beyazsoy bu akşam my konusunda anlamamazlıktan gelmede yine formundasınbu muhteşemin diyaloglarını kim yazıyorsa komedi gibi . hürrem diyor ki seni başka bir kadın ve çocuguyla hayal etmezdim. la hürem mustafayı sülüman nasıl yaptı kavuktan mı çıktı çocuk)))))
emre biraz düşün ya yazarken ))))) star hd izlesem neden hd kalitesinde diyeyim. starın sd kanalını izliyorum orda bile görüntü hd kalitesinde olmuş hd kanalda kalite nasıldır Allah bilir. sanırım bu yeni yönetmenlerin tek başlarına çektikleri bölüm onsan özenmiş olabilirlerbeyazsoydan espriler mi desem acep ama söz konusu my olunca ciddi de olabilirsin
yeni yönetmenler sene başından beri varemre biraz düşün ya yazarken ))))) star hd izlesem neden hd kalitesinde diyeyim. starın sd kanalını izliyorum orda bile görüntü hd kalitesinde olmuş hd kanalda kalite nasıldır Allah bilir. sanırım bu yeni yönetmenlerin tek başlarına çektikleri bölüm onsan özenmiş olabilirler
anlamıyacak ne var ben senmiyim )))) sana fatihin kim öldürdüğünü anlatana kadar canım çıkmıştı 😉😉) orda senarist mantık hatası yaptı ee aklı hep uçkurda olunca mustafayı unuttu))beyazsoy bu akşam my konusunda anlamamazlıktan gelmede yine formundasın
hayal edemiyorum dedi hürrem aşkından öyle diyor sen nasıl anlıyorsun kafasında baloncuk çıakcak da hürrem sülümanı başkası ile mi hayal edecekanlamıyacak ne var ben senmiyim )))) sana fatihin kim öldürdüğünü anlatana kadar canım çıkmıştı 😉😉) orda senarist mantık hatası yaptı ee aklı hep uçkurda olunca mustafayı unuttu))
emra Allah aşkına bir seferde yazılanları anla.. onlar uzun süredir var onlar yardımcı yönetmenlerdi ama ilk defa yardımcı sıfatıyla dğil baş yönetmen olarak çekiyorlar. biraz özenmişler tabi ))) myyi biraz övdük onu bile burnumdan getirdin ))))yeni yönetmenler sene başından beri var
hıyanet sarmalı mı sazı eline alacakhıyanet sarmalı sazı eline bi alsın sonra uçuşa geçecektir
stv izleyicisine kaliteli geldi dizi tutması zor gibi))) adamlar yakın çekim bile yapmışlar )))hıyanet sarmalı sazı eline bi alsın sonra uçuşa geçecektir
ben de onalr sene başından beri ana yönetmen diyorum sen anlamıyorsunemra Allah aşkına bir seferde yazılanları anla.. onlar uzun süredir var onlar yardımcı yönetmenlerdi ama ilk defa yardımcı sıfatıyla dğil baş yönetmen olarak çekiyorlar. biraz özenmişler tabi ))) myyi biraz övdük onu bile burnumdan getirdin ))))
Pis yedili yi bile geçmişAllahim ya stv nin ucuz maliyetli dizisine bak yaa bu reytingi hic hakketmiyor