23 Ağustos 2011 Salı Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Kavak Yelleri, A/B'de Tövbeler Tövbesi zirvede.
Unutma Beni yine müthiş iş çıkararak üçüncü oldu.
Show'da yayınlanan Kutsal Damacana ve Issız Adam oldukça iyi iş çıkardılar.
Hababm Sınıfı Askerde filmi de iyi iş çıkardı.
Dinle Sevgili iki grupta da ilk 10'da.
Kim Milyoner Olmak İster de başarısını sürdürdü.

Son düzenleme:
Abi ben bunu bilir bunu söylerim doktorlara kim ne derse desin adamlar alıyor reytingleri

Flash TV deki roman show harika iş çıkarmış sondan ikinci olmuş
ben kutsal damacananın hababam sınıfını geçeceğini düşünmüştüm bu kavak yelleride bitmedi hala kaç bölümü var daha

ben bu reyting formatını başka forumda da kullanıyorum helal edin artık hakkınızı 😉

Totalde Kavak Yelleri, A/B'de Tövbeler Tövbesi yine süper gitmişler.İkisi de kanallarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Unutma Beni yine harika bir iş çıkardı ve 20,00 share ile 3.OLMAYI başardı..
DINLE SEVGILI ise yine müthiş bir iş çıkarmaya devam etti böyle giderse daha da çok rating alacak!
Hababm Sınıfı Askerde filmi de çok iyi iş çıkardı ve hiç te şaşırmadım

Kim Milyoner Olmak İster sanki bu hafta birazcık DÜŞMÜŞ gibi.. ama yine de iyi denilecek durumda..

sbt reytingleri açıklanmış doktorlar açık ara 1.olmuş süper birşey

Moderatörün son düzenlenenleri:
kavak yelleri finale bir adı kala zirve ortağı
tövbeler tövbesi kalitesinin üstünde reyting alıyor bu reytinglere rağmen kışın tutunamaz
yerli yabancı her film yazın iş yapıyor dünde yapmış...
unutma beniyi hiç izlememem ama iyi iş yapıyor...

sbt adanalının tekrarı yüksek izlenme oranı ve reytingi gözümden kaçmadı

sbt sihirli annem tekrarı daha iyi yeni bölümlerden

30 Ağustos'ta final yapacak Kavak Yelleri TOTAL'de zirveyi ele geçirmiş. AB'de ise az farkla 2. olmuş.

Tövbeler Tövbesi AB'de zirvede yer alarak başarılı olmuş. TOTAL'de ise 2. olarak başarısını devam ettirmiş.

Hababam Sınıfı Askerde, Issız Adam ve Kutsal Damacana da iyi gitmiş. Bu yaz yerli ve yabancı filmler iyi iş çıkardı.

Kim Milyoner Olmak İster de başarısını sürdürüyor. Eylül'den sonra da bu başarısını devam ettirir bence.

Dinle Sevgili TOTAL'de ilk 5'te yer alarak dikkat çekti. Eylül'den sonra da ilk 15'teki yerini korur bence. İlk 10'a da girer.

acikcasi ben SBT reytinglerine daha cok güveniyorum ve orda Doktorlarin tekrari müthis bir izlenme payi ile zirvede. Gelelim AGB ye Tövbeler Tövbesinde yükselis var Kavak yelleri Totalde Zirvede artik zirvede bitirecektir, Show Tv Kutsal Damacana ile orta karar gitmis