23 Şubat 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Bu sbt şaşırmış. 5.76 vermiş gb'ye ab'de. Küçük Gelin geçecekmiş az daha. :F

o hayat benim iyi gidiyor
şu günün ab boşluğu ne ka belli acun bile ağır ab olacak neredeyse:A gerçi zeka küpü yapan arkadaş iyiydi ama o özete denk gelmiş olabilir :F
bir yusuf masalı biraz artsa fena olmaz
güneşi beklerken 5 alamamış eeee ergenlerin isttediği olmazsa senaryoda normal durum

Son düzenleme:
Acun silip süpürmüş ortalığı.
Gb düşmüş ama Survivor gelince yükselir.
Ohb yükselmiş tebrikler.
Ne Diyosuun tekrarıyla iyi gitmiş ab'de.
Küçük Gelin kaç haftadır ne uzuyor ne de kısalıyor.

O Hayat Benim tabloda ki tek yorumluk dizi.Güzel yükselmiş.Artış yaşaması güzel çünkü kadro güzel seviyorum kadroyu.:D

Pazar günleri izleyecek bir şey bulamıyorum uzun zamandır. Cinayet gece yarısı farklı bir alternatifti ama o da gitti. O Hayat Benim'in gece tekrarını izledim. Konu klişe olsa da kadro güzel, yükselmesine sevindim. Bol tekrarla daha fazla ivme kazandırılabilir.

Yeteneksiz Türkiye final bölümüyle her iki gruptada zirvede yer almış
Güneşi Beklerken her iki gruptada azda olsa düşmüş:(
Küçük Gelin total de iyi de berbat gitmiş:)
Adını Kalbime Yazdım da pek iyi gitmemiş🙄

o hayat benim reytinglerini geçen haftaya göre iki katına çıkarmış helal olsun :)

Acun Medya müthiş oranlar almış yine paraları toplamış.(!) :Z:Z

Gb kötü, yakında kalkar. :)

O Hayat Benim yükselmiş umarım daha da yükselir.

Büyüksün Acun Medya. 😎

yst total 10.75 reyting alarak rahat zirvede olmuş abde ise 12.16 alarak açık ara zirvede acun medya farkı 😎 bu akşam artık büyük final bakalım kim kazanacak ben irem ve cash istiyorum inşallah kazanırlar :T
kg 9.72 alarak yükselmiş sevindim tebrikler :)
gb dün fragmanını gördüm suya falan düşüyolardı yükselir sandım ama total 4.99a ab 7.48e düşerek ciddi reyting kaybetmiş
o hayat benim 3.94e yükselmiş abde 3.32ye tebrikler :)