baız kulüpler 30 yıl şampiyon olamasa bile büyük kulüp denir show tv de öyle büyük kanaldır şuan kötü olsa dabüyük kavramı değişti show artık o kategoride değil
2 yıldır böyle show büyükse fox ile stv ne eskiden 4 büyüktü star gerideydi şimdi star yükseldi show en büyüklerden değil artıkbaız kulüpler 30 yıl şampiyon olamasa bile büyük kulüp denir show tv de öyle büyük kanaldır şuan kötü olsa da
çünkü artık 5 büyükler var bursa da şampiyon oldu ama 3 büyükler diye bir kavram da var1-2 yıl geride kalması show tv'nin büyüklüğünü gölgelemez
trabzonsporda kaç yıldır şampiyon olamıyor ama 4 büyüklerlerden bitanesidir
büyük kavramı değişti show artık o kategoride değil
baız kulüpler 30 yıl şampiyon olamasa bile büyük kulüp denir show tv de öyle büyük kanaldır şuan kötü olsa da
yok artık örneği bile aynı vermişşiz vay be kalp kalbe harbiden karşıymışkalp kalbe karşıymış aynı şeyleri yazmışız aşağı yukarı
kanal d bu sene tümden katagori dışı 5.5 alan güneşi gördümle sevinir hale geldi )))Merhamet geçen sezon iyiydi ya sezon finali dışında. Bu düşüşün sebebi ne acaba?
Merhamet geçen sezon iyiydi ya sezon finali dışında. Bu düşüşün sebebi ne acaba?
lütfen kendi adına konuş bu forumda bişey çözemiyen bir varsa o sensin )))
aga güneşi beklerken okanal d bu sene tümden katagori dışı 5.5 alan güneşi gördümle sevinir hale geldi )))
harbiden neyi çözemedi ben onu anlamadım herşey açık ve net herkes anladı bi o anlamadı bi de genelleme yapıyolütfen kendi adına konuş bu forumda bişey çözemiyen bir varsa o sensin )))
evet vurulmayan adamdaki kanı da ben aradımlütfen kendi adına konuş bu forumda bişey çözemiyen bir varsa o sensin )))
fATİH TEki gibi top gibi göstersinler harem ağalarınısümbül aga lokum yediriyor yılmaz şahin. . yılmaz şahine biri desin işe yaramaz o )))
konuyu değiştirme . vurulmayan adamın ceketinde kanı bayıla bayıla izledin ama ))))evet vurulmayan adamdaki kanı da ben aradım
panpa sana göre bir iş değil bu sadece ben ve beyazsoy anlar bir de o yokken pompyaga güneşi beklerken o
harbiden neyi çözemedi ben onu anlamadım herşey açık ve net herkes anladı bi o anlamadı bi de genelleme yapıyo
doğal bir şey vurulan insanı taşıyor ama içi dışı da kan olacak değilkonuyu değiştirme . vurulmayan adamın ceketinde kanı bayıla bayıla izledin ama ))))
vurulan adamı taşıyorsa sadece neden ceketine yayılır bu kan. kan bildiğimiz dağılan fışkıran birşeydir.doğal bir şey vurulan insanı taşıyor ama içi dışı da kan olacak değil