlamamazlıktan gelmede yine formundasın :)

A.Ş.K her anlıkta yükselen bir görüntü çiziyor. :) Şansa bak arkadaş ya Doksanlar tam yükseldi günü değişiyor. :F Ne yalan söylim yükselmesini hiç beklemiyordum Doksanlar'ın.

beyazsoydan espriler mi desem acep ama söz konusu my olunca ciddi de olabilirsin (b)
emre biraz düşün ya yazarken ))))) star hd izlesem neden hd kalitesinde diyeyim. starın sd kanalını izliyorum orda bile görüntü hd kalitesinde olmuş hd kanalda kalite nasıldır Allah bilir. sanırım bu yeni yönetmenlerin tek başlarına çektikleri bölüm onsan özenmiş olabilirler

doksanlar günü değişecekken yükseldi işe bak :D

emre biraz düşün ya yazarken ))))) star hd izlesem neden hd kalitesinde diyeyim. starın sd kanalını izliyorum orda bile görüntü hd kalitesinde olmuş hd kanalda kalite nasıldır Allah bilir. sanırım bu yeni yönetmenlerin tek başlarına çektikleri bölüm onsan özenmiş olabilirler
yeni yönetmenler sene başından beri var :)

beyazsoy bu akşam my konusunda anlamamazlıktan gelmede yine formundasın :)
anlamıyacak ne var ben senmiyim )))) sana fatihin kim öldürdüğünü anlatana kadar canım çıkmıştı 😉😉) orda senarist mantık hatası yaptı ee aklı hep uçkurda olunca mustafayı unuttu))

anlamıyacak ne var ben senmiyim )))) sana fatihin kim öldürdüğünü anlatana kadar canım çıkmıştı 😉😉) orda senarist mantık hatası yaptı ee aklı hep uçkurda olunca mustafayı unuttu))
hayal edemiyorum dedi hürrem aşkından öyle diyor sen nasıl anlıyorsun kafasında baloncuk çıakcak da hürrem sülümanı başkası ile mi hayal edecek (b)

hıyanet sarmalı sazı eline bi alsın sonra uçuşa geçecektir :D

yeni yönetmenler sene başından beri var :)
emra Allah aşkına bir seferde yazılanları anla.. onlar uzun süredir var onlar yardımcı yönetmenlerdi ama ilk defa yardımcı sıfatıyla dğil baş yönetmen olarak çekiyorlar. biraz özenmişler tabi ))) myyi biraz övdük onu bile burnumdan getirdin ))))

emra Allah aşkına bir seferde yazılanları anla.. onlar uzun süredir var onlar yardımcı yönetmenlerdi ama ilk defa yardımcı sıfatıyla dğil baş yönetmen olarak çekiyorlar. biraz özenmişler tabi ))) myyi biraz övdük onu bile burnumdan getirdin ))))
ben de onalr sene başından beri ana yönetmen diyorum sen anlamıyorsun :)