Hazem
Favori Üye
Bu reytinglere bile dusuk diyenler var ya, survivor ilk basladiginda 5-6 rating alipta efsane olan program be illa 10 almasi gerekmiyo, 5-6 da alsa basarili.
kenan imirzalıoğlu dizi saatleri çalışma sahneleri düzelmezse diziParamparça yine şov yapmış. Dün demiştim. Survivor Pazar boşluğunu doldurdu diye bugün en zor günü Survivor'un.
Paramparça düşüş yaşamış ama hala çok iyi oranlar alıyor ve 3 katagoride de zirvede.Ben ab de 2. olur diye düşünüyordum ama 1. olmuş. Ve abc1 grubunda fark atmış. Reklamverenlerin en onemsedigi grup abc1 grubu.
Karadayı çok iyi oranlar almış.
Survivor çok düşmüş. Ab de 4 reyting kaybetmiş.
Ve Beş Kardeş de yakında biter ve Ay Yapim'in devri kapanacak bence artık Karadayı bitince.Kenan dizi çekmez. Bengüzar da ara verir.
Bence ask yenidenin yapimcisi surecle dizi cekmeli dizi 1.30 saat (reklamsiz) suruyor cok ideal bi surekenan imirzalıoğlu dizi saatleri çalışma sahneleri düzelmezse dizi
çekmicem demiş yani bu son dizisi film çekecekmiş bir süre
keşke ama ben çekeceğini sanmıyorum ya ay yapımın dizileri evet uzun yaBence ask yenidenin yapimcisi surecle dizi cekmeli dizi 1.30 saat (reklamsiz) suruyor cok ideal bi sure
Ay yapimin dizileri ise reklamsiz en az 2 saat sürüyor hatta kpa 2.31 saatti ay yapimin kendini duzene sokmasi lazım![]()
Zaten bundan dolayi liderligi sürece falan kaptirdi o ne oyle bide bi sürü gereksiz sahneleri oluyorkeşke ama ben çekeceğini sanmıyorum ya ay yapımın dizileri evet uzun ya
ezel bu kadar uzun değildi ben izledim ezeli gayet iyiydiZaten bundan dolayi liderligi sürece falan kaptirdi o ne oyle bide bi sürü gereksiz sahneleri oluyor
Ezel 1 saat 25 dk falanmis mesela yazin izlediğimden biliyorum
Ah o kerem çatay yokmu o .ss
Evet kiz ezelin ilk bolumu 1 saat 25 dk gibiydi son bolum 1 saat 45 dkezel bu kadar uzun değildi ben izledim ezeli gayet iyiydi
zaman geçtikçe zamanlar uzadı ya
valla bilsem soracam niye dizileri uzatıyorsunuz diyeEvet kiz ezelin ilk bolumu 1 saat 25 dk gibiydi son bolum 1 saat 45 dk
Ilk hangi yapimci uzatti acaba .ss
Paramparça geçen hafta ile bu hafta arasındaki reyting farkı;
TOTAL 11.93 - 9.69 = 2.3 rtg
AB 11.31 - 8.92 = 2.39 rtg
ABC1 13.09 - 11.05 = 2.04 rtg
Bu da konuyu açan arkadaşın yorumu; Star TV'nin iddialı dizisi Paramparça zirvede devam etti ama geçen haftaya oranla tüm gruplarda en az 3 reytinglik bir düşüş yaşadı.
@sokak sanati sana yorumların tuhaf ve saçma derken aynı zamanda bunu da kastediyodum yani mantıksızlığını ama hala aynı şekil devam
yorumda en az 3 reyting demişsin yani geçen haftadan en az 3 reyting fazla düşmesi lazım ama 2 reytinglik bi düşüş var yanlış yorum arkadaşlar belirtmesine rağmen düzeltilmemiş düzeltilmesini rica ediyorum çünkü konunun başına yazıyorsun objektif ve doğru yorum yazmak zorundasın yoksa paramparça falan zerre umrumda değil daha da düşer İnşallah böyle kadın dizilerinin yüksek alması saçma geliyor bana zaten
Ben bi güzel dovcem ne sormasi .ssvalla bilsem soracam niye dizileri uzatıyorsunuz diye
Ozetlerde bir saat süruyor .ss 15 dklik ozetler olabilirdihaklısın valla ya
ama biri yazmış düzeltilmemiş hala yanlışlıkla yazdıysan düzeltebilirdin2 yazmış olmam lazımdı benim orada. Bakmıştım tek tek ve elim kaymıştır öyle açıklama yapılacak bir durum yok yani.![]()
ama biri yazmış düzeltilmemiş hala yanlışlıkla yazdıysan düzeltebilirdin