Hazem
Favori Üye
Hachiko HİYANET SARMALİ my den daha aksiyonlu bir dizi bosver bu hafta my yi netten falan izlersin zaten SAMANYOLU nun reklamlari da az oyle zirt pirt reklam girip de dizi keyfini bolmuyor ayica BU DİZİ CooooK KONUSULACAK 😉 hatta my yerine iyiki HS izledim diyeceksin son 1 dk baslamak uzere !stv den bu akşam 20:50 de hıyanet sarmalı diye bi dizi başlıyomuş fragmanı çok güzel izlemeyi isterdim ama my var
asla my yi bırakmam ben ne olursa olsun ister acun olsunHachiko HİYANET SARMALİ my den daha aksiyonlu bir dizi bosver bu hafta my yi netten falan izlersin zaten SAMANYOLU nun reklamlari da az oyle zirt pirt reklam girip de dizi keyfini bolmuyor ayica BU DİZİ CooooK KONUSULACAK 😉 hatta my yerine iyiki HS izledim diyeceksin son 1 dk baslamak uzere !
Aynen.mahiciler çakma myci demeye başlar 😛
Vee saniyeler sonra MY sahnede!
iyi halt ettiniz ss..Daha başlamadı dizimiz Emre galiba 2 Dünya Arasında'nın anlığı.
@xemrexxx biz artık yatutarsa ile Muhteşem Yüzyıl'ı izlemiyoz yeni dizimiz Çarşamba'ları artık Hıyanet Sarmalı.
hıyanet sarmalına
Hachiko HİYANET SARMALİ my den daha aksiyonlu bir dizi bosver bu hafta my yi netten falan izlersin zaten SAMANYOLU nun reklamlari da az oyle zirt pirt reklam girip de dizi keyfini bolmuyor ayica BU DİZİ CooooK KONUSULACAK 😉 hatta my yerine iyiki HS izledim diyeceksin son 1 dk baslamak uzere !
zönkhıyanet sarmalına
iz diyince baktım görüntüler kaliteli. buda oluyor ki stv izleyicisi pek bakmıyacak bu diziye stv kaliteli dizileri pek sevmez)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?