- Reaksiyon puanı
- 58,905
- Puanı
- 1,060
Amma abarttın.Eğitim ve gelir düzeyi insanları ayrı tutmakda nedir?
Amma abarttın.Eğitim ve gelir düzeyi insanları ayrı tutmakda nedir?
Her zamanki muhalefliğimAmma abarttın.
Showda olmasina ragmenmi starda olsaydi ilk 3 teydiçok aşırı kötü reytingler almıs showda olmasına rağmen
nekadar kötü zaman geçirse bile show büyük bir kanal sonucta en azından 3 ortalama reyting alması lazımdı 🙂🙂Showda olmasina ragmenmi starda olsaydi ilk 3 teydi
ŞEFKAT TEPE Böyle tekrar verirse zaten geç girdi sezon finaline iyicesine düşer Ama Arka sokaklar baya tekrar veriyor belki kanal d ara verdirtebilir ama zannetmemCumartesi çok boş gün gerçekten, kiraz mevsimi tekrarı zirvede yer almış
Şefkat Tepe'nin tekrarı fena gitmemiş
Ama dizileri 1 falan alıyo yani 😉nekadar kötü zaman geçirse bile show büyük bir kanal sonucta en azından 3 ortalama reyting alması lazımdı 🙂🙂
eee benim seyrettiğim diziyi yayından kaldırırsalar böyle olur Türkün uzayla imtihanınekadar kötü zaman geçirse bile show büyük bir kanal sonucta en azından 3 ortalama reyting alması lazımdı 🙂🙂
hahaha ayoll yoksa büyü falanmı yaptın kanala
Düşeceğini zannetmen,geçen senede verilmişti böyle bu sene daha da arttırdı oranlarını, Arka Sokaklar'da uzun zamandır ana haberden önce yayınlanıyor, tekrar verilmesi dizi için daha iyi olur benceŞEFKAT TEPE Böyle tekrar verirse zaten geç girdi sezon finaline iyicesine düşer Ama Arka sokaklar baya tekrar veriyor belki kanal d ara verdirtebilir ama zannetmem
aynısı bir kerede starın ve Atv nin başına geldi Tgrt ye TNT bir tek kanal d ve FOX hariçhahaha ayoll yoksa büyü falanmı yaptın kanala