fena mı direkt ilkokıuldan başalr hayata bebeklik saçmalığını geçer
madem öyle kolayı var bir 10 yıl sonra doğursun üniversite mezunu fırlar bir batında )
hazır fabrika çıkışı eğitimli insan ?
nerde bulunur bu zamanda)
fena mı direkt ilkokıuldan başalr hayata bebeklik saçmalığını geçer
madem öyle kolayı var bir 10 yıl sonra doğursun üniversite mezunu fırlar bir batında )
hazır fabrika çıkışı eğitimli insan ?
nerde bulunur bu zamanda)
bölüm kaç reytingler düştü baya diyorsunuz ?
ivet mesela se direkt üni den başlamıın hiç güzel kız görmediğinden bülşente sulanıoyn
22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 12.86 , 2) KANALD: 11.89 , 3) ATV: 2.18 , 4) TRT1: 1.53 , 5) STV: 0.93
ben diziden değil gerçekten bahsediyorum silem kurgu karakteri bamyası sen gerçek hayat şeysikaçıncı bölüm tam bilmiyorum bir 40 küsür vardır )
- - - Ekleme - - -
bülente güzel diyen sensin
senaryonun en güzel kızı olarak anlatıyorsun
işine gelmeyince banamı yolladın büloşu )
kaçıncı bölüm tam bilmiyorum bir 40 küsür vardır )
- - - Ekleme - - -
bülente güzel diyen sensin
senaryonun en güzel kızı olarak anlatıyorsun
işine gelmeyince banamı yolladın büloşu )
22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 12.86 , 2) KANALD: 11.89 , 3) ATV: 2.18 , 4) TRT1: 1.53 , 5) STV: 0.93
krem bayağı düştü son hafta
rüyayı geri istiyoruz ..?
atv de oynuyosa cok kotu laaa 2 reyting anca alıyorrr ne yapmıs mahsun bole
kremimim izliyon destere D:
Bende İzleyemiyorum saati olmadı.
Tivibu abonesi olduk tekrarını izleyebileceğm istediğim zaman
Rüya'nın rolu azaltilmiş dediğim gibikrem bayağı düştü son hafta
rüyayı geri istiyoruz ..?
aynen kremi izliyorumda rüya yok ?)
- - - Ekleme - - -
bir an önce tvbu abonesi ol tvbu süper vallahi her zaman filmler elinin altında kaçırdığın proğramları rahat rahat izle gerçekten süper
Rüya'nın rolu azaltilmiş dediğim gibi
Rüya'yı Penti reklamındaki gibi atlayan zıplayan ajanlık yapan bir dizide görmek isitoyrum
Rüya'nın rolu azaltilmiş dediğim gibi
Rüya'yı Penti reklamındaki gibi atlayan zıplayan ajanlık yapan bir dizide görmek isitoyrum
Sonunda bi müşteri daha ayartmayı başarmişlar Her ay mutlaka 2 kere arayıp hal hatır sorarlar olmadi mesajla taciz ederler
Bende İzleyemiyorum saati olmadı.
Tivibu abonesi olduk tekrarını izleyebileceğm istediğim zaman
Sonunda bi müşteri daha ayartmayı başarmişlar Her ay mutlaka 2 kere arayıp hal hatır sorarlar olmadi mesajla taciz ederler
Kremi bırakmiş ya bu bölümde yoktu geçen hafta hayal de olsa az bi rolu vardi...Azaltılmıs demiyelim bitirilmiş diyelim. Kız hic dizide yok!
Hahahah Bedava Bedava (Ozandan alıntı by 1e1k)
Babamı kandırmayı başarmışlar 6 ay hediye