Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,839 Reaksiyon puanı 126,470 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 26 Aralık 2014 #21 xemrexxx' Alıntı: kız salı günü konusu bu Genişletmek için tıkla ... aaaa salı konusunda diriliş ertuğrulun olmayan reytingini yorumluyorum ahhaha bugün gerçekten akıl sağlığım yerlerde cnm
xemrexxx' Alıntı: kız salı günü konusu bu Genişletmek için tıkla ... aaaa salı konusunda diriliş ertuğrulun olmayan reytingini yorumluyorum ahhaha bugün gerçekten akıl sağlığım yerlerde cnm
Y Yiğitt Süper Emekli Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 79,163 Reaksiyon puanı 46,614 Puanı 1,061 Konum Ankara 27 Aralık 2014 #22 Ezra ve Filinta beni çok şaşırttı doğrusu. Ezra o kadar tanıtıma ben AB grubunda ilk 5'de olacağını düşünmüştüm. Filinta izlemedim, haftaya alacak reytinglere göre izleyeceğim bende. Sonra bir anda bitmesinde.
Ezra ve Filinta beni çok şaşırttı doğrusu. Ezra o kadar tanıtıma ben AB grubunda ilk 5'de olacağını düşünmüştüm. Filinta izlemedim, haftaya alacak reytinglere göre izleyeceğim bende. Sonra bir anda bitmesinde.