dizi çökecek demek ki @Aserat @-potterhead- yol yakınken bırakınHayat Şarkısına büyük tebrikler. İzlemeye en kısa sürede başlayacağım bu kadar övgü boşa olmamalı.
Kış Güneşi kötü başlamış muhtemelen toparlanamaz daha da.
Iyy saçmalama benim izlediğim 2 dizi var birini sen izliyorsun diye yükselmiyor diğeri de 10 Reyting alıyor farkı ben
ayol zaten neyi izlesen 3 bölümde çöküyor sonra bırakıyonIyy saçmalama benim izlediğim 2 dizi var birini sen izliyorsun diye yükselmiyor diğeri de 10 Reyting alıyor farkı ben
Senin üstündeki cenabetlik fena tesir ediyor Köseme bırak bak haftaya 6,5 alacakayol zaten neyi izlesen 3 bölümde çöküyor sonra bırakıyon
O bile çökertemeyecek bu sefer.
ıyyy hakaret ediyor pis.ssSenin üstündeki cenabetlik fena tesir ediyor Köseme bırak bak haftaya 6,5 alacak
belli olmaz dizi 4 kuşak reklam vermeye başladı mı kördüğüm gibi düşüşe geçmesinO bile çökertemeyecek bu sefer.
ıyyy hakaret ediyor pis.ss
belli olmaz dizi 4 kuşak reklam vermeye başladı mı kördüğüm gibi düşüşe geçmesintotal d fox ya da star gibi sabretmez bitirir
murat yıldırım da tam setten foto atmışGün bitmeden reytingleri yorumlayayım
EDHO'nun reytingleri büyük tebrik hak ediyor. Victor geldiğinde bütün gruplarda 10 reyting bekliyorum. Tek rakibimiz özetimiz
Hayat Şarkısı reytinglerini bayağı yükseltmiş. Umarım Güneşin Kızları gibi yüksekten başlayıp düşmez bize de ciddi bir rakip gelir.
Survivor Salı günleri büyük hezimet yaşıyorEski heyecanının olmadığı reytinglerden de belli oluyor.
Gecenin Kraliçesi'nin çekimleri bitiyor diye haber geldi bugün, kesinleşmedi diye haberini yapmadım ama durum onu gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?