23 Şubat 2016 Salı Reyting Sonuçları

yuh ya kısmetse olurun gerisine düşmüşler. hayat şarkısı tuttu gibi demekki neymiş bu zorlu günde zirveyle yarışılabiliniyormuş

Hayat Şarkısına büyük tebrikler. İzlemeye en kısa sürede başlayacağım bu kadar övgü boşa olmamalı. :)

Kış Güneşi kötü başlamış muhtemelen toparlanamaz daha da.

Gün bitmeden reytingleri yorumlayayım :)

EDHO'nun reytingleri büyük tebrik hak ediyor. Victor geldiğinde bütün gruplarda 10 reyting bekliyorum. Tek rakibimiz özetimiz :F

Hayat Şarkısı reytinglerini bayağı yükseltmiş. Umarım Güneşin Kızları gibi yüksekten başlayıp düşmez bize de ciddi bir rakip gelir.

Survivor Salı günleri büyük hezimet yaşıyor :D Eski heyecanının olmadığı reytinglerden de belli oluyor.

Gecenin Kraliçesi'nin çekimleri bitiyor diye haber geldi bugün, kesinleşmedi diye haberini yapmadım ama durum onu gösteriyor.

Gün bitmeden reytingleri yorumlayayım :)

EDHO'nun reytingleri büyük tebrik hak ediyor. Victor geldiğinde bütün gruplarda 10 reyting bekliyorum. Tek rakibimiz özetimiz :F

Hayat Şarkısı reytinglerini bayağı yükseltmiş. Umarım Güneşin Kızları gibi yüksekten başlayıp düşmez bize de ciddi bir rakip gelir.

Survivor Salı günleri büyük hezimet yaşıyor :D Eski heyecanının olmadığı reytinglerden de belli oluyor.

Gecenin Kraliçesi'nin çekimleri bitiyor diye haber geldi bugün, kesinleşmedi diye haberini yapmadım ama durum onu gösteriyor.
murat yıldırım da tam setten foto atmış :A ay yapımın çöküşünü hazırlayan herkese karşı pek bir düşmansın :A

hayat şarkısının daha da yükselebileceğini düşünüyorum aslında dün yazacaktım bu reytingleri beklediğimi ama boşver dedim bakalım ne kadar yükseğe çıkabilecek
edho 9 reyting almış niye yükselemiyor sorgulanmalı yeni bir dizi sonuçta yükselmesi lazımdı :)