23 Şubat 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu reytinglere bile dusuk diyenler var ya, survivor ilk basladiginda 5-6 rating alipta efsane olan program be illa 10 almasi gerekmiyo, 5-6 da alsa basarili.

Paramparça geçen hafta ile bu hafta arasındaki reyting farkı;

TOTAL 11.93 - 9.69 = 2.3 rtg
AB 11.31 - 8.92 = 2.39 rtg
ABC1 13.09 - 11.05 = 2.04 rtg

Bu da konuyu açan arkadaşın yorumu; Star TV'nin iddialı dizisi Paramparça zirvede devam etti ama geçen haftaya oranla tüm gruplarda en az 3 reytinglik bir düşüş yaşadı.

@sokak sanati sana yorumların tuhaf ve saçma derken aynı zamanda bunu da kastediyodum yani mantıksızlığını ama hala aynı şekil devam

yorumda en az 3 reyting demişsin yani geçen haftadan en az 3 reyting fazla düşmesi lazım ama 2 reytinglik bi düşüş var yanlış yorum arkadaşlar belirtmesine rağmen düzeltilmemiş düzeltilmesini rica ediyorum çünkü konunun başına yazıyorsun objektif ve doğru yorum yazmak zorundasın yoksa paramparça falan zerre umrumda değil daha da düşer İnşallah böyle kadın dizilerinin yüksek alması saçma geliyor bana zaten

Paramparçayla karadayiyi az önce izledim ikiside super bittiler ve bölümler superdi hakediyorlar

@denizz19 aaa fragmana baktinmi lo gulseren pencereden düşmek uzere 😱 Özkan tutuyor 😱

kenan imirzalıoğlu dizi saatleri çalışma sahneleri düzelmezse dizi
çekmicem demiş yani bu son dizisi film çekecekmiş bir süre

paramparça hepsinde düşüş bunun neresinde

kenan imirzalıoğlu dizi saatleri çalışma sahneleri düzelmezse dizi
çekmicem demiş yani bu son dizisi film çekecekmiş bir süre
Bence ask yenidenin yapimcisi surecle dizi cekmeli dizi 1.30 saat (reklamsiz) suruyor cok ideal bi sure

Ay yapimin dizileri ise reklamsiz en az 2 saat sürüyor hatta kpa 2.31 saatti ay yapimin kendini duzene sokmasi lazım

Bence ask yenidenin yapimcisi surecle dizi cekmeli dizi 1.30 saat (reklamsiz) suruyor cok ideal bi sure

Ay yapimin dizileri ise reklamsiz en az 2 saat sürüyor hatta kpa 2.31 saatti ay yapimin kendini duzene sokmasi lazım
keşke ama ben çekeceğini sanmıyorum ya ay yapımın dizileri evet uzun ya

keşke ama ben çekeceğini sanmıyorum ya ay yapımın dizileri evet uzun ya
Zaten bundan dolayi liderligi sürece falan kaptirdi o ne oyle bide bi sürü gereksiz sahneleri oluyor

Ezel 1 saat 25 dk falanmis mesela yazin izlediğimden biliyorum

Ah o kerem çatay yokmu o .ss

Zaten bundan dolayi liderligi sürece falan kaptirdi o ne oyle bide bi sürü gereksiz sahneleri oluyor

Ezel 1 saat 25 dk falanmis mesela yazin izlediğimden biliyorum

Ah o kerem çatay yokmu o .ss
ezel bu kadar uzun değildi ben izledim ezeli gayet iyiydi
zaman geçtikçe zamanlar uzadı ya

2 yazmış olmam lazımdı benim orada. Bakmıştım tek tek ve elim kaymıştır öyle açıklama yapılacak bir durum yok yani.

ama biri yazmış düzeltilmemiş hala yanlışlıkla yazdıysan düzeltebilirdin

Görmedim. Senin gibi etiketlese düzeltirdim ama akmıştım ve 2 olduğunun farkındaydım yanlışlık olmuş.

Konu geç açıldığı için açtım yoksa açmıyorum konuları zaten. Yani o endenle konuyu takipte etmiyorum.

Karadayima bak.Survivora ragmen yukselise gecmis)tebrikler
Zamaninda starda yayinlanan Survivoru gecende tek dizi Karadayiydi!