bana mı söylüyor
malesef ama gevezelik kısmına pek katılmıyorum ben hemen ipleme benide.
bana mı söylüyor
Senden arta kalan bir yanım yok ama sen bin betersin benden.bana mı söylüyor
Beni az şikayet etmemişti bu Emre.malesef ama gevezelik kısmına pek katılmıyorum ben hemen ipleme benide.
geyik yapacak adam olmayınca bu ka panpavay be ilk defa ilk üçteyim tebrikler bana özelliklede sana @xemrexxx gerçi daha 2000 e ulaşamamışsın ama buda kafidir
o totosunu ancak beren için kaldırır berenden o ka mesaj çıkmaz :::@destere olsaydı kesin o rakamlara çıkmıştın
Gerilim artıyor. Ama Deniz forumda yok. Niye bu forum böyle ya....dark konularını kapayınca psikoljisi bozulmuştur ondandır
Emre döverim seni.Gerilim artıyor. Ama Deniz forumda yok. Niye bu forum böyle ya....
höst kimi dövüyonEmre döverim seni.
sen de ortalığı karıştırma löŞimdi de @xemrexxx yok. Bırak ya.
Ban yiyip gitsem yokluğum hissedilir mi acaba?@xemrexxx ozan'a şikayet et.Bariz kışkırtıcı mesaj bu.
İnşallah bu istikrarımı bozmadan devam ederim artık posttan ceza yemek istemiyorumO listede zaten engelli değil. Sende de düzelme var. Haftaya girersin belki.
aman brak bir sümbül ağa iki @mrt-06 kimi güçlü görse onun yanıan gider ortalığı karıştırırlar
Ban yiyip gitsem yokluğum hissedilir mi acaba?
Orço gibi olursunda kızlar sana yüz vermesin inşAllah.aman brak bir sümbül ağa iki @mrt-06 kimi güçlü görse onun yanıan gider ortalığı karıştırırlar