23 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
my özet reklam dönüşü 20:51

my özet bitti yine reklamlar 20:52

20:30 - 20:45 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 6.53 2) FOX: 4.28 3) SMNYL TV: 3.81 4) SHOW: 3.26 5) KANALD: 3.13

Çocuklar Duymasın Çarşamba olsun Doksanlar'da yok artık.

A.Ş.K. listeye girmeyi başardı

A.Ş.K 3 reytingle listeye girmiş. Özetli başlamalı dizi. Merhamet şu şartlarda Pazartesi'ye gelebilir.

stv den bu akşam 20:50 de hıyanet sarmalı diye bi dizi başlıyomuş fragmanı çok güzel izlemeyi isterdim ama my var
Hachiko HİYANET SARMALİ my den daha aksiyonlu bir dizi bosver bu hafta my yi netten falan izlersin zaten SAMANYOLU nun reklamlari da az oyle zirt pirt reklam girip de dizi keyfini bolmuyor ayica BU DİZİ CooooK KONUSULACAK 😉 hatta my yerine iyiki HS izledim diyeceksin son 1 dk baslamak uzere !

my yeni bölüm başlıyo 20:58

asla my yi bırakmam ben ne olursa olsun ister acun olsun

Merak ediyorum... Kızıma evlenme teklif ederken, maksadın neydi? #hayatimicin

"O kaplan gbi bakışlarının altında böyle kedi gibi sırnaşık minicik bir yürek varmış Feminik ya! Resmen leopar... #Doksanlar

O kaplan gbi bakışlarının altında böyle kedi gibi sırnaşık minicik bir yürek varmış Feminik ya! Resmen leopar... #Doksanlar

Tabi tabi küçükken abin de aynı şeyi söylüyordu ama ne oldu bak; Hanım Köyün Muhtarı oldu! #Doksanlar

20:45 - 21:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 4.85 2) ATV: 4.84 3) SMNYL TV: 4.64 4) KANALD: 3.55 5) SHOW: 2.91

Doksanların son Çarşamba bölümü
Pazar gününe geçiş yapacak bence Çarşamba da kalması daha iyi olurdu kendisi için . Fox ta Çocuklar Duymasın'ı artık tek gün Çarşamba yapmalı

Gelecek hafta Bugünün Saraylısı da başlıyor, bakalım başarılı olabilecek mi..

A.Ş.K daha fazla yükselmeliydi. Doksanlar iyi gitmiş.

zal mahmut
tarihçi @takas ve konunun uzmanı @beyazsoy açıklasın
hıyanet sarmalına

iz diyince baktım görüntüler kaliteli. buda oluyor ki stv izleyicisi pek bakmıyacak bu diziye stv kaliteli dizileri pek sevmez)))))