O insanlar herhalde gizlilik açısından nasıl seçiliyor bende bilmiyorum. Benim demek istediğim Batuhan arkadaşımızı Fatih Portakalın reytinglerine doğru deyip TRT'nin reytinglerine laf söylemesi. Konu konuya binince kendi üstüne alınmış olmanı alıyorum ama olay o değil.
Ayıptır söylemesi bu oranları neye göre belirledin? Neden geriye kalan Fox izliyor
dizi bir anda çok yüksek alıyorsa bunda bölümün içeriği önemli. Misal Arka Sokaklar 6-7 reyting alırken bir anda bir vurulmayla 11lere fırlayabiliyor. Bu dizide öyle çok yüksek almamış. Aldığı oran 4 reyting bunun neyi adaletsiz? Şike varsa hepsi için vardır, adalet yoksa hepsi içim yoktur. Kendi sevdiğimize gelince laf söyletmeyelim ama başkalarınınkine laf söyleyelim diyen kim olursa olsun cevabını veririz.
Bana sosyal medyayı örnek göstererek bunun reytinglerle bağlantı kurmamı bekleme. Sosyal medya dizilerinin reytingleri ortada. Sana her gün sosyal medyada en çok konuşulan dizileri ve bu dizilerin reytinglerini atarsam aradaki farkı görürsün. Dizi sosyal medyada çok ilgi görüyor ama reytinglerde yok. Sosyal medya reytingler için bir kriter değildir. Yorum yaparken bunlara dikkat edelim.
Dizi soısyal medyada konuşulmuyorsa berbat oluyor senin mantığına göre öyle mi?
güldürmeyin adamı! Arka Sokaklar'ın soısyal medyası mı var? Ama aldığı reytingler ortada. Geçin artık bu ergenlerin takıldığı ortamları kaynak göstermeye. Erdoğan'ın Sosyal Medya da o kadar takipçisi var neden sevilmiyor? Kendisi en çok takipçisi olan Türk Siyasetçi. Neden bu tepkiniz? Demek ki bazı şeyler bazı durumlarda kriter olamıyor. Umarım açıklayıcı olmuştur, böyle acemice yorumlara genelde cevap vermem ama seninle daha bir muhabetimiz olmadığı için cevap yazdım.