23 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@sbtanaliz: 22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 11.21 , 2) KANALD: 5.05 , 3) SHOW: 4.56 , 4) TRT1: 4.4 , 5) FOX: 2.11

22:45 - 23:00 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 11.21 , 2) KANALD: 5.05 , 3) SHOW: 4.56 , 4) TRT1: 4.4 , 5) FOX: 2.11
MERHABA HAYAT - TEKRAR yeniden listede, tebrikler FOX, salıları da kurtarmış oldun.
geriye çarşamba-perşembe-cuma kaldı :D

22:30 - 22:45'te Show Tv listede! Aman tanrım bu bir rüya mı :D :D :D

- - - Ekleme - - -

Aslında Ustura Kemal'in bu duruma düşmesinin tek nedeni var o da Show Tv ;
sürekli gün değiştirdi, bir hafta oynattı ve sonraki hafta oynatmadı. Seyirci de şaşırdı tabii ne yapacağını . ve seyirci artık bakmayacağım bu saçma Show Tv'ye deyip diziyi sonsuzluğa attı. Yani kısaca Ustura Kemal'in macerası çok uzun sürmeyecek bence
,
sizce?

olayın aslı şudur istavrit kemali hiç bir kanal yayınlamaz.. yine show gibi dandik bir kanal böyle garabet bir dizi yapardı .. ikisi birbirlerine yakışıyorlardı :))

olayın aslı şudur istavrit kemali hiç bir kanal yayınlamaz.. yine show gibi dandik bir kanal böyle garabet bir dizi yapardı .. ikisi birbirlerine yakışıyorlardı :))

Aynen Show Tv giderek kalitesini de düşürüyor. Bu yıl Show Tv çok çok kötü! :D

- - - Ekleme - - -

Ben Bilmem Eşim Bilir Full reklamdı ama 5 reytingi geçmiş. Kanal D ,işini biliyor, :D

GS 16, BBEB 4 imiş saat 23:02 itibariyle...

- - - Ekleme - - -

GS şu an atakta, reyting de zıplamakta...

Ben Bilmem Esim Bilir'de olayi dramatike bagladilar.. Ama gerçekten hayal kirikligi olmali..

Son Durak 2'ye Son 55 dk :D heyecan dorukta
bu akşam 00:15 - FOX

Kanal D şu an reklamda, ne zaman başladı bilemiyorum, 6+6 iki ayrı reklam alacak sanırım bu saatte...

Kanal D'yi reklamlar bozdu, tam reklamda başarılı olamıyor.

Not : Sıradaki dlimde de tam reklamda olacak...